Здравей Гост

ПРЕДРОЖДЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ - СЛЪНЧЕВИ И ЛУННИ

• 85 Отговора
  • 14167 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: ПРЕДРОЖДЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ - СЛЪНЧЕВИ И ЛУННИ
« Отговор #60 -: Ноември 05, 2012, 08:12:41 pm »

Що касае затъмненията, аз съм убедена, че действат, но не винаги в кратки срокове. Наблюдавам ги, но мисля, че и до 2 год. може да се осъществи влиянието им.

съвсем точни са градусите, често и минутките, в противен случай не бих се хабила да споменавам :blink:
какъвто е съвпада с оста на асцендента, за който споменах (разбира се, доколкото рожденият час е точен)
сещам се и за едно друго Лунно затъмнение, чиято две годишна давност изтича декември месец, 2012 - точен съвпад със Сатурн в 7ми (Сатурн управлява Слънце и Меркурий, последният е управител на 7ми)

винаги съм смятала Лунните затъмнения значими за себе си, тъй като съм пълнолунна - та, оставам си предубедена, поради чисто фактологични причини

*

Papy

• 4343
« Отговор #61 -: Ноември 05, 2012, 08:16:33 pm »
а да - слушайте сега- ако на някой му съвпада лична планета с градуса на моето пренатално затъмнение, каква е вероятността моя лична да съвпада с градуса на неговото?
защото кармата е м/у двама, не може само единия да има карма с другия

*

Grace

• 2257
« Отговор #62 -: Ноември 05, 2012, 08:19:00 pm »

Що касае затъмненията, аз съм убедена, че действат, но не винаги в кратки срокове. Наблюдавам ги, но мисля, че и до 2 год. може да се осъществи влиянието им.

съвсем точни са градусите, често и минутките, в противен случай не бих се хабила да споменавам :blink:
какъвто е съвпада с оста на асцендента, за който споменах (разбира се, доколкото рожденият час е точен)
сещам се и за едно друго Лунно затъмнение, чиято две годишна давност изтича декември месец, 2012 - точен съвпад със Сатурн в 7ми (Сатурн управлява Слънце и Меркурий, последният е управител на 7ми)

винаги съм смятала Лунните затъмнения значими за себе си, тъй като съм пълнолунна - та, оставам си предубедена, поради чисто фактологични причини

Да, разбирам те. Лично мое мнение е, че затъмненията влияят най-силно и неизменно при съвпад до 3 гр с лична планета или един от ъглите на хороскопа. И разбира се, по дома и аспектите с лични планети / квадрат и опозиция /. Нямам наблюдения за влиянието им върху Юпитер, Сатурн и отвъд Сатурновите планети, а и не очквам кой знае какво.

*

Grace

• 2257
« Отговор #63 -: Ноември 05, 2012, 08:21:37 pm »
а да - слушайте сега- ако на някой му съвпада лична планета с градуса на моето пренатално затъмнение, каква е вероятността моя лична да съвпада с градуса на неговото?

в първия случай е карма между двамата. във втория - двойна карма :) ама надали ще се случи, а не е и нужно. първото си е достатъчно ясен показател.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Ноември 05, 2012, 08:25:23 pm »
Лично мое мнение е, че затъмненията влияят най-силно и неизменно при съвпад до 3 гр с лична планета или един от ъглите на хороскопа. И разбира се, по дома и аспектите с лични планети / квадрат и опозиция /.

Досега не съм обръщала голямо внимание на затъмненията, а и не е имало много съществени, които да ми повлияят хороскопа в по-дългосрочен план.

Но за предстоящите две затъмнения през ноември т.г. си бях направила сама предсказание, че тогава ще е местенето. Една колежка астролог беше на мнение, че може да се случи по-късно, през януари-февруари, но се очертава съвсем скоро, до края на месеца най-вероятно, т.е. между двете затъмнения. Едното ми попада в съвпад с АС (опозиция с мп Слънце/Луна), а другото - в точен квадрат с нат. Марс на ІС.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #65 -: Ноември 05, 2012, 08:27:20 pm »

в първия случай е карма между двамата. във втория - двойна карма :) ама надали ще се случи, а не е и нужно. първото си е достатъчно ясен показател.

