Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134338 Прегледи
*

Helo

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #180 -: Септември 26, 2009, 10:58:47 pm »
Не съм гледал хорара,но картите говорят за това:

5 Пентакли-нещастие,болка,студ,осакатяване (куцият човек с патерицата)
Кулата-падане от високо,срив,нещастен случай,катастрофа
4 Мечове-освен като покой и липса на движение,застой на едно място,в случая покойникът на картата може да показва и физическа смърт особено след Кулата
Луната-котето е в селенията на незримото,в астрала или изгубено без следи,това е картата на празнотата

Дали от самото начало не е паднало от терасата .. макар, че хората смятат, че е успяло да се промъкне през вратата, когато са отворили за малко в отговор на позвъняване. 

И аз това си мислех.

*

Инти

• 2068
« Отговор #181 -: Септември 29, 2009, 06:45:30 pm »
И мойто коте изчезна днес. Няма го никъде вкъщи, явно сутринта много бързо се измушгнал през вратата  :'( :'( :'( :'(

Много силен шести дом, при това куспидата на шести дом е в Дева ( животните ). Управителя също се намира в шести дом в опозиция на Уран. Луната в съвпад с Юпитер , дано някой го е взел да се грижи за него.

На въпроса жив ли е: излезе Седмица Жезли

Ще се върне ли: Рицар Жезли

Ще успея ли да намеря котето си: Императрицата

« Отговор #182 -: Септември 29, 2009, 07:00:23 pm »
Инти, между тебе и животинката има много точен аспект. Мисля, че до 1 ден ще го намериш. Предполагам, че е някъде в приземие, мазе, работилница  ::) Някъде,където се работи и е ниско.

Ето какви карти се паднаха. Да не би да го е взело накое съседче ::)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #183 -: Септември 29, 2009, 07:07:31 pm »
Вие май се справяте по-добре с картите? На мен пък нещо не ми харесва хорара.Може би,защото го гледам набързо.Меркурий управлява 6-я ти дом,Инти и му предстои съвпад със Сатурн и позиция с Уран.Вярно,че Меркурий е на трон и по знак,и по дом,ама вижте картите.Да не е паднало от балкона? Нависоко ли живееш? Защо мислиш,че се е шмугнало през вратата?

*

Инти

• 2068
« Отговор #184 -: Септември 29, 2009, 07:23:46 pm »
Принципно живея на шестия етаж, и е възможно да е паднало от терасата, но разпитах и никой не е чувал да мяука коте в района, всеки е чул едно малко коте, но никой не е виждал моето, което е едро сиво на цвят и си личи че е домашно. В момента е със сериозен кератит и има навика да скача на парапета може и да е паднал .....

Седмица жезли значи, че може да се е борило с някои или други котки и да се крие в защита.

Принципно Импетрацита дава отговор Да , че ще се върне при мен.

Скарлет, откъде извлече, че е паднал от високо?

*

Helo

« Отговор #185 -: Септември 29, 2009, 07:31:21 pm »
Аз теглих една карта Таро от един руски сайт. Зададох въпроса дали му има нещо на котето и дали ще се съберете. Излезе празна карта, която означава Нищо. После реших да доуточня и пак питах дали ще се съберете с котето и пак излезе същата карта. Нищо

« Отговор #186 -: Септември 29, 2009, 07:52:48 pm »
Аз теглих една карта Таро от един руски сайт. Зададох въпроса дали му има нещо на котето и дали ще се съберете. Излезе празна карта, която означава Нищо. После реших да доуточня и пак питах дали ще се съберете с котето и пак излезе същата карта. Нищо

Дай го този руски сайт ;)

*

Helo

« Отговор #187 -: Септември 29, 2009, 07:54:06 pm »

Синухе го е сложил в тази тема:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2056.0.html

А сайтът е този:

http://www.astromeridian.ru/sc_taro_o_pre.php

« Отговор #188 -: Септември 29, 2009, 07:54:44 pm »

Синухе го е сложил в тази тема:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2056.0.html

А сайтът е този:

http://www.astromeridian.ru/sc_taro_o_pre.php

Тенкс :)

« Отговор #189 -: Септември 29, 2009, 07:57:07 pm »
Инти ,аз не разбрах в хорара какъв е въпроса.Ще си намеря ли котето?Къде  е котето? или Живо ли е котето?
А за отговор е важно как е зададен въпроса. ;)

*

Skarlet

« Отговор #190 -: Септември 29, 2009, 08:21:57 pm »
Скарлет, откъде извлече, че е паднал от високо?

