Здравей Гост

ВРЕМЕТО СЕ ЗАБЪРЗВА!

• 35 Отговора
  • 12733 Прегледи
Re:ВРЕМЕТО СЕ ЗАБЪРЗВА!
« Отговор #20 -: Септември 06, 2009, 09:45:27 pm »

Не знам кво му има на този сайт ,но веднага ,след като го отворих ми стана гадно и се почувствах зашеметена няма да го отварям повече

Според мен си самовнушаваш.

Но аз когато го отварям и чувам звука на видеото имам чувството, че тези звукови вълни ме удрят в гръдния кош.

или да имат специална честота, която да влияе на подсъзнанието. Аз също го затворих бързо-бързо.
Възможно е на всеки по различен начин да въздейства
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

veshti4ka

« Отговор #21 -: Септември 07, 2009, 07:22:18 am »
абе хора, кви звукови вълни  :o  на мен са ми спряни тонколоните и нищо не се чува като нахълтах в тоя сайт, че и на мен ми стана интересно. ми има си разни мърдащи картинки - па много важно  ;D ;D ;D

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #22 -: Септември 24, 2009, 10:42:25 am »
 :) Да съвсем сигурно е , че вече денонощието не е 24 ч. И  времевият континиум е различен в скоростно изражение. Това е видно и на физическо ниво, предвид всички аномалии и катаклизми. ;)
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Септември 24, 2009, 12:51:44 pm »
Ето ти линк и ако усетиш нещо,бягай бързо ;D
http://www.xnetbg.com/new/content/section/3/40/

В момента го прослушвам от любопитство.  ;D
Влезнах да разгледам този сайт с предварителна негативна нагласа, след като прочетох коментарите ви тук.
Но в интерес на истината не усещам нищо чак толкова заплашително, ако се абстрахира човек от вградените си представи за "приятни" и "неприятни" звуци, гледки и пр. Звуковият ефект наистина е доста неприятен и потискащ, може би това е уловка да се заинтригуват повече читатели? 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #24 -: Септември 26, 2009, 09:04:33 am »
:) Христо,  бягството от намиране решение или да потърсим смисъла на онова от линка ( да разчоплим ситуацията), не е ли заравянето на щраусовата глава в пясъка? ;)

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #25 -: Октомври 18, 2009, 10:58:53 am »
 :) А как мислите, дали в забързването влиза катализирането на някои ситуации, които преди време са щели да се влачат с години? Или до колко има пръст в това забързване повишената нервност на хората занимаващи се с духовни практики?

*

veshti4ka

« Отговор #26 -: Октомври 18, 2009, 12:11:25 pm »
:) А как мислите, дали в забързването влиза катализирането на някои ситуации, които преди време са щели да се влачат с години?

това е едно от предимствата на забързаното време. има хора, които вече заспиват като обикновени хора, а се събуждат просветлени - нещо което принципно става за много прераждания... но в края на времената е така и това си е нормално  :P

Или до колко има пръст в това забързване повишената нервност на хората занимаващи се с духовни практики?

честно казано изобщо не забелязвам нервност в този род хора... напротив, колкото повече се забързва времето, толкова повече те стават по-спокойни - поне по-духовните които познават са така... понякога забелязвам известна доза нетърпение у тях /както и у себе си/ относно факта, че някои неща не се развиват достатъчно бързо, но това си е нормално според мен и не е точно свързано със забързването на времето  ;D

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #27 -: Октомври 19, 2009, 07:22:21 pm »
 :) Вещичка,
  попитах за възможността духовните да са и по-нервни, защото някъде четох , че онези ,които са посетили   астрала или другите светове именно са по-нервни( но това не значи , груби или агресивни). Та се питам дали тези посещения на повече същества от нашият свят не са помогнали при забързването някак ???

*

Uran

• 6041
« Отговор #28 -: Октомври 19, 2009, 07:31:07 pm »
Звуковият фон може и да е леко дразнещ, но на мен не ми въздейства този сайт по- особено в сравнение с останалите. Чак такъв тапир не съм и аз като всяко човешко с/во се поддавам на внушения, но очевидно тук няма такива за мен. :)

*

veshti4ka

« Отговор #29 -: Октомври 19, 2009, 08:04:19 pm »
:) Вещичка,
  попитах за възможността духовните да са и по-нервни, защото някъде четох , че онези ,които са посетили   астрала или другите светове именно са по-нервни( но това не значи , груби или агресивни). Та се питам дали тези посещения на повече същества от нашият свят не са помогнали при забързването някак ???

