Eдна приятелка е изчезнала в Белгия от 26.12 е в безизвестност. Добре ли е Мишето?
ако я гледаме по 11д, като твоя приятелка, тя е добре, що се отнася до здравословно състояние- Луната У1 за нея в неин 6д и във взаимна рецепция с Юпитер у6 в неин 1д
неин 6д е твой 4д, което показва, че приятелката ти си е тук в бг
Ох дано ще дам обратна връзка като се изясни положението 
Благодаря ти аркус
ето отговора:
Eдна приятелка е изчезнала в Белгия от 26.12 е в безизвестност. Добре ли е Мишето?
Какво значи в неизвестност? Не отговаря на повикванията, или е обявена за издирване?
Гледам я по 7 дом -Мишето, така си задала въпроса. Управителят на нейн 1 е в 12-нептун, без аспекти. Потвърждение, че няма връзка с нея. Старият управител юпитер е в 5 дом и ретро, обвързан с предстоящи опозиции от слънце, у-л на 6-зависима е от нещо/някой, и с меркурий-управител на 4 и 7 домове.
Да не се е върнала при старо гадже, има вероятно проблем с документи, може да се е покрила при приятели.
Никакви аспекти на луната-предстоящи, освен рецепция с юпитер и куинконс с него. Като обвързани са 5 и 10 домове. Аспектът "иска" приспособяване и съобразяване с нещо/някой, преди да се стигне до отговора.
Апропо, преди цялата работа по тълкуването, гледаме радикалност на картата, твоят сигнификатор меркурий си е изгорен от слънцето, да не се филмираш ти сама с този въпрос?
Колко буквално.... 
http://www.varnautre.bg/2013/12/31/201100-nameriha_izcheznalata_mihaela
Винаги съм казвала,че хорара не е ПРОГНОСТИКА!
НАТАЛА Е ВАЖЕН...
Като не е прогностика хорара, за какво задаваш въпроси- гледай си натала и престани да омаловажаваш труда ми и многото верни отговори, които съм дала в помощ на доста хора- тук и на други места!!!
какво значи това "ето го отговора"- питащата дала ли е обратна връзка, че правиш заключения според твои моментни настроения и лицемерни симпатии?!
Казах ти онзи ден някои нещица, не ти дадох отговор по въпроса за книгата, който да ти хареса и акрукс стана неразбираща :blink:
Аз много пъти съм подчертавала, сега в края на отминаващата година пак ще повторя, че акрукс е само любител на астрологията- да му мислят тези, които се рекламират като астролози и искат баснословни суми за предлаганите астрологични услуги, че неверните им прогнози от предни години стоят из медийното пространство да напомням колко "добри" професионалисти са 
Не разбирам на кое се сърдиш и защо проектираш собствените си мисли в/у мен , а и мнооого други?
По тази тема за изчезналото момиче си се изказала ТИ И ЕНИГМА ...Цитирала съм постовете ,които касаят въпроса...не за друго,а за да се направят изводите.
И защо намесваш книгата

...Въобще няма нищо общо...защото нито ти ще ми пъхнеш химикалката в ръката..,нито ще се настаниш в душата ми и мозъка ми ...ВСИЧКО Е В НАС...В НАШИТЕ НАМЕРЕНИЯ,ЦЕЛИ,ВЪЗПРИЯТИЯ!
НЯМА СИМПАТИИ И АНТИПАТИИ....АСТРОЛОГА СЛЕДВА ДА БЪДЕ ОБЕКТИВЕН , ЗА ДА БЪДЕ ТОЧЕН!
Искам да ти кажа...,че аз много рядко правя хороскопи...и ТОВА НЕ МИ Е БИЗНЕСА! Дебело го подчертавам...-запомни го!
А...ТОВА ДАЛИ ПОЗНАВАМ ИЛИ НЕ...Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА МЕН! Важно е ДА БЪДА ОБЕКТИВНА!
И между другото - ХОРАРНИТЕ ВЪПРОСИ ГИ ЗАДАВАМ РЯДКО...,ЗА СВЕРКА НА ЧАСОВНИКА! ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ...,ЧЕ АКО ХОРАРА Е ПРЕДСКАЗАТЕЛНА ТЕХНИКА,КОЯТО МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ НАТАЛ,ПРОГРЕСИИ И ДИРЕКЦИИ ВСИЧКИ ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ АСТРОЛОЗИ!
ДА НЕ КОМЕНТИРАМ,ЧЕ ТУК И ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА ЗА ХОРАРНА КАРТА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ!
Има принципи...без тях резултата е никакъв!