Здравей Гост

ПРЕДРОЖДЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ - СЛЪНЧЕВИ И ЛУННИ

• 85 Отговора
  • 14242 Прегледи
Re:ПРЕДРОЖДЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ - СЛЪНЧЕВИ И ЛУННИ
« Отговор #20 -: Септември 11, 2009, 09:44:55 pm »
Блатодаря, Христо.

Наистина насърчавам хората  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Септември 11, 2009, 09:51:32 pm »
Абе Скарлетке,къде я хвърляш Вещичка във висшия пилотаж!  :o

Това не е тема за лунациите в предсказателната,а за преднаталните затъмнения и как се отпечатват като влияние върху индивидуалността и живота  :)

;D ;D ;D Ами, и аз съм хора,объркаФ са.  :P Реших,че се интересуе за лунациите и затъмненията по принцип. Че,то за пренаталните затъмнения кво толкоз има да се говори,та цяла тема да развиваме.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #22 -: Септември 11, 2009, 09:53:11 pm »
Значи моите последни,които трябва да гледам,както казва Синухе са тези:
слънчево-на 9 гр.в Телец-мой 11-ти дом,било е и в съвпад с Юпитера ми на 13-тия градус и в опозиция на СЛВ
лунно-в Скорпион /5-ти дом/на 23 гр.правило е опозиция с Венера и Веста-на 26 гр.
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 10:32:51 pm от Мia21 »

*

veshti4ka

« Отговор #23 -: Септември 11, 2009, 09:55:27 pm »
Че,то за пренаталните затъмнения кво толкоз има да се говори,та цяла тема да развиваме.  ;D

а не са ли важни  :o

*

Mia21

• 2502
« Отговор #24 -: Септември 11, 2009, 09:56:57 pm »
И сега какво стана?!Пуснахме тема,а трябва първо да си намерим книгата,да я прочетем,та тогава да я развиваме.Някой няма ли някакви други материали по въпроса... :-[

*

Skarlet

« Отговор #25 -: Септември 11, 2009, 09:59:22 pm »
Скарлеткееееееее, ти нещо така изотзадзе и без вазелин а  ;D  нищо не можах да фана от твойте обяснения  :'(  май ще си почакам да си купя книжката и да се опитам да я изям с кориците  ;)

Юхуууу,сори,кака!  :-[ Така ми се спи,че се омотах. Чак сигичка се узяпках в заглавието на темата,кат ма стресна Синухето,че съм се оплела. Сега видях,че е за пренаталните затъмнения, а не за последващите,които се свързват с предсказателната.Май е време да нанкам,че днес си преуморих мозъчето и вече говоря на посоки.
Като гледам, и Мия я обърках. Хахахаха..... сега всички ще започнат да се объркват след мен.  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Септември 11, 2009, 10:02:01 pm »
Че,то за пренаталните затъмнения кво толкоз има да се говори,та цяла тема да развиваме.  ;D

а не са ли важни  :o

Абе,как да не са важни,беееее. Просто си имат по-различно значение.Те са пренатални /преди рождения ден/ и оказват влияние върху формирането на личността и показват важни житейски задачи.

*

тъжен

« Отговор #27 -: Септември 11, 2009, 10:23:01 pm »
Цитат
Нухе, пусни малко аванта от тази книга де плийз   

Ей ти малко аванта ;D

Лунно затъмнение в Близнаци 4 дом

В житейския си път започвате да забелязвате,че другите сякаш не ви разбират правилно.Причината за тези недоразумения е,че свикнали да живеете в собствения си ум ,вие често не осъзнавате че не сте изразили на глас мислите си.Научавате,че общуването е нещо повече от изговаряне,то е свързано с ясното ,ефективно подаване и получаване на информация.

