Здравей Гост

транзитите на уран през наталните домове

• 108 Отговора
  • 15187 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзитите на уран през наталните домове
« Отговор #20 -: Септември 28, 2009, 07:09:05 pm »
На мен тр уран е в началото на 9ти дом.След няколко градуса,ще имам точен съвпад със слънцето,както и опозиция плутон :'( Абе сигурно няма да е лесен период ???
Не знам какво да усещам ;D
Четох,че щяла съм да имам ужасно засилено чувство за свобода,и разчупване на рутината.

малеее,как не съм разбрала ,че си рибка :o :o.
миии ,ще разказваш,нали?!
досега какви аспекти е правил?
по принцип има уран и времето след неговите подвизи..... ;D
мерка преди или след слънце е?
Мерка ми е в овен,но не знам преди или след слънцето се пада ;D

ще разбереш отпред ли е ,отзад ли е ;D ;D ;D.уан идеее!дръж се! ;D
после,като азбереш ,ще разкажеш къде е! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #21 -: Септември 28, 2009, 07:09:17 pm »

но пък си беше луд купон, стига да носиш на повечко стрес  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

.....или повечко КЕКС  ;D ;D ;D ;D :P :-[

Стрес нося,но кой знае организъмчето ми как ше го понесе :'((

Ти гледай не организъмчето,а оргазъмчето как е  ;D ;D ;D

аре пак та изплющя шантавият ти Мерк през задника  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Септември 28, 2009, 07:11:16 pm »
хммм ::) и темата започна да звучи по урански ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #23 -: Септември 28, 2009, 07:12:50 pm »

Знаех си че ще го кажете това ;D
За кекса и другите работи :-[

*

veshti4ka

« Отговор #24 -: Септември 28, 2009, 07:14:33 pm »

Знаех си че ще го кажете това ;D
За кекса и другите работи :-[

ами че ти по Уран кво искаш - всичко лудо и нестандартно накуп и по много, за кратко време  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

а за организма не се притеснявай - Господ ти дава толкоз, колкото можеш да носиш  :P ;) ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #25 -: Септември 28, 2009, 07:22:15 pm »
Така е Луната е във Водолей,темата е за Уран-какво да очакваме я !  :P
 По какво ще разпознаем че избора ни по Уран е наистина свободен (т.е. Уранов)-по това че е внезапен и не мислим какви ще са последствията от това,пък ни най-малко кой какво ще си помисли и как ще реагира  ;D

ефимерни фактори като физическо присъствие вече не се случват - цялата галимация е на съзнателно и подсъзнателно ниво  ;D

Е ти пък-това да не ти е Плутон!  >:( ;D С Уран си имаме работа със свръхсъзнателното ниво !!!  :)

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Септември 28, 2009, 07:23:17 pm »
1. Тр. Уран в Козирог в точен тригон с натален Уран в Дева - записах висше образование.
2. Тр. Уран във Водолей в съвпад със светилата (управители на 8-ми) - започнах да се занимавам с астрология, като първо залитах по психологията, после съчетах астрология с психология, а накрая зарязах психологията и продължих само с астрология....щото е по-практично.

3. Тр. Уран в съвпад с Меркурий - управител на 7-ми дом - развод.

4. Тр. Уран в съвпад с натална Венера - управител на 5-ти и 10-ти дом - внезапно си смених кариерата, която бях градила с години, изтресох си нервите при гаден работодател (частник) и последва връщане обратно, но на по-висока позиция. Между другото щастливата случайност се сбъдна, когато тр. Уран в Риби направи точен тригон с наталния ми Юпитер (господар на асц.). Този късметлийски аспект си го имам по рождение и винаги ме е измъквал от критични ситуации.....Абе, не е много готино, щото никой не може да ти плати нервите, ама поне нещата се уреждат в твоя полза....и си казваш "Благодаря ти господи, този път наистина ще си сложа обеца на ухото".

5. Очаквам да ми влезе в 4-ти дом. На 14 градуса в Овен ще направи секстил със светилата, което е хубаво, щото си ги управлява в натала,.........Към края на Овена става страшно, та чак не ми се говори (Ще ми направи тао-квадрат с наталната квадратура Марс-Везни/Юпитер-Рак). за първи път в живота ми тежка планета ще ми влезе в 4-ти дом и ще активира кардинален тао-квадрат при това.
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 07:28:38 pm от Небесна »

*

veshti4ka

« Отговор #27 -: Септември 28, 2009, 07:24:33 pm »
Така е Луната е във Водолей,темата е за Уран-какво да очакваме я !  :P
 По какво ще разпознаем че избора ни по Уран е наистина свободен (т.е. Уранов)-по това че е внезапен и не мислим какви ще са последствията от това,пък ни най-малко кой какво ще си помисли и как ще реагира  ;D

ефимерни фактори като физическо присъствие вече не се случват - цялата галимация е на съзнателно и подсъзнателно ниво  ;D

Е ти пък-това да не ти е Плутон!  >:( ;D С Уран си имаме работа със свръхсъзнателното ниво !!!  :)

е добре деееееееееееееее - тъй да е СВРЪХСЪЗНАНИЕ /комплект от съзнание и подсъзнаие обединени в едно/  :P  все тая - нали ме разбра кво искам да кажа - педант такъв  :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Септември 28, 2009, 07:37:14 pm »
е не , по време на луната във водолей да си чешем езиците с простотий....
я стига вече с тея работи!малко да се обърнем към практиката ,да видиме кое,къде и как работи ,малко опит да придобиеме... :) ;)

*

Helo

« Отговор #29 -: Септември 28, 2009, 07:40:00 pm »
В наталната карта Уран ми е във 2-ри дом в Стрелец и управлява 4-ти.

