Имам Южен възел в 4-ти дом, с съвпад с ИЦ, Слънце и малко по-широк (орб.~3 гр.) с Юпитер. Северен възел в Скорпион 10-ти дом, в съвпад с МС. Опитвам се да работя и с двата възела-семейство и професионална реализация, но без да развивам едното за сметка на другото. Всъщност мисля, че на първо място поставям семейството, даже съм имала моменти, в които работата дори не е оставала на второ място, а е изчезвала от полезрението ми. Реакциите ми са били много спонтанни, естествени (ЮЛВ в 4-ти).
Иначе стремежът към реализация извън семейството винаги е бил в мен. Спомням си когато бях ученичка, баща ми беше развил сравнително добър бизнес в родния ми град и беше известен. По това време най-голямото ми опасение беше, че хората ще ме познават покрай него, в смисъл няма да ме знаят например като Kali, а винаги ще си остана дъщерята на напр. Цветан

. Затова се записах да уча в София и започнах да работя по специалността си още след 3-ти курс. После се родиха децата и покрай тях се засили притеглянето към ЮЛВ. Сега съм между двата възела

- до 16:00 часа по 10-ти дом, а след това по 4-ти.