Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134453 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #620 -: Декември 31, 2013, 02:21:42 pm »
Eдна приятелка е изчезнала в Белгия от 26.12 е в безизвестност. Добре ли е Мишето?
да се пробвам и аз на този хорар :)
мисля, че е добре. преосмисля любовната си връзка и вероятно не иска да бъде обезпокоявана.
твоите притеснения са излишни. дано този път ти позная  :blink:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #621 -: Декември 31, 2013, 02:33:59 pm »
HELP! Загубих си гривната и дори не знам къде да я търся. Беше ми на ръката, снощи я видях със сигурност и преди малко установих, че липсва. Къде ми е гривната? Въпросът е зададен в 14:27 в София. Надявам се предстоящият съвпад на Меркурии със Слънцето да я появи. Дали Луната без курс означава, че няма за какво да се притеснявам и ще излезе?
дано греша, но ми се струва, че е изгубена. все пак вкъщи провери в баня, тоалетна , кухня, някъде до канализация, по земята. виж също да не си я пъхнала в джоб на дреха, в пералнята.

съвпада на мерк. със слънце може да указва, че гривната е малка, златна, подарък ..?
« Последна редакция: Декември 31, 2013, 02:39:39 pm от venerra »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #622 -: Декември 31, 2013, 03:17:57 pm »
Да, подарък е :( И съм много тъжна :(
Благодаря ти за тълкуванието! А дали ще се намери?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #623 -: Декември 31, 2013, 03:24:20 pm »
Да, подарък е :( И съм много тъжна :(
Благодаря ти за тълкуванието! А дали ще се намери?
аз съм по-скоро за - не, защото от малкото хорари, със сигнификатори в 8 ми дом, които съм гледала, веща излиза безвъзвратно изгубена. освен това при теб сигн. е изгорял от слънцето, а вторият сигн. на гривната - юпитер е в опозиция с меркурий. но може и да греша. ако я намериш , пиши :)

п.с. значи не е златна, но е много ценна за теб, със сантиментална стойност. за това, че е подарена указва и юпитер във 2 ри дом.

« Отговор #624 -: Декември 31, 2013, 03:40:03 pm »
Гривната, е паднала долу ниско, тъмно място, може до стена, където има дърво, до праг на врата
на спалнята. Ще я намериш.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #625 -: Декември 31, 2013, 03:45:26 pm »
Гривната, е паднала долу ниско, тъмно място, може до стена, където има дърво, до праг на врата
на спалнята. Ще я намериш.

Благодаря! Благодаря! Дано да си я намеря. Развали ми се цялото настроение за празник довечера, което и без друго го нямаше...

« Отговор #626 -: Декември 31, 2013, 04:49:39 pm »
Зара, според мен ще я намериш, защото управител на часа на хорара е Ретроградна Венера.
Ако си ходила на гости може да е там паднала, но пак е долу ниско, както съм писала вече.
Меркурий също ще излезе от зоната на изгаряне. Може и да не я виждаш сега, защото Древните казват
за изгоряла планета, че е ослепена, не вижда добре, а Меркурий управлява АСЦ, тоест това си ти.
Така че ще я намериш малко по късно. Не си разваляй празника!

« Отговор #627 -: Декември 31, 2013, 04:57:08 pm »
Eдна приятелка е изчезнала в Белгия от 26.12 е в безизвестност. Добре ли е Мишето?
http://www.varnautre.bg/2013/12/31/201100-nameriha_izcheznalata_mihaela
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #628 -: Декември 31, 2013, 05:06:34 pm »
значи отговорът се крие в упр. на михаела, но не юпитер, а нептун - в неин 12 дом- болница. аз я гледах по юпитер в 5ти. дано се оправи момичето. добре ще е да разберем какво й се е случило и как се обяснява с картата на въпроса.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #629 -: Декември 31, 2013, 05:25:00 pm »
Кой ми открадна книгите? Продадени ли са? Къде са?
това, че луната е без курс и твоя упр. венера  е ретро, го тълкувам, че нещо си се заблудила - не са откраднати. възможно е да си ги дала на някой, който живее далече, или далечен роднина  /сигнификаторите са в 9 дом/ и да си забравила- луната и меркурий с в положителни аспекти с нептун.  също може да си ги дала на човек , с който работиш /последно луната е била в съвпад с планета в 6 ти дом/.
луна и мерк. с в положителни аспекти с възлите - мисля, че ще ги намериш, ще ти ги върнат.

