Това да не е рецепта за инжекции ... марс...

Чела съм, че според Лавуа всички карти се интерпретират. Ранния градус означава, че дълго време ще я търси. Това се подкрепя и от марс във 9 дом.,уран в 5ти. Освен това ранния и късни асц значат, че може да в близост до врата или прозорец.
Според мен не е у вас.далече е от вас и е на непознато място. Доста неща сочат, че е забравена или изгубена – нептун в 4ти дом, венера в оп. с нептун, уран упр. на 4 дом в 5ти, луна в оп с К5 дом.....
Според мен си я забравила/изгубила в болницата – парс фортуна в 12ти, последното съединение на луната с упр. на 8ми произв.дом, луна в дева... ако пък все пак е у вас търси я до вода на мн, ниско място , /марс в рак/ кухня, до баня. добре скрита, под/зад нещо /посл.аспект на луна с Ретр.планета. На мястото където е няма други предмети до нея, но в близост би трябвало да има остри или метални предмети, машини /следващ
аспект на луна към марс/.....
За намирането не съм мн. сигурна , но по скоро бих заложила на това ,че ще е я намериш .. – секстила на марс с луна, тр.с плутон, тригона на марс с к5, уран от 5ти прави хубави аспекти с възлите ....
Ако гледам предстоящия секстил на марс с луна 9гр. ...дали пък не си я намерила вече...