Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134271 Прегледи
*

Nebesna

Хорар за изчезнали вещи и хора
« -: Септември 05, 2009, 12:31:54 pm »
КЪДЕ МИ Е ФАКТУРАТА?

Двоумих се къде да я сложа и накрая взех, че я скрих от себе си. И сега я търся, защото ми трябва за финансово отчитане. Някой да има предположения?

*

Mia21

• 2502
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #1 -: Септември 05, 2009, 01:06:16 pm »
В случая трябва да гледаме 2-ри дом.Тук господар е Юпитер,който е ретрограден и се намира в 3-ти.Значи първото място,където трябва да го търсим е по трети.Да не би да е при други документи,в библиотека?Освен това разположението на диспозитора е във 4-ти дом,в Риби-може да е на някое тайно място в кухнята да речем...
Най-важното нещо в случая е,че Юпитер е ретрограден,което означава,че със сигурност ще се намери.Само дано е по-скоро...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Септември 05, 2009, 01:07:13 pm »
Това че си скрила сама фактурата го показва самата карта-упр на АСЦ в дома на веща  ;D

Упр на 2 дом в 3ти дом-става въпрос за документ.3 дом-близо до бюрю,прозорец.Водолей-до техника,комп.
Венера като естествен сигнификатор-в Лъв 9 дом- гледай около ТВ,близо до произведения на изкуството (особено картини), възможно и да е в детска стая (Лъв).
Луната като косигнификатор е в 4 ти дом-определено е в дома ти.Търси в спалнята или кухнята,ниски места (4 дом +Риби-вода).

Де е Фортуната?

« Отговор #3 -: Септември 05, 2009, 01:11:54 pm »
САтурн е в 10-ти дом - дом на Козирог, в Дева. На високо е. Както каза Синухе - билбиотека. МОже да е секция. Някъде,кдето има подредени неща. По горните рафтове. До 2 дни или 2 часа /опозицията на Луната и Сатурн/ би трябвало да го намериш.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Септември 05, 2009, 01:16:51 pm »
Ама, че съм тъпа, винаги гледам Локус фортуна, а не съм я сложила в картата. Аз не бързам. Отчитането на проекта е чак в края на октомври. А фактурата е за транспортни разходи - Юпитер в 3-ти дом.

Локусът на фортуната е на 18,14 Близнаци в тригон с управителя на вещта.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5 -: Септември 05, 2009, 01:28:49 pm »
Според моите скромни знания и по положението на Локус Фортуната трябва да е на видно място-да се вижда от пръв поглед.Ако греша,моля някой да ме поправи...
Небесна,моля те,търси я,че ми е интересно къде ще я намериш. :)

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Септември 05, 2009, 01:48:29 pm »
Нека да дадем възможност и на други желаещи да се включат, а после ще споделя и моите предположения. На едното място, където предполагах, че съм я оставила, не я намерих. Търсих преди да задам въпроса, понеже ме обзе тревожност. После реших да го поставя като казус.

*

nerealna

« Отговор #7 -: Септември 05, 2009, 03:14:12 pm »
Небесна, аз използвам плацидус и ми дава втори дом в козирог, затова гледам сатурн. Пък и нали сатурн показва стари, но полезни вещи и  използвани в работата. В аспект е с уран
/транспортните разходи/. Той е в 10 дом в дева заедно с меркурий. Определно фактурата е на 1 място с други документи. В земен знак – на ниско е. Асц в последните градуси – скоро ще я намериш и е близо до прозорец или врата. Сатурн в 10 дом според мен е в работата ти . но пък 10 дом и дева може да значи и място у дома където работиш или има домашно животно. парс фортуна в 7 дом и луна в аспект със северен възел – може някой да ти помогне да я намериш. Ако не е в дома ти е на юг от дома ти /2 ри дом в земен знак и сатурн в 10 ти/.
Последното съединени на луната е с ретр. планета – фактурата е мн добре е скрита, на тъмно място, пъхната под нещо, а може и да е малко повредена ..Венера в 9 дом – близо до религиозен предмет...парс фортуна в аспект с планета във водолей- сигурно е в шкаф....

« Отговор #8 -: Септември 05, 2009, 05:05:24 pm »
Да не е оставена в някаква чанта или папка. Чудя се с какво да свържа Девата в случая  :-[

Имаш ли южна стая? или в южена част на стаята?
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 05:09:33 pm от Aurora Borealis »

*

nerealna

« Отговор #9 -: Септември 05, 2009, 05:13:12 pm »
според мен девата значи, че е сред документи,в бюро, в работата и или като земен знак - на ниско или на първи етаж.

може и да е в тея папки дето са от пвц, найлоновите - плутон във втори дом
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 05:23:46 pm от nerealna »

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Септември 05, 2009, 06:37:29 pm »
Здравейте отново!

Първо държах фактурата между листите на едно тефтерче в чантата си. По едно време си мислех да я прибера в папката при другите документи на фондацията, но не си спомням да съм извършила това действие. Поколебах се, понеже обърнах внимание, че са пропуснали да попълнят един атрибут и трябваше да им я нося да го добавят. Предстои отново да изолзваме услугите на тази фирма през този месец, затова реших, че ще свърша работата, когато отида за втората фактура. И за да не я разнасям със себе си, си мислех да я сложа в папката на фондацията. Вероятно съм извършила механично това действие, защото не помня. Изведнъж днес се сетих се, че отдавна не съм я виждала в тефтерчето си, прерових си чантата и не я намерих.

Юпитер управлява вещта, която търся, като господар на 2-ри дом. Той е в съвпад с Нептун - вещта е на тайно, скрито място. Юпитер е във Водолей - близо до техника, компютър.