50 книги... :'( няма как да ги дам,,,и да не помня... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #630 -: Декември 31, 2013, 05:28:26 pm »
ако я гледаме по 11д, като твоя приятелка, тя е добре, що се отнася до здравословно състояние- Луната У1 за нея в неин 6д и във взаимна рецепция с Юпитер у6 в неин 1д
неин 6д е твой 4д, което показва, че приятелката ти си е тук в бг

Ох дано ще дам обратна връзка като се изясни положението :)
Благодаря ти аркус

ето отговора:

Какво значи в неизвестност? Не отговаря на повикванията, или е обявена за издирване?
Гледам я по 7 дом -Мишето, така си задала въпроса. Управителят на нейн 1 е в 12-нептун, без аспекти. Потвърждение, че няма връзка с нея. Старият управител юпитер е в 5 дом и ретро, обвързан с предстоящи опозиции от слънце, у-л на 6-зависима е от нещо/някой, и с меркурий-управител на 4 и 7 домове.
Да не се е върнала при старо гадже, има вероятно проблем с документи, може да се е покрила при приятели.
Никакви аспекти на луната-предстоящи, освен рецепция с юпитер и куинконс с него. Като обвързани са 5 и 10 домове. Аспектът "иска" приспособяване и съобразяване с нещо/някой, преди да се стигне до отговора.

Апропо, преди цялата работа по тълкуването, гледаме радикалност на картата, твоят сигнификатор меркурий си е изгорен от слънцето, да не се филмираш ти сама с този въпрос?

Колко буквално.... :o

Винаги съм казвала,че хорара не е ПРОГНОСТИКА!
НАТАЛА Е ВАЖЕН...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #631 -: Декември 31, 2013, 05:34:56 pm »
Важен е, но когато не се знае точен или дори приблизителен час на раждане, няма как да се разглежда натала. И тогава на помощ идват хорарите, защото по-добре отколкото нищо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #632 -: Декември 31, 2013, 06:01:09 pm »
ако я гледаме по 11д, като твоя приятелка, тя е добре, що се отнася до здравословно състояние- Луната У1 за нея в неин 6д и във взаимна рецепция с Юпитер у6 в неин 1д
неин 6д е твой 4д, което показва, че приятелката ти си е тук в бг

Ох дано ще дам обратна връзка като се изясни положението :)
Благодаря ти аркус

ето отговора:

Какво значи в неизвестност? Не отговаря на повикванията, или е обявена за издирване?
Гледам я по 7 дом -Мишето, така си задала въпроса. Управителят на нейн 1 е в 12-нептун, без аспекти. Потвърждение, че няма връзка с нея. Старият управител юпитер е в 5 дом и ретро, обвързан с предстоящи опозиции от слънце, у-л на 6-зависима е от нещо/някой, и с меркурий-управител на 4 и 7 домове.
Да не се е върнала при старо гадже, има вероятно проблем с документи, може да се е покрила при приятели.
Никакви аспекти на луната-предстоящи, освен рецепция с юпитер и куинконс с него. Като обвързани са 5 и 10 домове. Аспектът "иска" приспособяване и съобразяване с нещо/някой, преди да се стигне до отговора.

Апропо, преди цялата работа по тълкуването, гледаме радикалност на картата, твоят сигнификатор меркурий си е изгорен от слънцето, да не се филмираш ти сама с този въпрос?

Колко буквално.... :o

Винаги съм казвала,че хорара не е ПРОГНОСТИКА!
НАТАЛА Е ВАЖЕН...
Като не е прогностика хорара, за какво задаваш въпроси- гледай си натала и престани да омаловажаваш труда ми и многото верни отговори, които съм дала в помощ на доста хора- тук и на други места!!!
какво значи това "ето го отговора"- питащата дала ли е обратна връзка, че правиш заключения според твои моментни настроения и лицемерни симпатии?!
Казах ти онзи ден някои нещица, не ти дадох отговор по въпроса за книгата, който да ти хареса и акрукс стана неразбираща  :blink:
Аз много пъти съм подчертавала, сега в края на отминаващата година пак ще повторя, че акрукс е само любител на астрологията- да му мислят тези, които се рекламират като астролози и искат баснословни суми за предлаганите астрологични услуги, че неверните им прогнози от предни години стоят из медийното пространство да напомням колко "добри" професионалисти са  ;)

