Здравей Гост

мидпойнтите в хороскопа

• 116 Отговора
  • 22882 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:мидпойнтите в хороскопа
« Отговор #80 -: Ноември 25, 2010, 06:00:17 pm »
Благодаря Доби! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #81 -: Ноември 25, 2010, 09:00:06 pm »
Мили момичета и момчета,
Някой има ли идея къде мога да прочета за значението на всеки мидпойнт ?
Разбрахме вече  , че Слънце/Луна = брак
Може да се стъкмят още 2 или 3 значения за мидпойнти между други планети но мен ме интересува цялата информация.
Има ли мещо като табличка по въпроса ?
И още нещо, преди малко открих, че мидпойнта на Юпи и Уран се намира наталната ми Лилитка ...
Как да го тълкувам това ?
У5 / У7 = на лилитката ми ???Е хубаво е , че е в 4 дом все пак.  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #82 -: Ноември 25, 2010, 09:50:22 pm »
Мили момичета и момчета,
Някой има ли идея къде мога да прочета за значението на всеки мидпойнт ?
Разбрахме вече  , че Слънце/Луна = брак
Може да се стъкмят още 2 или 3 значения за мидпойнти между други планети но мен ме интересува цялата информация.
Има ли мещо като табличка по въпроса ?
И още нещо, преди малко открих, че мидпойнта на Юпи и Уран се намира наталната ми Лилитка ...
Как да го тълкувам това ?
У5 / У7 = на лилитката ми ???Е хубаво е , че е в 4 дом все пак.  :blink:

Елфи, в интернет има много за мидпойнтите, но лично аз не открих описание за значението на всички самостоятелни мидпойнти, както и на директни и индиректни мидпойнти с натални и дирекционни планети. Но това не пречи и ти да опиташ.
Поръчах си книгата, която Доби ни препоръча и сега я чакам с огромно нетърпение.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Ноември 25, 2010, 09:54:10 pm »
Погледнах си мидпойнта слънце/луна на 27*34 мин- водолей...
От тук ще премине за последен път Хирон и след него Нептун....
Какъв извод би могло да се направи според Вас? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #84 -: Ноември 25, 2010, 09:56:10 pm »
Спокойно Елфидка, моята Лилит е на мидпойната Плутон/Венера, а Плуто ми е У5 :blink:
Да ти кажа..за добро или лошо .. не я усещам баш като както и се полага в случая. ;D

« Отговор #85 -: Ноември 25, 2010, 10:00:35 pm »
Погледнах си мидпойнта слънце/луна на 27*34 мин- водолей...
От тук ще премине за последен път Хирон и след него Нептун....
Какъв извод би могло да се направи според Вас? :-\
Може би ще излекуваш брачните си взаимоотношение поради нещата, които си осъзнала на дълбоко ниво от първото им преминаване през тази точка до сега (преди да станат отново директни).
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 10:04:45 pm от Mirabella »

« Отговор #86 -: Ноември 25, 2010, 10:04:10 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Ноември 25, 2010, 10:10:03 pm »
 Мирабела ,
А , ако вече развода е решен? :-\ Можем ли да го приемем като *лечение*? :blink:

« Отговор #88 -: Ноември 25, 2010, 10:19:44 pm »
Мирабела ,
А , ако вече развода е решен? :-\ Можем ли да го приемем като *лечение*? :blink:
Не знам. Ако те кара да се чувстваш по-добре и по-спокойна, е лечение. Нептун няма славата на разкъсвач на връзки, но пък Хирон премахва ненужните неща, но не по-добре от Плутон. Твърде съм некомпетентна, за да отговоря. Споделям само как чувствам нещата. :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Ноември 25, 2010, 10:20:41 pm »
Мирабела ,
Не знам. Ако те кара да се чувстваш по-добре и по-спокойна, е лечение. Нептун няма славата на разкъсвач на връзки, но пък Хирон премахва ненужните неща, но не по-добре от Плутон. Твърде съм некомпетентна, за да отговоря. Споделям само как чувствам нещата. :wub:

Мерси много Мирабела! :wub:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #90 -: Ноември 25, 2010, 10:37:40 pm »

