Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134323 Прегледи
*

Skarlet

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #140 -: Септември 15, 2009, 06:40:34 pm »
Я се върни назад и прочети написаното от всички и ще видиш,че е написано,скъпа. Не се превъзбуждай толкоз,а мисли.  :P :P

*

veshti4ka

« Отговор #141 -: Септември 15, 2009, 06:41:06 pm »
де го пише това у хорара ся  :P ;D ::)

Аз казах, че хорара не е радикален, защото АС-то му е в  първия градус  на знака  :P

чи аз откъде да знам кво значи пък това  :P  като хабер си нямам от хорари  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #142 -: Септември 15, 2009, 06:42:23 pm »
Я се върни назад и прочети написаното от всички и ще видиш,че е написано,скъпа. Не се превъзбуждай толкоз,а мисли.  :P :P

ми радвам се бре  ;D  кво да направя  :P  много ми беше криво онзи ден  ;)

*

Skarlet

« Отговор #143 -: Септември 15, 2009, 07:01:29 pm »
Ми,ти ни разби с този хорар. Изтекоха ми очите и ми се пръсна мозъка.  :P  Но пък имаше ефект от хорара.  ;D  ;D  ;D  ;)

*

Nebesna

« Отговор #144 -: Септември 15, 2009, 09:42:01 pm »
Само един показател сочи, че запалката е взета от деца - аспектите на сатурн и уран (господари на 2-ри дом) със Слънцето (съвпад и опозиция). Дж. Макевърс и М.Марч ползват Слънцето като символичен управител на децата. Аз не съм го тествала това, но явно работи. Едно беше сигурно, че предметът ще се намери (Уран - ретрограден, а управителите на Сатурн и Уран-също ретроградни). Когато Вещичка зададе за пръв път въпроса ЛФ е в 9-ти дом, което показва, че предметът е далече.

Когато Вещичка получава вестта за местонахождението на запалката ЛФ е била във 2-ри дом в тригон със Слънце и Сатурн в Дева. Колко интересно!!!

*

veshti4ka

« Отговор #145 -: Септември 15, 2009, 09:47:52 pm »
Дж. Макевърс и М.Марч ползват Слънцето като символичен управител на децата. Аз не съм го тествала това, но явно работи.

в тарото картата СЛЪНЦЕТО е изобразено радостно дете - да не би да са заимствали оттам а  :-\

иначе Небесна чак на мен ми стана интересно  :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #146 -: Септември 15, 2009, 09:57:55 pm »
Не бе Слънцето мунданно упр дома на децата,няма нищо чудно. А младите хора са по Меркурий  ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #147 -: Септември 16, 2009, 09:17:10 pm »
Къде ми е СИМ-картата ?  ;D 22:10 Бургас

Така,значи тази сутрин след като станах си сложих другата карта,а първата не знам къде я забутах.Така че трябва да е някъде в нас, но не мога да я намеря (+това е малък предмет  :( ) .Някой да има идея къде може да бъде?

*

Skarlet

« Отговор #148 -: Септември 16, 2009, 09:57:21 pm »
Синухе,картата,душко не е радикална-асцендента е на 3 градуса,а Луната е без курс. Но няма повод за притеснение,ще я намериш. Асц.,2 и 5 домове се управляват от Меркурий и той е в 5 дом. Виж в стаята си, на място където се забавляваш и заиграваш.  ;) Детска стая нямаш предполагам, но виж някъде при играчките си.  :P Бъзикам се. Нали по 5 дом са детските стаи,децата и местата за забавление. Да не ти е идвало някое дете на гости?  ;D  Виж също около отоплително тяло-радиатор,печка и т.н.

*

Nebesna

« Отговор #149 -: Септември 16, 2009, 10:17:21 pm »
Синухе, или си влюбен, или си загубен, миличък! моля се да е първото!  ;D ;D ;D
Само да добавя към казаното от Скарлет, че предметът е там, където си го оставил - ЛФ е на границата между 1-ви и 2-ри дом, т.е. картата не е преместена.Тя е там, където прекарваш повечето от времето си, а може и в портфейла ти (заради съвпадът на ЛФ с куспидата на 2-ри дом). Управителат на ЛФ е в Лъв в съвпад с Венера, а управителят на 2-ри дом е във Везни. Търси в места за игра и забавление, а може и до музикална уредба. Ще се върне, нали Меркурий е ретро.

;D ;D ;DГрабвай прахосмукачката, и ако и оттам не изскочи, значи е на сигурно място - ЛФ го показва.