Така ми мина през ума,заради управлението на Сатурн над 10 дом и опозицията му с Уран. Но вече съм доста уморена и не мога да мисля съсредоточено.

*

Инти

• 2068
« Отговор #191 -: Септември 29, 2009, 08:36:47 pm »
Естествено, че въпроса , който е най-важен е дали ще се върне котето при мен, как ще се случи това не от значение.

Постнах изтеглените от мен, карти за да се подразбере, че котето е живо, все пак седмица жезли не е индикатор за смърт.

Възможно този Рицар Жезли да го върне. Знам ли.

Котето със сигурност е навън падна ми се картата Светът.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #192 -: Септември 30, 2009, 10:46:23 am »
Инти, между тебе и животинката има много точен аспект. Мисля, че до 1 ден ще го намериш. Предполагам, че е някъде в приземие, мазе, работилница  ::) Някъде,където се работи и е ниско.

Не е ли Марс тя, животинката Меркурий - управител на 6 дом. Ти какво имаш предвид? Ааа, видях секстила. Извинявам се. Подкрепящ аспект в случая.  

Прави ми впечатление предстоящ куинконс на Луната с Меркурий? Това пък какво ли ще рече? Абе тоз аспект много ме кара да го умувам. Вероятно отразява твоето състояние и липсата на котето сериозно те е засегнало, много неочаквано и те е шокирало ... предполагам, че отсъствието му има някаква връзка с теб, но все още не мога да си я обясня, съжалявам, че звуча объркано.  

Луната е в 11 дом, на обществените контакти, съвпад с Юпитер, Нептун и то на свобода е тръгнало, че и във Водолей. Мъжкар ли е?  

Меркурий - то, е в опозиция с Уран, квадрат с Плутон, и в съвпад със Сатурн - от тази гледна точка нещата не стоят добре, както Скарлет е споменала вече. Всъщност незнам те колко се гледат в хорарната, да не говоря глупости, но исках да опитам, Инти, прости ми, не искам да те подвеждам.

Луната е в тригон със Слънцето, това принципно е благоприятно при въпрос за загубени вещи.    
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 11:41:18 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #193 -: Септември 30, 2009, 01:12:19 pm »
Kъде са ученическият бележник на дъщеря ми и личната и карта? :)
въпросът е зададен на 30. 10  в 14:03 Варна

*

Skarlet

« Отговор #194 -: Септември 30, 2009, 01:31:04 pm »
Венера управлява дъщеря ти,тъй като Телец е на куспидата на 5-я ти дом.Обръщаме домовете и 5 става 1.Меркурий управлява нейните 2 и 3 домове/т.е. 6 и 7/-нейната собственост и документи.А Меркурий и Венера са в нейния 5 дом-5 от 5,т.е. 9 дом. Вероятно тя сама си ги е прибрала и не помни. Но Меркурий в Дева в 5 дом може да покаже,че са в детската й стая,на място,на което се забавлява или почива,в джоб,в чекмедже на бюро,на рафт,между книги,учебници или тетрадки или на място,на което пише.

*

Skarlet

« Отговор #195 -: Септември 30, 2009, 01:33:00 pm »
В ученическата си чанта или раница погледна ли между учебниците и тетрадките?

*

Инти

• 2068
« Отговор #196 -: Септември 30, 2009, 01:39:32 pm »
Инти, между тебе и животинката има много точен аспект. Мисля, че до 1 ден ще го намериш. Предполагам, че е някъде в приземие, мазе, работилница  ::) Някъде,където се работи и е ниско.

Не е ли Марс тя, животинката Меркурий - управител на 6 дом. Ти какво имаш предвид? Ааа, видях секстила. Извинявам се. Подкрепящ аспект в случая.  

Прави ми впечатление предстоящ куинконс на Луната с Меркурий? Това пък какво ли ще рече? Абе тоз аспект много ме кара да го умувам. Вероятно отразява твоето състояние и липсата на котето сериозно те е засегнало, много неочаквано и те е шокирало ... предполагам, че отсъствието му има някаква връзка с теб, но все още не мога да си я обясня, съжалявам, че звуча объркано.  

