Цитат на: Helo в Септември 06, 2009, 09:38:11 pmЦитат на: proserpine в Септември 06, 2009, 09:35:09 pmНе знам кво му има на този сайт ,но веднага ,след като го отворих ми стана гадно и се почувствах зашеметена няма да го отварям повечеСпоред мен си самовнушаваш.Но аз когато го отварям и чувам звука на видеото имам чувството, че тези звукови вълни ме удрят в гръдния кош. или да имат специална честота, която да влияе на подсъзнанието. Аз също го затворих бързо-бързо.
Цитат на: proserpine в Септември 06, 2009, 09:35:09 pmНе знам кво му има на този сайт ,но веднага ,след като го отворих ми стана гадно и се почувствах зашеметена няма да го отварям повечеСпоред мен си самовнушаваш.Но аз когато го отварям и чувам звука на видеото имам чувството, че тези звукови вълни ме удрят в гръдния кош.
Не знам кво му има на този сайт ,но веднага ,след като го отворих ми стана гадно и се почувствах зашеметена няма да го отварям повече
Ето ти линк и ако усетиш нещо,бягай бързо http://www.xnetbg.com/new/content/section/3/40/
А как мислите, дали в забързването влиза катализирането на някои ситуации, които преди време са щели да се влачат с години?
Или до колко има пръст в това забързване повишената нервност на хората занимаващи се с духовни практики?
Вещичка, попитах за възможността духовните да са и по-нервни, защото някъде четох , че онези ,които са посетили астрала или другите светове именно са по-нервни( но това не значи , груби или агресивни). Та се питам дали тези посещения на повече същества от нашият свят не са помогнали при забързването някак
Имам в предвид вътрешно напрежение, без видима причина, което си е точно повишени вибрации.
Та се питам дали тези посещения на повече същества от нашият свят не са помогнали при забързването някак
ащото ако имам зор си разтеглям собственото време за да ми стига за всичко - поне на тва се научих Ухилен Ухилен Ухилен
Цитатащото ако имам зор си разтеглям собственото време за да ми стига за всичко - поне на тва се научих Ухилен Ухилен УхиленБи ли споделила как-аз от един супер организиран и подреден човек,изпаднах в съсътояние на вечна надпревара с времето.Все не ми стига за да прочета всичко което искам,да не говорим за обикновените житейски задължения.Дали е от факта,че времето се е забързало,а аз изоставам?!