Неаспектиран е. Прави опозиция с Хирон. Тригон с МС.

В момента ми е в 5-ти дом и ми е добре като е там. Имам желание за забавления, за свобода - в границите на разумното, разбира се.  ;)

Доскоро ми беше в секстил със Слънцето. "Добър период за започване на нови контакти, приятелства с интересни и нестандартни хора. Свободата води до разширяване на опита и възможностите на човека." Точно това и ми се случи по това време.
Дават се възможности за вълнения и преживявания в областа на любовта. Да, имах такива вълнения с нестандартен човек от зодия Водолей, но нищо не излезе от това.

Могат да се получат необикновени възможности за реализиране на лични цели и планове. Добър период за самоусъвършенстване. Стимулират се интуицията, правилната преценка, бързата реакция и улавянето на добрия момент и шанс. Може да се развие интерес към астрология, окултизъм. Период на разкриване и изразяване на латентни качества. Точно това и ми се случи.

По това време се заинтересувах от астрология, но по същото време и транзитния Плутон ми е бил и все още е в съвпад с Нептун в тригон с Меркурий.

« Отговор #30 -: Септември 28, 2009, 07:41:54 pm »
   Дааам  ;D и аз като Вещичка, що ги насътворих на времето  ;D ;D ;D, ама хич не съм си давала сметка, че Уран е виновника  :-[. Съвпад с нат.ми Слънце, но картинката при мен е доста комплексна, щото транзитите на Плутон и Сатурн са замесени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Септември 28, 2009, 07:43:18 pm »
хело,интересите в областа на астрологията винаги са получили картбланша на уран! :) а аспекта на плуто с мерка те кара да ровиш в митологията и т.н. ;D

« Отговор #32 -: Септември 28, 2009, 07:51:58 pm »
   При транзит на Уран през ІХ дом в точен съвпад със СЛВ съм тръгнала пак на пътешествия 2001 г-2005г. Да търся късмета си по чужбините. А когато за първи път съм напуснала страната е било преди 20 години, когато е правел точен съвпад с Меркурия ми - VІІ дом, впоследствие и със Слънцето ми там - 1989-1995г.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Септември 28, 2009, 07:54:11 pm »
  Дааам  ;D и аз като Вещичка, що ги насътворих на времето  ;D ;D ;D, ама хич не съм си давала сметка, че Уран е виновника  :-[. Съвпад с нат.ми Слънце, но картинката при мен е доста комплексна, щото транзитите на Плутон и Сатурн са замесени.
;D ;D ;D,естествено ,че и те са замесени!нали са тежки планети!затова е важен асц.от тук става ясно ,коя сфера ще сърба попарата ;D

*

Helo

« Отговор #34 -: Септември 28, 2009, 07:59:36 pm »
Сега Уран не ми е в секстил със Слънцето, обаче видях, че и догодина по някое време пак ще направи този аспект - ту ще го прави, ту не. Значи може да имам развитие в астрологията и догодина.

Обаче ще направи и квадратура с Нептун. Дали ще залитна по неподходящи духовни хм... секти и учения? Съмнявам се, ама кой знае.  ??? На вас как ви се е отразила квадратура на транзитния Уран към Нептун?

Тогава пак ще е в моя 5-ти дом в Риби.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Септември 28, 2009, 08:18:42 pm »
хело,я потърси кога е бил уран на 20гр.във водолей ,щото не ми се рови и ще ти кажа как е бил при мен квадрата. ;)

*

Helo

« Отговор #36 -: Септември 28, 2009, 08:25:02 pm »
хело,я потърси кога е бил уран на 20гр.във водолей ,щото не ми се рови и ще ти кажа как е бил при мен квадрата. ;)

Май преди две години.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Септември 28, 2009, 08:27:03 pm »

Май преди две години.

глупости!преди много беше!като се знае ,че стои в един знак около 7год. ,трябва да е било преди около 10/12год. :)

*

Helo

« Отговор #38 -: Септември 28, 2009, 08:28:44 pm »

Май преди две години.

глупости!преди много беше!като се знае ,че стои в един знак около 7год. ,трябва да е било преди около 10/12год. :)

Явно съм гледала Нептун, вместо Уран.  :P ;)

Май към 2000-та година е бил на около 20 градуса във Водолей.

« Отговор #39 -: Септември 28, 2009, 08:47:06 pm »
марс / уран / плутон на Асц. в квадрат Слънце 4 - луд стрес и купон, правиме завой секакви, по всяко време, често сама се изненадвам с действията си
тр. уран върху слънцето на IC  ме омъжи и така вече четвърт век, сега е в 7 д, но
там където има акцентирани скорпи взаимовръзки - уран не действа, не може да ги разруши нито транзита му в 7, нито опозицията му, нито квадрата му към Венера,Луна и Нептун/ упр.7/
при съвпада му със нат.Сатурн Водолей в 6 започнах да чета всичко де що има написано  по астрологията във форумите, обичкам си го уранчо, защото сивотата ме убива
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...