Луната е в 11 дом, на обществените контакти, съвпад с Юпитер, Нептун и то на свобода е тръгнало, че и във Водолей. Мъжкар ли е?  

Меркурий - то, е в опозиция с Уран, квадрат с Плутон, и в съвпад със Сатурн - от тази гледна точка нещата не стоят добре, както Скарлет е споменала вече. Всъщност незнам те колко се гледат в хорарната, да не говоря глупости, но исках да опитам, Инти, прости ми, не искам да те подвеждам.

Луната е в тригон със Слънцето, това принципно е благоприятно при въпрос за загубени вещи.    

Sunrain, благодаря ти много за интерпретацията.

Наистина котето е мъжко, и вероятно е тръгнало на свобода, днес вече и Ошо ми го потвърди, като ми се падна 38 карта- приключението в неизвестното. Тръгнал е на пътешествие нашия, сигурно го гони и нагона, щото не е и кастриран, а асцендента в картата е Овен.

Беше изключително неочаквано и изключително шокиращо за мен, за мен това не е някакво животинче, за което се грижа, той ми е като дете, дори ме прегръща като човек, само дето не може да говори.

Знам, че е жив, само ме притеснява в какво състояние е в момента, че все лоши карти ми излизат, сутринта ми се падна вече 10 ка жезли за състоянието му, което значи , че наистина е уморен, сигурно и гладен, дано да не е пребит само от други котки мутрьовци.

Има ли вероятност да го блъсне кола  с тоя съвпад на Меркурий и Сатурн, принципно се плаши от тях и не ми се вярва да припари до шосето , но знам ли....
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 01:45:27 pm от Инти »

*

Uran

• 6041
« Отговор #197 -: Септември 30, 2009, 02:28:23 pm »
Венера управлява дъщеря ти,тъй като Телец е на куспидата на 5-я ти дом.Обръщаме домовете и 5 става 1.Меркурий управлява нейните 2 и 3 домове/т.е. 6 и 7/-нейната собственост и документи.А Меркурий и Венера са в нейния 5 дом-5 от 5,т.е. 9 дом. Вероятно тя сама си ги е прибрала и не помни. Но Меркурий в Дева в 5 дом може да покаже,че са в детската й стая,на място,на което се забавлява или почива,в джоб,в чекмедже на бюро,на рафт,между книги,учебници или тетрадки или на място,на което пише.
Скарлет ;D ;D, адмирации!!
Бележникът се намери в детската стая под СД-плеъра( забавление)- на бюрото и(мястото, където учи).
Търсим личната карта. :) :) :) :) :) :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #198 -: Септември 30, 2009, 02:46:11 pm »

Има ли вероятност да го блъсне кола  с тоя съвпад на Меркурий и Сатурн, принципно се плаши от тях и не ми се вярва да припари до шосето , но знам ли....

Инти, защо на такива мисли те навежда този аспект?
 Доколкото знам Луната и предстоящите й аспекти показват по-конкретно развитието на ситуацията.
Меркурий е сигнификатор на животното, да, но Сатурн не се свързва с коли, нали? Ако нещо е болно и навън средата стане причина да се прояви хронично или старо заболяване ... или в случая това е някаква сграда, където се/ще се крие.
Мен лично в случая повече ме стряска квадрата с Плутон, но пък може да показва други разни мераци и осъществени впоследствие негови желания.  ;D   
По два посочени по-горе аспекта /Марс секстил с Меркурий и Луна тригон Слънце/ има вероятност за положително развитие на нещата и аз се надявам така да стане! Дано се намери. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #199 -: Септември 30, 2009, 03:10:56 pm »
Скарлет ;D ;D, адмирации!!
Бележникът се намери в детската стая под СД-плеъра( забавление)- на бюрото и(мястото, където учи).
Търсим личната карта. :) :) :) :) :) :)

Радвам се,обаче бележника и личната карта за мен са все документи.Може би Слънцето тук ще изиграе ролята на документа за самоличност???  ??? А Слънцето и то е в нейния 5 дом/5 от 5,т.е.9/ -вероятно пак в нейната стая,но някъде,ако има кътче за разкрасяване,на балкона навън или окоро някакви нейни аксесоари-гримове,бижута,огледало.Бах ли го?  ;D Търсете.
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 04:48:37 pm от Скарлет »