Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46578 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #340 -: Октомври 08, 2010, 01:08:22 am »
Хубаво е. Знаеш, че си обичана жена.  :blink: Марая, в наскоро започващият ти солар имаш изгряваща Венера, а Юпитер и Уран ти попадат в пети соларен дом. Венера при теб е У7,11 и има отношение и към шести, а Уран на 3. Така че може да има нещо в партньорската сфера. Конкретно в последната седмица на октомври 2010 може да се обади по-ясно някое птиче по въпроса. Ти ще кажеш. :P

Дааа, права си! Тълкувам го , както на мен ми изнася Асол..и знаеш ли как :unsure: неочаквана бременост за дете....
Не знам , този път наистина не знам....Много съм объркана или живота ме е объркал :(. Обичам и двамата по различен начин , единия на който простих всичко /дали всъщност не го обичам защото при него заличих егото си и простих/ , другия е бясна тръпка...дива любов с различни скорости с емоции и тъга. Та това е разлика и то сериозна...
Защо все риби Асол?Защо? :unsure:

Карма.....Сатурнианска, нали там ти беше този ташкар в натала ?  При него нема лабаво  ;)   
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #341 -: Октомври 08, 2010, 01:10:13 am »
Сигурно, защото защото са омайни. Може да имаш афинитет към риболова. ;D Ти оплакваш ли се, че те обичат ?  :P Либоф да има казват.

Дали не е за друго :unsure: :rolleyes:, дневния управител Юпитер в 7-ми дом в близнаци....
Все по две рибки :rolleyes:. При това мажорно неаспектиран ?
А новия Нептун в 12-ти в скорпи? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #342 -: Октомври 08, 2010, 01:15:02 am »
Марая, може ли да попитам - рачешки душици или със засилен акцент там да са се навъртали около теб ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #343 -: Октомври 08, 2010, 01:15:29 am »
Сигурно, защото защото са омайни. Може да имаш афинитет към риболова. ;D Ти оплакваш ли се, че те обичат ?  :P Либоф да има казват. Ти си имаш тао Марс/Луна/Нептун. Аспектът на Марс с Нептун е сходящ, така че има за какво да те привличат нептунови чада.  :blink:

Приемаш ли опозето на луната /нептун за работещо?
Марс е в тригон с луната в секстил с Нептун...Не го намирам за тао аспекта...,

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #344 -: Октомври 08, 2010, 01:17:17 am »
Марая, може ли да попитам - рачешки душици или със засилен акцент там да са се навъртали около теб ?

Сал една щерка със силен рак , родена на новолуние имам в близкото си обкъжение...
Няма раци..., в смисъл?

*

Марая

• 28287
« Отговор #345 -: Октомври 08, 2010, 01:18:27 am »
Тежкара е в риби и е гокленов... :(.

*

Asol

• 4140
« Отговор #346 -: Октомври 08, 2010, 01:26:13 am »
Приемам го за тао, аспектът на Луната към Нептун е сходящ, а факт е, че Марс има аспект с Нептун. ;) Това относно рибоците.  Ти как го усещащ от твоята гледна точка този енергиен взаимообмен - дали смяташ, че имаш тао  ... като част от твоя характер и начин на изява ? Абстрахирай се от орбисата. За рачешкото - в опозиция е на Марса ти и ми е интересно ако някой го "настъпи" какво ли провокира ...?! :P Аз питам, а ти ако не желаеш няма нужда да ми отговаряш. :blink:
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 02:22:26 am от Asol »

*

Stella

• 7765
« Отговор #347 -: Октомври 08, 2010, 02:18:00 am »
Номер 1 си е Марая.

Оооо, Смирения здравей!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #348 -: Октомври 08, 2010, 02:22:56 am »
Приемам го за тао, аспектът на Луната към Нептун е сходящ, а е факт е, че Марс има аспект с Нептун. ;) Това относно рибоците.  Ти как го усещащ от твоята гледна точка този енергиен взаимообмен - дали смяташ, че имаш тао  ... като част от твоя характер и начин на изява ? Абстрахирай се от орбисата. За рачешкото - в опозиция е на Марса ти и ми е интересно ако някой го "настъпи" какво ли провокира ...?! :P Аз питам, а ти ако не желаеш няма нужда да ми отговаряш. :blink:

Знаеш ли Асол , че досега нямам таково настъпване :unsure: :rolleyes:, не...нямам ,за опозе става дума. А и квадратури нямам , като спомен....
Интересно ми е какво би се случило? :rolleyes:

Викаш Асол края на месеца....на пълнолунието в последния градус на овен...
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 02:29:06 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #349 -: Октомври 22, 2010, 11:09:11 pm »
И така....Рибите полудяват по пълнолуние!
Визирам мъжките екземпляри! ;D ;D

http://vbox7.com/play:f9ac1cad&al=1&vid=
 :wub:
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 11:33:07 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #350 -: Ноември 04, 2010, 03:48:52 am »
Преди секунди включих един от телефоните , който се страхувах да включа....дълго време!