Не разбирам на кое се сърдиш и защо проектираш собствените си мисли в/у мен , а и мнооого други?
По тази тема за изчезналото момиче си се изказала ТИ И ЕНИГМА ...Цитирала съм постовете ,които касаят въпроса...не за друго,а за да се направят изводите.
И защо намесваш книгата :o :-\...Въобще няма нищо общо...защото нито ти ще ми пъхнеш химикалката в ръката..,нито ще се настаниш в душата ми и мозъка ми ...ВСИЧКО Е В НАС...В НАШИТЕ НАМЕРЕНИЯ,ЦЕЛИ,ВЪЗПРИЯТИЯ!
НЯМА СИМПАТИИ И АНТИПАТИИ....АСТРОЛОГА СЛЕДВА ДА БЪДЕ ОБЕКТИВЕН , ЗА ДА БЪДЕ ТОЧЕН!
Искам да ти кажа...,че аз много рядко правя хороскопи...и ТОВА НЕ МИ Е БИЗНЕСА! Дебело го подчертавам...-запомни го!
А...ТОВА ДАЛИ ПОЗНАВАМ ИЛИ НЕ...Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА МЕН! Важно е ДА БЪДА ОБЕКТИВНА!

И между другото - ХОРАРНИТЕ ВЪПРОСИ ГИ ЗАДАВАМ РЯДКО...,ЗА СВЕРКА НА ЧАСОВНИКА! ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ...,ЧЕ АКО ХОРАРА Е ПРЕДСКАЗАТЕЛНА ТЕХНИКА,КОЯТО МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ НАТАЛ,ПРОГРЕСИИ И ДИРЕКЦИИ ВСИЧКИ ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ АСТРОЛОЗИ!

ДА НЕ КОМЕНТИРАМ,ЧЕ ТУК И ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА ЗА ХОРАРНА КАРТА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ!
Има принципи...без тях резултата е никакъв!

*

Марая

• 28287
« Отговор #633 -: Декември 31, 2013, 06:18:57 pm »
Има принципи...без тях резултатЪТ е никакъв!
Спазвам всички принципи и правила на хорарна астрология, залегнали в дългогодишния труд на американския астролог Алфи Лавоа, разработил софтуер за построяване на хорарни карти!!
А ако някой слугува на прочетено тук-там из интернет пространството си е за него, че не си купува нужната и подходяща литература за целта.

не го спазваш...1-во защото когато получаваш зададен хорарен въпрос работиш с една карта...,а не с твоята..Въпроса може да е зададен в Токио..,а ти да го построиш от мястото на което се намираш...
Второ в определени ситуации ползваш съвременните управители, в други работиш с планетите до септенера.
Трето..намирането на верния сигнификатор е ключ към правилния отговор...
Тънка е материята на хорара..и виж ,че има разминаване в определянето на домофикацията....от теб и Енигма...

*

Марая

• 28287
« Отговор #634 -: Декември 31, 2013, 06:20:08 pm »
Важен е, но когато не се знае точен или дори приблизителен час на раждане, няма как да се разглежда натала. И тогава на помощ идват хорарите, защото по-добре отколкото нищо.

Веско,
Има и много други начини..,ако не знаем часа... :blink:
Точна представа от хорар никога не можеш да имаш!

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #635 -: Декември 31, 2013, 06:21:28 pm »
и едно най-важните правила - да не се разглеждат нерадикални карти, въпреки, че и аз го правя... вселената не дава отговори на всички въпроси , някои отговори не бива да бъдат чути предварително - факт.

*

Марая

• 28287
« Отговор #636 -: Декември 31, 2013, 07:02:27 pm »
И какви са тия други начини?
Недейте спорете точно в тази нощ! Достатъчни са ми скандалите и вкъщи, че да виждам подобни неща и тук!!!