виж сега нещо не мога да те разбера  :(   дефинирай ми нервност според теб моля  ???

ако имаш в предвид по-високи вибрации - да, но това няма нищо общо със нервност  :)

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #30 -: Октомври 21, 2009, 04:02:23 pm »
 :) Имам в предвид вътрешно напрежение, без видима причина,  което си е точно повишени вибрации.

*

veshti4ka

« Отговор #31 -: Октомври 21, 2009, 04:53:34 pm »
:) Имам в предвид вътрешно напрежение, без видима причина,  което си е точно повишени вибрации.

виж сега, повишените вибрации нямат нищо общо с нервността или вътрешното напрежение  :)  в началото може така да се усеща, защото човек още не е свикнал с тях, но после просто забрави да ти правят впечатление - свикваш с тях и това е за теб нормалното  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #32 -: Октомври 21, 2009, 05:02:12 pm »
Та се питам дали тези посещения на повече същества от нашият свят не са помогнали при забързването някак ???

та сега след като изяснихме какво имаш в предвид, вече мога да ти отговоря на въпроса  :)  

всеки един човек, който е еволюирал поне малко духовно то той се издига на по-високо ниво на вибрация и така с всяка духовна крачка преминава по-нагоре във вибрационният поток. но НЕ не тези хора са спомогнали за забързването на времето, а забързването на времето им помага да преминават по-бързо на по-високо ниво - демек помага им да осъзнават нещата по-бързо. и ако преди например 1000 години за едно такова осъзнаване са ти трябвали например 5 прераждания да се освестиш почти напълно, то сега нещата се случват за година-две  ;D  

забръзването на времето се случва поради факта, че наближава момента на съвпад на Слънчевата ни система със лъча на Галактиката...  или пък заради попадането на Слънчевата система във фотонният пояс... или пък заради двете...  бе знам ли и аз - то вече версии много, но определено преди 2012 година това са нормални неща и затова хич не се е и притеснявам за тях, защото ако имам зор си разтеглям собственото време за да ми стига за всичко - поне на тва се научих  ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #33 -: Ноември 08, 2009, 08:05:17 pm »
Цитат
ащото ако имам зор си разтеглям собственото време за да ми стига за всичко - поне на тва се научих  Ухилен Ухилен Ухилен
Би ли споделила как-аз от един супер организиран и подреден човек,изпаднах в съсътояние на вечна надпревара с времето.Все не ми стига за да прочета всичко което искам,да не говорим за обикновените житейски задължения.Дали е от факта,че времето се е забързало,а аз изоставам?!

*

Helo

« Отговор #34 -: Ноември 08, 2009, 08:34:04 pm »
Цитат
ащото ако имам зор си разтеглям собственото време за да ми стига за всичко - поне на тва се научих  Ухилен Ухилен Ухилен
Би ли споделила как-аз от един супер организиран и подреден човек,изпаднах в съсътояние на вечна надпревара с времето.Все не ми стига за да прочета всичко което искам,да не говорим за обикновените житейски задължения.Дали е от факта,че времето се е забързало,а аз изоставам?!

Според мен е от факта, че висиш с часове във форума, вместо да си вършиш задълженията.  :P

Не че е лошо, ама нали питаш каква е причината...  ;)

Иначе задължения винаги ще има, но е добре човек да има време за хобито си и да се радва на живота, вместо по цял ден само да чисти, пере, готви, глади и други подобни не особено забавни неща, които нямат край.  ::)

*

missKapriz

« Отговор #35 -: Ноември 08, 2009, 08:57:25 pm »
Вярно е,Хело,но когато човек е организиран всичко му спори-преди имах повече задължения и повече време ;)Всичко е въпрос на организация и мотивация.Но ако времето се е забързало трябва просто да се нагодим според новите му изисквания