*

Nebesna

« Отговор #150 -: Септември 16, 2009, 10:20:35 pm »
Синухе,картата,душко не е радикална-асцендента е на 3 градуса,а Луната е без курс. Но няма повод за притеснение,ще я намериш. Асц.,2 и 5 домове се управляват от Меркурий и той е в 5 дом. Виж в стаята си, на място където се забавляваш и заиграваш.  ;) Детска стая нямаш предполагам, но виж някъде при играчките си.  :P Бъзикам се. Нали по 5 дом са детските стаи,децата и местата за забавление. Да не ти е идвало някое дете на гости?  ;D  Виж също около отоплително тяло-радиатор,печка и т.н.

Скарлет, тая емотиконка си протърка ноктите от пилене, завалийката!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #151 -: Септември 16, 2009, 10:41:16 pm »
Синухе,картата,душко не е радикална-асцендента е на 3 градуса,а Луната е без курс.

Ми то оставаше и да е радикална,аз от следобяд се канех да си задам въпроса,но хукнах по задачи и отиде  ;D

Синухе, или си влюбен, или си загубен, миличък!

Що бе! Може да съм загубено влюбен т.е. и двете!  :P ;D

То хубаво картата е там където съм я оставил,само дето не се сещам къде е това  ???

Оф ще я търся утре пак,че сега съм на друга вълна ,някаква Нептунова-явно по-съм загубен днес със Слънце квадрат Нептун и в Нептунова Сряда (Нептун+Меркурий)...

Ей утре значи ще си почистя пак под леглото-последният път така случайно ми изкочи перцето,дето си мислех че и него съм загубил  ;D Дано от там изкочи и картата,ма едва ли.

« Отговор #152 -: Септември 17, 2009, 09:16:59 am »
   Ей, хора с хорара съм много зле. Но вчера ходих да взема една рецепта на моя приятелка, която е зад граница и чака да й пратя по факса рецептата. Но аз вчера не можах. Снощи й казах че рецептата е у мен. И тази сутрин реших да погледна в дамската си чанта - няма рецепта. Обърнах книги, списания, бележки, рових в коша, да не би да съм я изхвърила без да искам. Но не. Успокоих се, че ще я намеря в офиса, мислейки си че сигурно съм я оставила, за да я изпратя, като дойда на работа....Прерових де що можах - но рецепта няма. Май ще трябва да търся лекаря, за нова рецепта, сигурно съм я загубила.
  Въпроса е, рецептата загубена ли е или е под някакви бумаги ? 10.10 ч. Хасково

*

Синухе

• 4978
« Отговор #153 -: Септември 17, 2009, 09:51:39 am »
Намерих картата  :)

Беше на юг , на терасата върху масичката.А уж вчера търсих там,но сега хванах единственото списание там и хубаво го изтърсих и тя изпадна.Явно за това излизаше Лъв и 5 дом-там ходя да се пека редовно или просто да взимам Слънце и там винаги си прекарвам добре  ;D

Само посоката Юг нещо не се връзва  ??? Освен ако не вземем Сатурн като 2 управител на 10 дом (Юг) ,в 5 дом в съвпад със Слънце, с диспозитор Меркурий-аз и вещта едновременно.Иначе я намерих когато Луната направи квадрат към АСЦ в хорара.

Едит: Сега се светнах и за друго.Не знам терасата към кое спада,но явно освен връзката и със пряката слънчева светлина,хорара ми говори и твърдо за Въздуха като елемент:АСЦ и К2 във Близнаци ,Меркурий във Везни,Мц във Водолей. А терасата е и мястото където обикновено взимаме свеж въздух,имаме простор и виждаме небето!  8)
« Последна редакция: Септември 17, 2009, 09:56:42 am от Синухе »

*

Skarlet

« Отговор #154 -: Септември 17, 2009, 10:14:59 am »
Хайде,честито!  ;D Радвам се,че се намери картата.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #155 -: Септември 17, 2009, 07:52:51 pm »
Намерих картата  :)

Беше на юг , на терасата върху масичката.А уж вчера търсих там,но сега хванах единственото списание там и хубаво го изтърсих и тя изпадна.Явно за това излизаше Лъв и 5 дом-там ходя да се пека редовно или просто да взимам Слънце и там винаги си прекарвам добре  ;D

Само посоката Юг нещо не се връзва  ??? Освен ако не вземем Сатурн като 2 управител на 10 дом (Юг) ,в 5 дом в съвпад със Слънце, с диспозитор Меркурий-аз и вещта едновременно.Иначе я намерих когато Луната направи квадрат към АСЦ в хорара.