Това беше една важна битка , много важна е живота ми!

НИЩО НЕ Е ПО-СИЛНО ОТ ВЯРАТА И ЛЮБОВТА! НИЩО! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е МИГ....И СТРАХ- НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ- НИЩО НЕ ИДВА ДАРОМ! Н И К О Г А!!!!

В ТОЗИ САЙТ ИМА И ЩАСТИЕ ЖИНОМ!!!!ПОВЯРВАЙ МИ , А ЩАСТИЕТО Е ДЕФИЦИТ..... ;) ;D ;D
Не, напротив, точно обратното. Но знаеш, че реалните изживявания намаляват виртуалните, а това е против интересите на сайта. Ние се борим единствено за виртуални преживявания и печелим от това че юзерите нямат такива. Т.е. живеем като плужеци върху гърба на хорското нещастие. ;D ;D

OSTAWA DA КАЖЕТЕ КЪДЕ И КОЛКО ОТ ВАС ИСКАТ ДА СЕ ВИДЯТ!
ОСТАНАЛОТО Е ОТ МЕН И НЕ Е ВАШ ПРОБЛЕМ....НЯМА ДА И ДА БЪДЕ!
И ЗАПОМНЕТЕ - ПЛАЧАТ И БОГАТИТЕ....ТЕ СЪЩО ИМАТ СЪЛЗИ В ОЧИТЕ....ПОНЯКОГА ОТ РАДОСТ!!!!!

:wub: :wub:
http://www.youtube.com/watch?v=BgR04ax5J8E&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=DzZbuuePEw0&feature=related
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 04:51:14 am от Марая »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #351 -: Ноември 04, 2010, 02:56:31 pm »
Какво е станало?  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #352 -: Ноември 04, 2010, 03:00:17 pm »
звучиш превъзбудено :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #353 -: Ноември 04, 2010, 04:08:28 pm »
звучиш превъзбудено :)

Възбуда му е майката...:)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #354 -: Ноември 04, 2010, 04:10:01 pm »
Какво е станало?  ;D

:kissd:
ХОРАРИ ,хорари , хорари.....Просто стана! Едното е готово! ;D ;D :wub: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #355 -: Ноември 13, 2010, 08:37:13 pm »
Вуте ме разби днес! Градината ми свети ....Изчистил идеално цялата кухня , засадил разни цветя....
Абе кЪФто си го направиш такъв ще е .....Седя си на терасата , а Вуте копА.... :rolleyes: :rolleyes: :-\

Лили , праща ти поздрави и пита имаш ли нещо за почистване у Вас ;D ;D :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #356 -: Ноември 13, 2010, 08:41:42 pm »
Марая, Вуте мъжът ти ли е?
Аз си мислих, че котаракът ти се казва Вуте. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #357 -: Ноември 13, 2010, 08:42:09 pm »
Значи Вуте е неккъв добър копач, а аз къде го пратих при онея чепатите Чепай и Петка .. ;D

Просто е върха.... ;D ;D
Абе какво токова му намирам махна? :-[ :-[ ;D ;D :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #358 -: Ноември 13, 2010, 08:43:30 pm »
Марая, Вуте мъжът ти ли е?
Аз си мислих, че котаракът ти се казва Вуте. :blink:

Гарфилд и Марая са котараците....Бюти е кучето 2 в 1... ;D
А Вуте е той....,мъжа ми! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #359 -: Ноември 13, 2010, 08:45:24 pm »
Aз си мислех, че e някакъв въображаем Вуте. Всъщност, кой е Вуте? ;D

Току-що ми каза да питам и Лили , дали има нещо за почистване , че му било близо да скочи и до Варна и да му врътнем :-[ ;D по един хороскоп! ;D ;D :wub: