УУУ, мерси Скарлет, верно е така.
Съвпади със Северния възел
Планетите в съвпад със Северния възел принуждават индивида да остави своето минало назад. Вместо това той ще преживее нов кармичен урок в настоящия живот. На млади години е склонен да използва погрешно влиянието на своя Северен възел, докато има възможност да открие скрития си потенциал.
От време на време той се опитва да се облегне, връщайки се на своя Южен възел, но всеки път, правейки това, попада под влияние на обстоятелствата, които са толкова непоносими, че отново избира да продължи еволюцията си чрез възможностите, представени от Северния възел. Накрая той осъзнава, че подсъзнателно е притиснат да пристъпи към едно ново уникално преживяване.
Обаче и тригоните си ги бива, сефте гледам на нещата откъм тая страна.
Тригони със Северния възел
Тригони със Северния възел обещават един богато възнаграден живот. Възможностите извън живота ще бъдат хармонизирани с посоката, в която се движи душата. По този начин индивидът може да намери себе си, напредвайки в живота, докато в същото време напредва плавно в изкупуване на своята карма.
Естествено, това предполага, че планетните сили няма да се използват абсолютно погрешно до степен, в която ползите действат като вреди, а вредите се превръщат в символ на "ада"!
Независимо от всичко, не само опитностите, които Северния възел дава, ще бъдат лесно придобити, но също така индивидът ще намери своя път, подпомогнат от външни сили.
Кое е това същество, Тими? Точно така съм се чувствала - носят ме мамо, влачат ме, ама добро ми се пише накрая. А сев.възел ми е тригон Юпитер, тригон Слънце, секстил Марс, секстил Нептун, тригон Селена.