Здравей Гост

съвпадите на раху и кету в натала

• 88 Отговора
  • 14321 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
съвпадите на раху и кету в натала
« -: Септември 10, 2009, 01:37:41 pm »
видях ,че в дуга тема сте започнали да пишете за съвпадите на СЛВ/раху/ и ЮЛВ/кету/ с наталните планети.тъй като това е една доста сериозна тема ,смятам ,че е нужно да бъде разглеждана отделно с цел повече конкретика.моля ви ,без нептунови влияния тук .ако обичате конкретно и по-точно да разгледаме въпросните съвпади.
нодалната ос е волана на хороскопа.следва да се управлява правилно ,защото всеки излишен модел на поведение води до катастрофа.....
оставям ви да поразсъждавате по темата.
ще кажа ,че аз имам съвпад на кету с меркурий в първи дом  в знак стрелец!
за съвпад приемам до 3ГР.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:съвпадите на раху и кету в натала
« Отговор #1 -: Септември 10, 2009, 02:02:31 pm »
Южен съвпад ИЦ.
Северен съвпад МС.
Северен съвпад Плуто.
ми....

*

veshti4ka

« Отговор #2 -: Септември 10, 2009, 02:15:31 pm »
ЮЛВ съвпад със стационарен Сатурн - орбис 2,32 градуса, в 4 дом, в близнаци = лично на мен ми действа като спирачка при повтаряне на стари кармични модели и като учител от старите прераждания.

СЛВ съвпад с Тита на Скорпион - абсолютно точен съвпад и съвпад с Центъра на Галактиката - орбис ~1 градус, в 10 дом, в стрелец = за съвпада с Центъра на Галактиката мога само да гадая  ;D , но съвпада с Тита е доста интересен. преди хиляди години Тита е била на 0 градуса от еклиптиката и е била една от най-важните звезди за Атлантите. от нея е започвало Началото и там е свършвала Наградата. около тази звезда живеят осем високоразвити цивилизации, една от които е била създател на телата на Атлантите в трето измерение, когато идват за първи път на Земята.  в близост до Тита на Скорпион има уникални форми на живот, създаван от различни цивилации в продължение на цялата история на Млечният път. това е нещо като жив природо-научен музей на Галактиката. там са създадени изкуствени условия, подходящи за всеки един вид. това е уникално място, несъвместимо с нашите разбирания за пространство. твърди се, че тази звезда на Шестата раса ще даде разум. - това са цитати от книгата "Неподвижни звезди" на Анелия Цветанова.
« Последна редакция: Септември 10, 2009, 05:34:17 pm от Вещичка »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3 -: Септември 10, 2009, 02:39:48 pm »
ЮЛВ съвпад с Юпитер-0,47 градуса,не съм успяла за момента да разбера как да го тълкувам.На едно място пише,че е благоприятен аспект,на друго че не е. :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Септември 10, 2009, 02:59:39 pm »
ЮЛВ в съвпад с ретроградна Венера в 5 дом - по тропическа система
Кету в 7 дом - по сидерална

Такива ми ти работи...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5 -: Септември 10, 2009, 03:05:21 pm »
Аз:
ЮЛВ съвпад Сатурн в Д12, съвпад АС
СЛВ съвпад Лилит

Синът ми:
ЮЛВ в Д1 съвпад Юпитер&АС и Венера в  същия знак откъмто Д12 ()
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6 -: Септември 10, 2009, 03:08:20 pm »
Ами то хубаво,ама май е редно да пишем и как се проявяват.Или понеже нямаме спомени от миналите си животи,не знаем как да ги тълкуваме /ЮЛВ/,например. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Септември 10, 2009, 03:28:09 pm »
СЛВ в съвпад 0 47' с Внера и Хирон в овен-9дом
ЮЛВ в съвпад с орбис 2 гр. с Уран и 4гр с Юпитер във везни-3 дом Плутон е на 6-7 гр от ЮЛВ но в дева.
В другата тема споменах за СЛВ- обгрижвала съм любимите си, а и мъжът на сърцето ми е слънчев Овен.
ЮЛВ ...немога да преценя въздействието му, а и две от планетите са ретроградни
Би трябвало да имам силно влияние на нодалната ос, но поради оскъдните си познания в астрологията, немога да дефинирам :) :) :)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8 -: Септември 10, 2009, 04:30:44 pm »
Почти всички книги на Мартин Шулман ги има в
нета за сваляне, пускам един линк, но може да се
намери и в другите руски он-лайн библиотеки:

Мартин Шульман :: Кармическая Астрология ::
Том 1 - Лунные Узлы & реинкарнация

http://lib.druzya.org/Astrology/shulman/karm-astro/.view-t-1.txt.html
Естествени минерали и амулети

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #9 -: Септември 10, 2009, 05:26:03 pm »
В натала- никакви съвпади с възлите, но на дъщеря ми Слънцето е в точен съвпад с моя СЛВ.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #10 -: Септември 10, 2009, 05:32:56 pm »
В натала- никакви съвпади с възлите, но на дъщеря ми Слънцето е в точен съвпад с моя СЛВ.