Разбира се  Марая,
Що да не е лечение, ако си се успокоила за себе си по въпроса и си намерила решение на проблема и това вече не ти причинява болка. Но това може да е и повторение/ да не дава господ/ на неща свързани с тази тема, Хирон минава за кой ли път от там за да провери наученото. Сега би трябвало по-спокойно да приемаш нещата...Нали и Нептуна е там, ще намаже с мелем раната  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Ноември 25, 2010, 10:43:53 pm »

Разбира се  Марая,
Що да не е лечение, ако си се успокоила за себе си по въпроса и си намерила решение на проблема и това вече не ти причинява болка. Но това може да е и повторение/ да не дава господ/ на неща свързани с тази тема, Хирон минава за кой ли път от там за да провери наученото. Сега би трябвало по-спокойно да приемаш нещата...Нали и Нептуна е там, ще намаже с мелем раната  :blink:

Неееее, стига ще е потретване... :'( :'( :'(

*

Stella

• 7765
Re: мидпойнтите в хороскопа
« Отговор #92 -: Януари 01, 2012, 09:24:08 pm »
Не че ще кажа някаква новина, но ще съобщя лично наблюдение: транзитен Уран в мидпойнти Слънце/Венера и Луна/Венера действа като отстраненост от лични взаимоотношения и стремеж към необвързаност (Венера е У7 в разглежданата натална карта).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #93 -: Януари 01, 2012, 09:42:05 pm »
Много странно! На първо четене бих си помислила за някакво внезапно любовно събитие. :o

*

Stella

• 7765
« Отговор #94 -: Януари 01, 2012, 09:51:15 pm »
Много странно! На първо четене бих си помислила за някакво внезапно любовно събитие. :o

Аспектът продължава няколко месеца - уран е бавна планета. като прибавим и ретроградното му движение, следователно се повтарят няколко такива периода с кратки прекъсвания. Уран е непредвидим и непостоянен, стремежът към независимост е подчертан.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #95 -: Януари 01, 2012, 11:13:52 pm »
Еми да, Уран не е от най-емоционалните планети, така да се каже. При Луна/Венера дали не може да стане и творчески, обаче, се чудя аз. Просто предположение, което не съм изпитала на практика.  :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #96 -: Януари 02, 2012, 06:07:47 am »
Не че ще кажа някаква новина, но ще съобщя лично наблюдение: транзитен Уран в мидпойнти Слънце/Венера и Луна/Венера действа като отстраненост от лични взаимоотношения и стремеж към необвързаност (Венера е У7 в разглежданата натална карта).

Надали стремежът към необвързване, индикиран от мидпойнти,  ще е много силен.
По-скоро съвпадът ще се прояви като не дотам традиционно обвързване.
И тогава въпросът опира до възможност и желание на партньора да приема нетрадиционно обвързване:)

Няма ли индикации в радикса на човека  за вкус към нетрадиционно обвързване? Ако има, със съвпад или без съвпад на тр.Уран върху мидпойнт, тоя стремеж се проявява. 

По-скоро човек ще забележи у другия желанието за необвързване, ако във въпросния момент при него има потребност от обвързване, дори да е за кратко – например, активирана натална Луна.

« Отговор #97 -: Януари 02, 2012, 08:11:18 am »
нетрадиционна обвързаност и кой определя какво е традиционно в наши дни - по натал - по асп. венера/уран, уранв в 7, венера водолей, уран везни , У7 асп.уран
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #98 -: Януари 02, 2012, 08:39:02 am »
какво е традиционно в наши дни

За традиции май не ни стигат дни – трябват години, десетилетия, столетия:)

Това, което се случа в наши дни, е Уран/разчупване на традиции и промени/ в Овен /борба/ :)

Младите хора /които още не са си създали традиции/ ще ни принуждават често да преосмисляме нашите /понеже имаме зад гърба си повечко десетилетия:)/

Дали е заразен вкусът към промените:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #99 -: Януари 02, 2012, 10:15:58 am »
Еми да, Уран не е от най-емоционалните планети, така да се каже. При Луна/Венера дали не може да стане и творчески, обаче, се чудя аз. Просто предположение, което не съм изпитала на практика.  :rolleyes:

Аз не случайно подчертах по-горе, че венера в този натал управлява 7-ми дом.
Ако е У5 може и да стане творчески, защо не.