Tи го приемаш като скандал и спор..,точно заради ежедневните ти проблеми ...Сега разбра ли защо не ти изтрих профила..когато искаше последния път?! :blink: ЖИВОТА НЕ Е САМО ЕДНА НОЩ!- ЖИВОТА Е МНОГО НОЩИ! В КОИТО АКО РАЗТВОРИМ ЕГОТО СИ КАТО ПАРЧЕ ПРЪСТ В КАЛ...СВЕТА ЩЕ БЪДЕ ДРУГ!!!Защото...ВИЖДАШ ЛИ КОЛКО ДРЕБНО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕГОТО...,ЧЕ ДОРИ ДА ЗАСЕГНЕ И ДА ПРЕНЕСЕ ЕДИН ОТГОВОР /НЕВЕРЕН/ЗАРАДИ МОЙ ЗАДАДЕН ВЪПРОС! ;D
Какво и е на ноща?! Нощ като всички нощи...Една нощ умира,за да се роди утрото...

Методите са няколко:
Първи:По равнодомната система от нула градуса в овен построяваш карта.
Втори: От точния градус на Слънцето поставяш АСЦ...
И ти гарантирам,че са много по-точни от неправилния прочит!
Има и други..,но когато му дойде времето...

*

Марая

• 28287
« Отговор #637 -: Декември 31, 2013, 07:08:21 pm »
не го спазваш...1-во защото когато получаваш зададен хорарен въпрос работиш с една карта...,а не с твоята..Въпроса може да е зададен в Токио..,а ти да го построиш от мястото на което се намираш...
Второ в определени ситуации ползваш съвременните управители, в други работиш с планетите до септенера.
Трето..намирането на верния сигнификатор е ключ към правилния отговор...
Тънка е материята на хорара..и виж ,че има разминаване в определянето на домофикацията....от теб и Енигма...
работи се по картата, построена от първия астролог, в случая тази карта, която е построил питащия тук и
да, ползвам съвременните управители, а това за разминаването при определяне на сигнификатора от мен и Енигма не е моя грешка или нейна, а непълна и двузначна информация, дадена от питащия- от една страна е упомената търсената като приятелка, от друга страна е назована по име... За себе си при подобни случаи съм се убедила, че картата дава вярна информация, когато се гледа като приятелка, като майка, баща, свекър, братовчед и т.н. , отколкото като назован по име- последното се ползва, когато питащия не е в близки отношения с човека, за който пита или пък е партньор/колега по 7д. и винаги при хорари за любов.
Нерадикални карти няма- всяка карта може да даде някаква информация, но се иска освен наизустени знания и дарба, за да се разчете информацията, а последното не се продава по сергиите...

Не е вярно това, че няма нерадикални карти...
И КОГАТО ЛУНАТА Е БЕЗ КУРС КАРТАТА НЕ БИВА ДА СЕ ГЛЕДА!
ЛУНАТА ВИНАГИ Е КО-СИГНИФИКАТОР НА ВЪПРОСА!

Значи самия въпрос е зададен много коректно!
Тя не е астролог в случая , а питаща...
Ако я приемеш като астролог...започваш да бройш от 7-ми дом ...и търсиш 5-ти от 7-ми...
Ако я приемеш като питаща - клиент търсиш от АСЦ - 5-ти и приятелката и , която е 11-ти от 5-ти.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #638 -: Декември 31, 2013, 07:30:47 pm »
Има принципи...без тях резултатЪТ е никакъв!
Спазвам всички принципи и правила на хорарна астрология, залегнали в дългогодишния труд на американския астролог Алфи Лавоа, разработил софтуер за построяване на хорарни карти!!
Нерадикални карти няма- всяка карта може да даде някаква информация, но се иска освен наизустени знания и дарба, за да се разчете информацията, а последното не се продава по сергиите...
явно Алфи Лавоа много греши като не приема правилото, създадено от древните астролози, че нерадикалени карти не се тълкуват  :rolleyes: по мои наблюдения точно на такива карти се греши най-много и въпросът за изчезналото момиче е още едно доказателство за това.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #639 -: Декември 31, 2013, 08:06:22 pm »
нерадикалните карти, които не трябва да се тълкуват, ги има по няколко причини:

1. човек може да пита нещо, като се надява да чуе един определен отговор в период, в който не е готов да чуе обратното;
2. някои хора задават въпроси за други хора, за които въобще не им влиза в работата да знаят;
3. едни и същи въпроси се задават по 100 пъти  с надеждата че все пак ще чуят това, което искат.
вселената си знае работата, не е толкова тъпа, че да остави всичко в ръцете на хората.
от калоян петров знам, че винаги от 10  карти, една излиза нерадикална и наистина  е така.