Инти, между тебе и животинката има много точен аспект. Мисля, че до 1 ден ще го намериш. Предполагам, че е някъде в приземие, мазе, работилница
Някъде,където се работи и е ниско.
Не е ли Марс тя, животинката Меркурий - управител на 6 дом. Ти какво имаш предвид? Ааа, видях секстила. Извинявам се. Подкрепящ аспект в случая.
Прави ми впечатление предстоящ куинконс на Луната с Меркурий? Това пък какво ли ще рече? Абе тоз аспект много ме кара да го умувам. Вероятно отразява твоето състояние и липсата на котето сериозно те е засегнало, много неочаквано и те е шокирало ... предполагам, че отсъствието му има някаква връзка с теб, но все още не мога да си я обясня, съжалявам, че звуча объркано.
Луната е в 11 дом, на обществените контакти, съвпад с Юпитер, Нептун и то на свобода е тръгнало, че и във Водолей. Мъжкар ли е?
Меркурий - то, е в опозиция с Уран, квадрат с Плутон, и в съвпад със Сатурн - от тази гледна точка нещата не стоят добре, както Скарлет е споменала вече. Всъщност незнам те колко се гледат в хорарната, да не говоря глупости, но исках да опитам, Инти, прости ми, не искам да те подвеждам.
Луната е в тригон със Слънцето, това принципно е благоприятно при въпрос за загубени вещи.
Sunrain, благодаря ти много за интерпретацията.
Наистина котето е мъжко, и вероятно е тръгнало на свобода, днес вече и Ошо ми го потвърди, като ми се падна 38 карта- приключението в неизвестното. Тръгнал е на пътешествие нашия, сигурно го гони и нагона, щото не е и кастриран, а асцендента в картата е Овен.
Беше изключително неочаквано и изключително шокиращо за мен, за мен това не е някакво животинче, за което се грижа, той ми е като дете, дори ме прегръща като човек, само дето не може да говори.
Знам, че е жив, само ме притеснява в какво състояние е в момента, че все лоши карти ми излизат, сутринта ми се падна вече 10 ка жезли за състоянието му, което значи , че наистина е уморен, сигурно и гладен, дано да не е пребит само от други котки мутрьовци.
Има ли вероятност да го блъсне кола с тоя съвпад на Меркурий и Сатурн, принципно се плаши от тях и не ми се вярва да припари до шосето , но знам ли....