Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134405 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #60 -: Септември 12, 2009, 10:26:43 pm »
Аз свързах Лъва с поляни,но изобщо не се сетих да броя от 5 до 8 дом-и да отчета, че е четвърти на детето.Но незнаех,че Лъв се свързва с двора,или двора/междублоковото пространство са по-скоро  по 4 дом?

*

Skarlet

« Отговор #61 -: Септември 12, 2009, 10:29:24 pm »
Защо знака да е приоритетен? Венера е в 4 дом от 5. Това за мен беше показателно,че е около дома си. Добре,че не се зарових да търся и показания по Луната,като управител на този 4 дом/т.е. 8/. Но ме притесни ужасно факта,че не предстоят никакви положителни аспекти нито на Венера,нито на Луната.А смени ли Луната знака,първият аспект е опозиция с Плутон. И тогава вече не ми се мисли какво щеше да стане.

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Септември 12, 2009, 10:29:54 pm »
Четвърти дом се свързва с градината и двора. Лъвът се свързва с парковете.
А това, че детето е било с домашния си любимец се манифестира от Слънце в Дева (слънцето управлява Венера в Лъв). Освен това Венера съ-управлява и 6-ти дом на детето. Локес фортуна също е в Дева в 5-ти дом - детето си е играело някъде.

ПП. Мълчах си щото знаех отговора.

*

Skarlet

« Отговор #63 -: Септември 12, 2009, 10:32:18 pm »
Тъкмо щях да отговоря,пък Небесна ме изпревари.  ;D ;D Важното е,че се намери малкия,че иначе и аз нямаше да спя тази нощ.

« Отговор #64 -: Септември 12, 2009, 10:33:47 pm »
Венера е в 4 дом от 5. Това за мен беше показателно,че е около дома си.

РазбраФ  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #65 -: Септември 12, 2009, 10:36:19 pm »
На съда е ясно,да влезе убития! Време е старците да нанкат. Сладки сънища,момичета....и момчета / нещо много хойкат по чуждо напоследък /.   ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #66 -: Септември 12, 2009, 10:37:29 pm »
Цитат
А това, че детето е било с домашния си любимец се манифестира от Слънце в Дева (слънцето управлява Венера в Лъв).
Защото Дева е естествен господар на 6 дом ли??Или домашните любимци се свързват и с Девата?

*

Nebesna

« Отговор #67 -: Септември 12, 2009, 10:39:18 pm »
Цитат
А това, че детето е било с домашния си любимец се манифестира от Слънце в Дева (слънцето управлява Венера в Лъв).
Защото Дева е естествен господар на 6 дом ли??Или домашните любимци се свързват и с Девата?

Домашните любимци се свързват с Девата и с 6-ти дом.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #68 -: Септември 13, 2009, 01:03:36 pm »
Ще си намеря ли телефона?  ???

Въпроса е зададен днес в 13:48,Бургас.

Някой да казва,че ще полудея!  >:( Този ретро Мерк си прави шегички!Оставих го на малката масичка до леглото ми-нъц.Звъннах от друг телефона да го намеря и чух как при звъненето му падна батерията,точно от участъка до масичката.Обърнах всичко около нея, по нея,секцията до нея,леглото,под леглото,цялата стая,дрехите с които бях снощи-и то при условие,че ясно чух къде е,но него го няма в това пространство или измерение! Ако тоя ми полтъргайст е виновника за изчезването и на пръстена ми и сега на телефона ми просто не знам какво ще го правя вече !  :( ;D

*

Nebesna

« Отговор #69 -: Септември 13, 2009, 01:12:02 pm »
Хи-хи-хи! Умреф от смех!  ;D ;D ;D ;D

Почвам те!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #70 -: Септември 13, 2009, 01:15:18 pm »
Много благодаря ,Небесна :)

Абе знам,че е смешно,но мен ме хваща яд,как може да ми се случва таквоз нещо !  :( Е то бива 2012та,измерения и прочие,ама то вече на нищо не бива това.А точно днес сънувах починал човек и отделно след това бях в друго измерение астрално,може и да има някаква връзка,че точно днес ми се случва това...

