Зададох следния въпрос: Къде е гривната (ще я намеря ли)?
В добре осветена стая /стрелец/, но не се вижда от очите /луна в 12/. Може да е близо до котките /венера в 6ти и стрелец/. на средна височина.
стрелеца може да показва и че е близо до подарени предмети, предмети от чужбина или до такива, които ползваш за пътуване /чанти,паспорт../, стая със скъпи мебели също.
венера в козирог- на място където е малко разхвърляно и има стари вещи, мебели, кожени неща и е тъмно.
първия аспект на луната е с венера, което може да значи да започнеш търсенето в спалня, гардероб, дреха, чанта, до козметика...
Меркурий е в 4-ти дом, което говори че е в дома и близо до пода.
В същото време Стрелец говори за високо или далечно място, но пък не се връзва с предната формулировка.
Затова провери дали не е някъде сред юридически документи.
Следващият аспект на Луната е опозиция с Венера в 6-ти дом. Близо до козметика за ежедневно ползване?
Момичета, хорарът беше с учебна цел, да се поупражняваме, благодаря на всички ви за съдействието. :blink:
Гривната я намерих след около половин час след задаване на въпроса, през цялото време е била пред очите ми, не знам как не съм я видяла. Претърсих навсякъде, ядосах се силно и реших да не търся повече, да го оставя за някой друг път. И тогава изведнъж ми просветна, сякаш някакъв глас звучеше в главата ми и повтаряше "Търси тъмнозелена кесийка, търси я!". Имам доста такива кесийки за бижута, само за тази не се бях сетила. Влязох в спалнята пак и претърсих наново чекмеджето на нощното шкафче, направо му бях извадила вътрешностите, докосвала съм гривната, тършувайки, но съм била като заслепена. Та бръкнах пак там и видях, че дори беше изпаднала от кесийката, можеше дори да я повредя, вече бях започнала да хвърлям и троша.

Давам ви обратна връзка на какво място е пребивавала през цялото време, имате доста точни попадения. :blink:
В двете спални имам по едно нощно шкафче от масивно орехово дърво, ползвам ги за ежедневна козметика по принцип, а вътрешността на чекмеджетата е пълна с какви ли не неща - от счупени фиби и шноли, остатъци от стара козметика до хвърчащи листчета, рекламни диплянки, визитки и важни документи (дипломи, удостоверение за раждане, трудова книжка, документи от последния работодател, ветеринарни паспорти на моите домашни любимци и т.н.).
Всъщност когато публикувах въпроса във форума, гривната вече се беше намерила (но го зададох предварително, когато още я търсех), ретроградният Меркурий в 4 дом спомогна за намирането на вещта. Наистина нямаше начин случайно да съм я захвърлила някъде и да се намира извън дома.
Благодаря ви. :blink: