Честно казано от тия мидпойнти нищо не разбирам. Навремето имаше един ЗЕТ, който даваше мидпойнти върху самата карта с червени точки. Ма вече го няма оня зет и освен това и на мен нищо не ми говорят, освен като отделни точки, които евентуално може би са чувствителни.Как се четат тия ефемериди
И в зет 8 ги дава, например мидпойнта между лунните ми възли е Венерата, понеже е в точен квадрат с тях, върха на Тао квадрата, но и мидпойнт се явява в случая, нали така. А оттук нататъче къде да гледаме за събития, при транзити ли ? Синастрии ?
Аха, в Зет 7 лайт, който кой знае как ми е съхранен в компа, има планети в мидпойнт.Бе зетовете навремето имаха повече опции.И квооо
Цитат на: kaily в Септември 11, 2009, 03:40:46 pmАха, в Зет 7 лайт, който кой знае как ми е съхранен в компа, има планети в мидпойнт.Бе зетовете навремето имаха повече опции.И квооо В "Полезни връзки и лично творчество" прикачих книгата на Ебертин "Интерпретация мидпойнтов" - можете да си я изтеглите.
Добре де, тия мидпойнти казвате са много важни. Обаче средни точки има между всяка една от планетите. И на коя в крайна сметка да обръщам внимание като по-значима? Сега отворих файла на тази книга, там са дадени описанията на всички мидпойнти, но нали всеки си има мидпойнт между Слънце и Луна, честно казано не ми е ясно много там какъв смисъл се влага в тях - общовалиден за всички едва ли, много се извинявам за безумния въпрос, но се обърках тотално, след като отворих изданието.
Небесна, благодаря за ясното обяснение. Ще ги наблюдаваме тия мидпойнти, интересни са.