Здравейте отново!
Първо държах фактурата между листите на едно тефтерче в чантата си. По едно време си мислех да я прибера в папката при другите документи на фондацията, но не си спомням да съм извършила това действие. Поколебах се, понеже обърнах внимание, че са пропуснали да попълнят един атрибут и трябваше да им я нося да го добавят. Предстои отново да изолзваме услугите на тази фирма през този месец, затова реших, че ще свърша работата, когато отида за втората фактура. И за да не я разнасям със себе си, си мислех да я сложа в папката на фондацията. Вероятно съм извършила механично това действие, защото не помня. Изведнъж днес се сетих се, че отдавна не съм я виждала в тефтерчето си, прерових си чантата и не я намерих.
Юпитер управлява вещта, която търся, като господар на 2-ри дом. Той е в съвпад с Нептун - вещта е на тайно, скрито място. Юпитер е във Водолей - близо до техника, компютър.
Първият управител на дома, който обитава Юпитер е Сатурн. Сатурн е позициониран в 10-ти дом - работата. (Браво, Аурора, браво Нереална!).
Мия първа предположила, че би трябвало да е сред другите документи на фондацията и, че фактурата ще се намери, понеже Юпитер е ретро. Документите на фондацията стоят в кабинета ми, на работното място в един шкаф, ниско долу, в бюрото на което работя. Фактурите са в пластмасови джобове и папки. А на бюрото ми има компютър (Синухе, здравей!).
Нереална, досега не съм се сещала, че Плутон може да управлява пластмасата. Обаче се сещам, че папката е синя - Юпитер в съвпад с Нептун. А между другото, в същото бюро държа и папка с нормативни документи за контрол на питейните води (3-ти дом-документи, Нептун-вода), но тази връзка не може да се установи лесно от незапознатия човек, който няма и най-малка представа за това, какво точно работя.
За Локус фортуна - в 18 градуса Близнаци в 7-ми дом. Този градус се проектира в 6-ти дом от моя натал (отново работното място). Управителят на ЛФ - Меркурий е отново в 10-ти дом - още една улика, че може да е на работното ми място. А седми дом мога да го свържа единствено с факта, че учреждението в което работя е официален партньор по проекта. Значи фактурата трябва да е в това учреждение.
Станаха доста улики, отвеждащи към работното място. Дано я открия в понеделник, като отида на работа. Ще изминат точно 2 дни откакто започнах да я търся, както Аурора предположи.