Това си е направо подарък от съдбата   ;D
Естествени минерали и амулети

*

veshti4ka

« Отговор #11 -: Септември 10, 2009, 05:38:06 pm »
сега забелязах, че СЛВ на татко е в съвпад с моя Плутон и неговото слънце е в съвпад с моята Локус Фортуна. не зная дали съм му била подарък от съдбата или трън в задника, но определено имахме много силна кармична връзка   :'(  много ми липсва  :-[

*

Helo

« Отговор #12 -: Септември 10, 2009, 09:09:07 pm »
Някой друг да има като мен съвпад на СЛВ и Хирон? Да каже дали лекува душите на хората.

Аз ще съм ногу спициялен човек с този СЛВ, който е в съвпад с Хирон, който пък е в съвпад със Слънцето, което е в съвпад с Венера.
« Последна редакция: Септември 10, 2009, 09:16:03 pm от Helo »

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #13 -: Септември 10, 2009, 09:26:56 pm »
как се интерпретира ЮЛВ съвпад със Слънце и СЛВ съвпад с Уран накратко?
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

« Отговор #14 -: Септември 10, 2009, 09:33:21 pm »
   СЛВ в съвпад с МС на 0 гр. и нещо и съвпад с Луна на 3 гр.без някоя минута във Водолей. Мисля си че понякога ми помага да се издигна над събитията и да ги видя отстрани, като по този начин ме предпазва от дълбоки фрустрации. Но в момента съм под силно Нептуново влияние за това спирам волните тълкувания. Горното съм го прозряла много преди да знам за транзити и прочие  :)

*

Helo

« Отговор #15 -: Септември 10, 2009, 09:36:38 pm »
как се интерпретира ЮЛВ съвпад със Слънце и СЛВ съвпад с Уран накратко?

За Уран в съвпад със СЛВ пише, че можеш да извлечеш полза от внезапни промени във вълнуващи социални условия. Умееш да се приспособяваш към променящите се ситуации.

*

Skarlet

« Отговор #16 -: Септември 10, 2009, 09:44:21 pm »
Ето ви малко инфо за знаците и домовете,в които попадат лунните възли: http://pims.ucoz.net/board/1

*

missKapriz

« Отговор #17 -: Септември 10, 2009, 09:59:09 pm »
Ако СЛВ показва защо е човек на Земята,какво е неговото предназначение излиза че всички родени в период от година и половина са с една и съща мисия?!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #18 -: Септември 10, 2009, 10:00:29 pm »
УУУ, мерси Скарлет, верно е така.

Съвпади със Северния възел

Планетите в съвпад със Северния възел принуждават индивида да остави своето минало назад. Вместо това той ще преживее нов кармичен урок в настоящия живот. На млади години е склонен да използва погрешно влиянието на своя Северен възел, докато има възможност да открие скрития си потенциал.
От време на време той се опитва да се облегне, връщайки се на своя Южен възел, но всеки път, правейки това, попада под влияние на обстоятелствата, които са толкова непоносими, че отново избира да продължи еволюцията си чрез възможностите, представени от Северния възел. Накрая той осъзнава, че подсъзнателно е притиснат да пристъпи към едно ново уникално преживяване.

Обаче и тригоните си ги бива, сефте гледам на нещата откъм тая страна.

Тригони със Северния възел

Тригони със Северния възел обещават един богато възнаграден живот. Възможностите извън живота ще бъдат хармонизирани с посоката, в която се движи душата. По този начин индивидът може да намери себе си, напредвайки в живота, докато в същото време напредва плавно в изкупуване на своята карма.
Естествено, това предполага, че планетните сили няма да се използват абсолютно погрешно до степен, в която ползите действат като вреди, а вредите се превръщат в символ на "ада"!
Независимо от всичко, не само опитностите, които Северния възел дава, ще бъдат лесно придобити, но също така индивидът ще намери своя път, подпомогнат от външни сили.

Кое е това същество, Тими? Точно така съм се чувствала - носят ме мамо, влачат ме, ама добро ми се пише накрая. А сев.възел ми е тригон Юпитер, тригон Слънце, секстил Марс, секстил Нептун, тригон Селена.

*

Helo

« Отговор #19 -: Септември 10, 2009, 10:05:32 pm »
Ето ви малко инфо за знаците и домовете,в които попадат лунните възли: http://pims.ucoz.net/board/1

Тази информация от сайта на Пими е погрешна.

Например тук http://www.geocities.com/rbltre/astro/nnhouse.html чета, че при СЛВ в 8-ми дом човека трябва да помага на другите да открият собствените си възможности. Страстта трябва да се превърне в състрадание.

Пък Пими пише, че при СЛВ в 8-ми дом  :o  ;D ;D е почти сигурно, че чувството ми за сексуалност е много извратено и има нещо животинско в мен. Ха ха хаааааа!!!  ;D Според нея тези, които са до мен трябва да са готови да ми свалят и Луната. Миииииии, аз още чакам някой да ми свали Луната, ама засега нещо не намирам такива.

Дрън дрън