Първият управител на дома, който обитава Юпитер е Сатурн. Сатурн е позициониран в 10-ти дом - работата. (Браво, Аурора, браво Нереална!).

Мия първа предположила, че би трябвало да е сред другите документи на фондацията и, че фактурата ще се намери, понеже Юпитер е ретро.  Документите на фондацията стоят в кабинета ми, на работното място в един шкаф, ниско долу, в бюрото на което работя. Фактурите са в пластмасови джобове и папки. А на бюрото ми има компютър (Синухе, здравей!).

Нереална, досега не съм се сещала, че Плутон може да управлява пластмасата. Обаче се сещам, че папката е синя - Юпитер в съвпад с Нептун. А между другото, в същото бюро държа и папка с нормативни документи за контрол на питейните води (3-ти дом-документи, Нептун-вода), но тази връзка не може да се установи лесно от незапознатия човек, който няма и най-малка представа за това, какво точно работя.

За Локус фортуна - в 18 градуса Близнаци в 7-ми дом. Този градус се проектира в 6-ти дом от моя натал (отново работното място). Управителят на ЛФ - Меркурий е отново в 10-ти дом - още една улика, че може да е на работното ми място. А седми дом мога да го свържа единствено с факта, че учреждението в което работя е официален партньор по проекта. Значи фактурата трябва да е в това учреждение.

Станаха доста улики, отвеждащи към работното място. Дано я открия в понеделник, като отида на работа. Ще изминат точно 2 дни откакто започнах да я търся, както Аурора предположи.

*

nerealna

« Отговор #11 -: Септември 05, 2009, 07:07:14 pm »
Здравейте отново!

Първо държах фактурата между листите на едно тефтерче в чантата си. По едно време си мислех да я прибера в папката при другите документи на фондацията, но не си спомням да съм извършила това действие. Поколебах се, понеже обърнах внимание, че са пропуснали да попълнят един атрибут и трябваше да им я нося да го добавят.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Значи фактурата не е повредена както се изразих, а има нещо липсващо в нея /последен аспект на луната с ретро планета и то с нептун!! /
при мен 2 дом в козирог е в 0 градуса и нещо,  което означава че скоро е била преместена или ще бъде преместена.. както и късните градуси на асц ..сега си го обясних като каза, че си я преместила.

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Септември 07, 2009, 05:25:19 pm »
Намерих си фактурата при останалите документи. Преместила съм я машинално точно където трябва.

« Отговор #13 -: Септември 07, 2009, 06:28:45 pm »
Намерих си фактурата при останалите документи. Преместила съм я машинално точно където трябва.

А на високо ли беше или на ниско?

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Септември 08, 2009, 06:21:43 pm »

А на високо ли беше или на ниско?

Аз казах, че държа папката с документите на фондацията ниско долу в един шкаф на бюрото, на което работя. Може да се каже, че е на ниско, близо до земята.

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Септември 08, 2009, 06:22:39 pm »
КЪДЕ Е КОТЕТО НА КОЛЕГАТА МИ? И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ?

(Въпрос на Сънрайн)

« Последна редакция: Септември 08, 2009, 06:50:31 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Септември 08, 2009, 06:26:55 pm »
Твоят колега е представен от 6-ти дом в тази карта - Близнаци, управляван от Меркурий. Преномерираме домовете. Твоят 6-ти дом става негов 1-ви.

Локус фортуна, заедно със Слънцето, което я управлява е внеговия 3-ти дом - значи котето е на улицата.

ПП. Днес допускам банални грешки и се налага да се поправям. Моля да ме извините!
Продължавам да разглеждам картата.
« Последна редакция: Септември 08, 2009, 06:56:45 pm от Небесна »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #17 -: Септември 08, 2009, 06:32:04 pm »
Боже,само коте не бяхме търсили с хорар! Трябва да се обърне картата и 6 дом става 1-ви на колегата. 7 дом става втори-загубената/изчезнала собственост. Управител на неговия 2 дом е Луната в 9 дом. Тази Луна там доколкото си спомням показваше,че това/този,
 което/който търсим е далеч. Тъй като Венера е диспозитор на Луната и е в 3 дом на колегата,вероятно се е подлъгала по друг/а в съседство котка. 11 дом е 6 от 6 дом, а той се управлява от Плутон в 7. Тригонът между Луната и Плутон според мен показва,че котето е добре. Нека някой, ако има опит с подобен хорар, да каже и той.

Аз се оплитам така като се завъртат картите, но все пак Луната не е ли в 10 дом в такъв случай?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Септември 08, 2009, 06:34:47 pm »
Боже,само коте не бяхме търсили с хорар! Трябва да се обърне картата и 6 дом става 1-ви на колегата. 7 дом става втори-загубената/изчезнала собственост. Управител на неговия 2 дом е Луната в 9 дом. Тази Луна там доколкото си спомням показваше,че това/този,
 което/който търсим е далеч. Тъй като Венера е диспозитор на Луната и е в 3 дом на колегата,вероятно се е подлъгала по друг/а в съседство котка. 11 дом е 6 от 6 дом, а той се управлява от Плутон в 7. Тригонът между Луната и Плутон според мен показва,че котето е добре. Нека някой, ако има опит с подобен хорар, да каже и той.

Аз се оплитам така като се завъртат картите, но все пак Луната не е ли в 10 дом в такъв случай?

Е, няма как! И аз се обърквах, но свикнах.

Да, права си! Луната е в 10-ти дом. Според Уилям Лили всички изчезнали хора и животни следват хода на Луната. Така, че тя може да се окаже много полезна, особено когато става дума за изчезнали животни.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #19 -: Септември 08, 2009, 06:35:07 pm »
С тоя ретро Меркурий и на мен са ми много разпилени мислите, броя домовете и се чудех по-рано защо Везни управлява шести, а ти после добре, че се поправи.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.