1. Тр. Уран в Козирог в точен тригон с натален Уран в Дева - записах висше образование.
2. Тр. Уран във Водолей в съвпад със светилата (управители на 8-ми) - започнах да се занимавам с астрология, като първо залитах по психологията, после съчетах астрология с психология, а накрая зарязах психологията и продължих само с астрология....щото е по-практично.
3. Тр. Уран в съвпад с Меркурий - управител на 7-ми дом - развод.
4. Тр. Уран в съвпад с натална Венера - управител на 5-ти и 10-ти дом - внезапно си смених кариерата, която бях градила с години, изтресох си нервите при гаден работодател (частник) и последва връщане обратно, но на по-висока позиция. Между другото щастливата случайност се сбъдна, когато тр. Уран в Риби направи точен тригон с наталния ми Юпитер (господар на асц.). Този късметлийски аспект си го имам по рождение и винаги ме е измъквал от критични ситуации.....Абе, не е много готино, щото никой не може да ти плати нервите, ама поне нещата се уреждат в твоя полза....и си казваш "Благодаря ти господи, този път наистина ще си сложа обеца на ухото".
5. Очаквам да ми влезе в 4-ти дом. На 14 градуса в Овен ще направи секстил със светилата, което е хубаво, щото си ги управлява в натала,.........Към края на Овена става страшно, та чак не ми се говори (Ще ми направи тао-квадрат с наталната квадратура Марс-Везни/Юпитер-Рак). за първи път в живота ми тежка планета ще ми влезе в 4-ти дом и ще активира кардинален тао-квадрат при това.