Едит: Сега се светнах и за друго.Не знам терасата към кое спада,но явно освен връзката и със пряката слънчева светлина,хорара ми говори и твърдо за Въздуха като елемент:АСЦ и К2 във Близнаци ,Меркурий във Везни,Мц във Водолей. А терасата е и мястото където обикновено взимаме свеж въздух,имаме простор и виждаме небето!  8)

Меркурий във Везни ми проговори, че трябва да е наоткрито, на свеж въздух, но не знам защо отхвърлих тази мисъл.

*

Nebesna

« Отговор #156 -: Септември 17, 2009, 09:09:54 pm »
   Ей, хора с хорара съм много зле. Но вчера ходих да взема една рецепта на моя приятелка, която е зад граница и чака да й пратя по факса рецептата. Но аз вчера не можах. Снощи й казах че рецептата е у мен. И тази сутрин реших да погледна в дамската си чанта - няма рецепта. Обърнах книги, списания, бележки, рових в коша, да не би да съм я изхвърила без да искам. Но не. Успокоих се, че ще я намеря в офиса, мислейки си че сигурно съм я оставила, за да я изпратя, като дойда на работа....Прерових де що можах - но рецепта няма. Май ще трябва да търся лекаря, за нова рецепта, сигурно съм я загубила.
  Въпроса е, рецептата загубена ли е или е под някакви бумаги ? 10.10 ч. Хасково

Картата не е радикална. Асцендентът е на 0 гр. 46 мин. в Скорпион, на изгорения път на Слънцето. ЛФ е в 12-ти дом.

*

nerealna

« Отговор #157 -: Септември 17, 2009, 11:25:30 pm »
Това да не е рецепта за инжекции ... марс... ???
Чела съм, че според Лавуа всички карти се интерпретират. Ранния градус означава, че дълго време ще я търси. Това се подкрепя и от марс във 9  дом.,уран в 5ти. Освен това ранния и късни асц значат, че може да в близост до врата или прозорец.

Според мен не е у вас.далече е от вас и е на непознато място. Доста неща сочат, че е забравена или изгубена – нептун в 4ти дом, венера в оп. с нептун, уран упр. на 4 дом в 5ти, луна в оп с К5 дом.....
Според мен си я забравила/изгубила в болницата – парс фортуна в 12ти, последното съединение на луната с упр. на 8ми произв.дом, луна в дева... ако пък все пак е у вас търси я до вода на мн, ниско място , /марс в рак/ кухня, до баня. добре скрита, под/зад нещо /посл.аспект на луна с Ретр.планета. На мястото където е няма други предмети до нея, но в близост би трябвало да има остри или метални предмети, машини /следващ
аспект на луна към марс/.....
За намирането не съм мн. сигурна , но по скоро бих заложила на това ,че ще е я намериш .. – секстила на марс с луна, тр.с плутон, тригона на марс с к5, уран от 5ти прави хубави аспекти с възлите ....

Ако гледам предстоящия секстил на марс с луна 9гр. ...дали пък не си я намерила вече... :-\
« Последна редакция: Септември 17, 2009, 11:35:40 pm от nerealna »

« Отговор #158 -: Септември 18, 2009, 08:42:12 am »
    Браво Нереална, има доста попадения. Още вчера я намерих, в офиса на бюрото подпъхната между блокнот листчета. Просто не можах да повярвам, че съм я загубила, за това още веднъж хубаво разстърсих всички бумаги на бюрото, което е близо до прозореца, острите предмети - разхвърляни химикали в близост. Не ви уведомих веднага  :-[, защото любопитството ми беше провокирано, как работи хорарната астрология. Въобще възхищавам се на всички в този форум, които са се заели с такава сложна за мен материя.

*

nerealna

« Отговор #159 -: Септември 18, 2009, 10:20:31 am »
Верно бееее - луна и венера в 10 ти дом, луна в дева, последен аспект на луната с планета в десети дом- общестевна сграда, работата ..  
а началнят градус също значи, че скоро ще смени мястото си....
парс форруна в 12 - скрита за очите ...
защо нещата се изяснняват все при свършен факт .. още много има да четем  ;D

п.с. а имаше ли някакви религиозни предмети или предмети на изкуството в близост /марс в 9дом/ ?