ее, грейс, не може така  ;D
няма такова нещо като карма м/у двамата и двойна карма
и ако аз имам карма м/у мен и гаджето, пък той - не (щото моите лични не съвпадат с неговия градус), как ще си я проявим :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #66 -: Ноември 05, 2012, 08:35:22 pm »
е, ами знаеш, че това не е единствения показател за кармична връзка. просто двамата имат различни роли в тази връзка.
все едно да кажеш, че няма взаимна симпатия и хармония между двама, защото само Слънцето на единия съвпада с Луната на другия. :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #67 -: Ноември 05, 2012, 08:38:33 pm »
е, ами знаеш, че това не е единствения показател за кармична връзка. просто двамата имат различни роли в тази връзка.
все едно да кажеш, че няма взаимна симпатия и хармония между двама, защото само Слънцето на единия съвпада с Луната на другия. :)

ааа- разбрах :)
аз мислех, че е някакакъв ултимативен начин за разкриване на кармичните връзки

иначе проверих по картите- имам такива съвпади, вкл и със слънце с хора, които не са ми много важни, не завися по никакъв начин от тях, например странични роднини
и нямам с други- важни

*

Grace

• 2257
« Отговор #68 -: Ноември 05, 2012, 08:45:34 pm »
Лично мое мнение е, че затъмненията влияят най-силно и неизменно при съвпад до 3 гр с лична планета или един от ъглите на хороскопа. И разбира се, по дома и аспектите с лични планети / квадрат и опозиция /.

Досега не съм обръщала голямо внимание на затъмненията, а и не е имало много съществени, които да ми повлияят хороскопа в по-дългосрочен план.

Но за предстоящите две затъмнения през ноември т.г. си бях направила сама предсказание, че тогава ще е местенето. Една колежка астролог беше на мнение, че може да се случи по-късно, през януари-февруари, но се очертава съвсем скоро, до края на месеца най-вероятно, т.е. между двете затъмнения. Едното ми попада в съвпад с АС (опозиция с мп Слънце/Луна), а другото - в точен квадрат с нат. Марс на ІС.

да, това е много показателно как работят затъмненията. а има ли транзити, които са в унисон със зададеното от затъмненията?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Ноември 05, 2012, 09:15:23 pm »
да, това е много показателно как работят затъмненията. а има ли транзити, които са в унисон със зададеното от затъмненията?

Транзитен Уран в точен квадрат с нат. Луна, който отключва активна към тоя момент дирекция - дир. Луна в квадрат с нат. Уран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #70 -: Ноември 05, 2012, 09:20:00 pm »

Транзитен Уран в точен квадрат с нат. Луна, който отключва активна към тоя момент дирекция - дир. Луна в квадрат с нат. Уран.

а пък юпитер и нептун не са в опозиция :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #71 -: Ноември 05, 2012, 09:22:38 pm »
Лили, доколкото знам преместването не е неочаквано или внезапно, или греша? чудя се дали има по-изразено Ураново влияние?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Ноември 05, 2012, 09:23:20 pm »
Прогресивният Юпитер в момента удря с точен квадрат наталния Марс. И това е фактор.

Но няма да се разширявам  ;D, отивам на по-тясно, но затова пък на по-спокойно място и без толкова застояла негативна енергия (да си я консумират със здраве!  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Ноември 05, 2012, 09:24:18 pm »
Лили, доколкото знам преместването не е неочаквано или внезапно, или греша? чудя се дали има по-изразено Ураново влияние?

Грейс, преместването още от миналата година се планираше, но не бях сигурна кога ще стане, сега малко ще се форсират нещата, но е за добро, тук не се търпи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #74 -: Ноември 05, 2012, 09:27:50 pm »
Разбрах проявлението на Уран - мощна струя чист кислород по отношение на домашните въпроси и емоционалния комфорт  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Ноември 05, 2012, 09:29:39 pm »
Разбрах проявлението на Уран - мощна струя чист кислород по отношение на домашните въпроси и емоционалния комфорт  ;D

Абе, в мухлясал апартамент отивам, който има нужда от сериозен ремонт, но въпреки всички неудобства там със сигурност ще се чувствам по-добре и ще дишам свободно. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #76 -: Ноември 05, 2012, 09:29:45 pm »
и тр нептун в квадрат с юпитер :)

както е казано- да засечем поне три пъти, пък после да чакаме на затъмнението :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #77 -: Ноември 05, 2012, 09:33:20 pm »
и тр нептун в квадрат с юпитер :)

както е казано- да засечем поне три пъти, пък после да чакаме на затъмнението :)

това по каква логика го върза с преместването ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Ноември 05, 2012, 09:33:30 pm »
Мухълът, гъбичките и разни там плесени да не са и те по Нептун?  ;D

Я виж как работи моята карта - аналогията е едно към едно!  ;D

това по каква логика го върза с преместването ?

Риби на ІС.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #79 -: Ноември 05, 2012, 09:38:39 pm »