*

missKapriz

« Отговор #28 -: Септември 11, 2009, 10:26:49 pm »
От къде да намерим кога е било последното затъмнение преди да се родим :-XИзрових нета за нещо подобно ,но не намерих нищо

*

Mia21

• 2502
« Отговор #29 -: Септември 11, 2009, 10:29:21 pm »
От къде да намерим кога е било последното затъмнение преди да се родим :-XИзрових нета за нещо подобно ,но не намерих нищо

Аз лично ги гледам в "Орелът и чучулигата"на Бернадет Брейди.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #30 -: Септември 11, 2009, 10:31:13 pm »
Христо,моля те пиши по некой ред,че ми се запали чергата!Аз съм сприхав Близнак,не мога да чакам до утре,докато намеря книгата... ;D

*

тъжен

« Отговор #31 -: Септември 11, 2009, 10:36:34 pm »
Христо,моля те пиши по некой ред,че ми се запали чергата!Аз съм сприхав Близнак,не мога да чакам до утре,докато намеря книгата... ;D

Еми пак трябват рождени данни :)

А утре като търсиш книгата ,ако я няма в ХЕЛИКОНА или в Пингвините,има една малка книжарница в Бургас-Нова Епоха на ул.''Патриарх Евтимий ''-там е фул само окултна и астрологична литература.И госпожата която продава книгите е астроложка.
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 11:36:37 pm от Христо »

*

тъжен

« Отговор #32 -: Септември 11, 2009, 10:58:08 pm »
Цитат
Христо,моля те пиши по некой ред,че ми се запали чергата!Аз съм сприхав Близнак,не мога да чакам до утре,докато намеря книгата...

Слънчево затъмнение- 9гр.13мин. в Телец 11 дом
Лунно затъмнение-23гр.10мин.  в Скорпион 5 дом

Трябва да научите уроци,свързани с ценностнате ви система.Тези уроци са да не се колебаете в ценностите си,да се научите да споделяте,да преодолявате отрицателните манипулативни качества и да поемате отговорност за сексуалното си поведение.Когато енергиите,които излъчвате се върнат при вас,разбирате че кавото повикало,такова се обадило.
 Съжалявам ако не ти харсва,но го преписвам от книгата :-[
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 04:24:14 am от Христо »

*

Helo

« Отговор #33 -: Септември 11, 2009, 11:00:36 pm »
А аз как да разбера на мен къде са ми били затъмненията?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #34 -: Септември 11, 2009, 11:04:14 pm »
Цитат
Христо,моля те пиши по некой ред,че ми се запали чергата!Аз съм сприхав Близнак,не мога да чакам до утре,докато намеря книгата...

Слънчево затъмнение в Телец
Лунно затъмнение в Скорпион

Трябва да научите уроци,свързани с ценностнате ви система.Тези уроци са да не се колебаете в ценностите си,да се научите да споделяте,да преодолявате отрицателните манипулативни качества и да поемате отговорност за сексуалното си поведение.Когато енергиите,които излъчвате се върнат при вас,разбирате че кавото повикало,такова се обадило.
 Съжалявам ако не ти харсва,но го преписвам от книгата :-[

Е,не може само да е "цветя и рози"...А и аз не съм от тези,къде приемат всичко за "чиста монета". ;)
Да ти кажа честно,може би защото е просто едно положение разгледано като част от цялото,това,което прочетох не мисля,че отговаря на мен и натурата ми.
Благодаря ти!

*

тъжен

« Отговор #35 -: Септември 11, 2009, 11:07:37 pm »
Цитат
Е,не може само да е "цветя и рози"...

Това е само една малка част.А цялото описание е 15 страници за лунното и 15 за слънчевото. :)

*

ga3l

« Отговор #36 -: Септември 12, 2009, 06:58:26 am »
 Тук може да си правите справка за затъмненията.
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 07:05:39 am от ga3l »

*

Uran

• 6041
« Отговор #37 -: Септември 12, 2009, 10:13:55 am »
Пренаталното слънчево затъмнение е било в 3 дом в точна опозиция с Венера.
Лунното в точен съвпад с Венера в 9 дом.
??????
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 10:29:57 am от Uran »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #38 -: Септември 14, 2009, 12:41:05 am »
интересно  ::) ,при мен пренаталното слънчево затъмнение на асц.в съвпад с една изключителна звезда  :) талиман .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #39 -: Септември 20, 2009, 11:43:32 am »
 ::) При мен пренаталното слънчево затъмнение е било във ВОДОЛЕЙ! И в момента на затъмнението майка ми е усетила за първи път движенията ми. А съм родена в година на СЛЪНЦЕТО, може ли някой да ми разтълкува  тези съвпадения?
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!