Abroad ,дано излезеш права!  :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #71 -: Септември 13, 2009, 01:19:01 pm »
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 01:39:54 pm от Мia21 »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #72 -: Септември 13, 2009, 01:23:34 pm »
Сега се сетих!  :o Ще припаднете-в последния ми сън,в който бях в друго измерение на Земята,в някаква чужда страна на брега на морето заобиколен от разни чужденци,аз говорех по телефона и то със Вещичка!Представяте ли си ,телефона да ми е останал в другото измерение,макар че съм сигурен че го чух тук  ??? :o :o А ако е полтъргайст кой знае къде ми го скрил,оф големи филми и знам че звучи много откачено!  ;D :'(

*

Nebesna

« Отговор #73 -: Септември 13, 2009, 01:24:56 pm »
Ще се намери, не бой се!
И Сатурн - управителя на 2-ри дом и ЛФ са в съвпад под управителството на ретро Меркурий - ще се намери.
Дева говори за това, че може да е близо до книги и списания. Имаш ли книги около масичката? Меркурий във Везни пък пък навежда към спалнята - канапе, фотьойл - да не е паднал между възглавничките на някой фотьойл?

9-ти дом, където е съвпада на сатурн с ЛФ - библиотека - пак виж между книгите с философска литература. Меркурий на куспидата на 10-ти дом - посока Юг.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #74 -: Септември 13, 2009, 01:30:55 pm »
Чакай да се опитам...
Гледаме господаря на 2-ри дом,в случая Козирог,с господар-Сатурн в 9-ти дом,в Дева,в съвпад със Слънце.Това означава,че е в библиотеки,шкафове за книги.Често не се вижда:в джоб,чекмедже или шкаф.
9-ти дом-посока северозапад...,за съжаление и че е далече,дано да значи,както казва Небесна езотерични книги...
Дано да се намери...Стискаме палци!

« Отговор #75 -: Септември 13, 2009, 01:34:15 pm »
Някъде на земята вероятно е паднал, където ти е работното място /в къщи/ - бюро, маса...До три часа или три дни ще го намериш. Югозападна посока, югозападна стая, в югозападната част на стаята...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #76 -: Септември 13, 2009, 01:35:20 pm »
Поправих картата,включих и Локус Фортуна!На МЦ е-трябва да се намери телефона,но пак е в Дева-може би е между книги....
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 01:41:58 pm от Мia21 »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #77 -: Септември 13, 2009, 01:44:22 pm »
Така,стаята е североизточна,но в самата стая,която е спалня,леглото и масичката ми са в южната част.На масичката имаше вестници и списания,а в секцията има дрехи (но там не съм отварял скоро,защото са ми зимните) и странното е че чух телефона някъде отвътре в нея в ниската част и като цяло някъде в ниското около нея звука като падна батерията.Продължавам да търся  :-\

Едит: Реших да запаля една свещ там дето ми беше телефона и като взимам свещника от тия малките стъклените,го изтървам на земята и сега е на парченца,оф беше ми любимия-червен,абе какво става тука,мен ли ме гони нервата или...  :(
Луната ми квадратира Сатурна във 2 дом точно в момента.

« Последна редакция: Септември 13, 2009, 01:50:32 pm от Синухе »

*

Skarlet

« Отговор #78 -: Септември 13, 2009, 01:48:29 pm »
Синухе,виж в спалнята ти в някой ъгъл долу на пода,зад библиотека или шкаф. Сатурн управлява 2 дом-изгубената собственост и е в Дева в 9 дом.Меркурий е диспозитор на Сатурн и е във Везни в 10 дом-спални,тавански помещения и т.н.Но ти казваш,че е бил последно в спалнята ти.Диспозитор на Меркурий е Венера в 8 дом-напълно скрито от погледа ти,около тръби или в банята,в кухнята.Абе,Синухе,този полтаргайст да не е рус и двукрак?  ;D Венера управлява 5 и 6 дом.Да не би "полтаргайстът" да го е преместил? Меркурий е в кардинален дом и знак и се движи към Сатурн /упр. на 2 дом/,та мисля,че да довечера трябва да се намери. Луната пък е на 3 градуса от Марс и може да покаже до 3 часа намиране,но вероятно малко поудавен. Търси някъде около вода и тръби,да не се намокри много.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #79 -: Септември 13, 2009, 01:55:30 pm »
Абе какви съседи ,какви тръби,какви хора  ??? Аз го чух като му падна батерията като звънях да го търся.

И беше точно до леглото ми долу звука,до секцията ,около масичката на която отгоре го оставих вчера.Търся ли търся,дано изпадне иначе ще се убедя,че е полтъргайст това (защото си имам такъв или нещо подобно) и в момента си прави номера с мен.
Сега Сатурн ми прави квадрат към Нептун в 4ти дом-така че хич не се и учудвам  :(