Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46596 Прегледи
*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #40 -: Септември 30, 2009, 09:38:55 am »
Може ли и аз да задам един въпрос, моля?  :)

Какво може да се очаква от транзитиращ Плутон в 9-ти Дом в съвпад със Сатурн и Уран? В натала Плутон е в 7-ми Дом в Скорпион, съуправител на 7-ми.

контакти с чужбина,партньори от чужбина ,дела заради наследствени имоти от възрастни роднини и предци.кармични пътувания /реални и духовни/с цел освобождаване на поети от миналото "товари".философски и религиозни изменения. :)така ,го тълкувам ,но са ми интересни и аспектите ,които прави плуто? ;) ако искаш на лични ,ако искаш тук можеш да ги споделиш! :)

Нат. Плутон е в секстил с Нептун (Козирок, 9-ти Дом) и в тригон със СЛВ (Риби, К12 Дом).
Плутон е 13* на Скорпион.

Благодаря ти :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #41 -: Септември 30, 2009, 10:15:20 am »
Моля и аз за малко информация по следния въпрос:

Kак се тълкува  в комбина Вертекс в съвпад с Десц. , Уран съвпад с Асц. и Юнона в съвпад с ИЦ.  В същото време в комбина има съвпад на Хирон с Асц.
Благодаря предварително

торони , :'( много съм боса в това крило на астрологията комбин,композит ,хорар ,ноооо ще опитам ???
вертекс е неизбежна среща. в съвпад с дсц според мен -това партньорство е било неизбежно. уран/асц- екстравагантна двойка или егстравагантни необичайни отношения. юно на иц ;D-желания партньор у дома :P. а хирона с асц ;D - лечители сте бе! ;D ;D ;D взаймно си лекувате раните. :)
опит за разсъждение в/у комбин! ;D

Изключително благодаря за мнението. И аз горе-долу така си ги интерпретирах нещата, но друго е човек да чуе и страничното становище. ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Октомври 01, 2009, 01:19:23 pm »
Може ли и аз да задам един въпрос, моля?  :)

Какво може да се очаква от транзитиращ Плутон в 9-ти Дом в съвпад със Сатурн и Уран? В натала Плутон е в 7-ми Дом в Скорпион, съуправител на 7-ми.

контакти с чужбина,партньори от чужбина ,дела заради наследствени имоти от възрастни роднини и предци.кармични пътувания /реални и духовни/с цел освобождаване на поети от миналото "товари".философски и религиозни изменения. :)така ,го тълкувам ,но са ми интересни и аспектите ,които прави плуто? ;) ако искаш на лични ,ако искаш тук можеш да ги споделиш! :)

Нат. Плутон е в секстил с Нептун (Козирок, 9-ти Дом) и в тригон със СЛВ (Риби, К12 Дом).
Плутон е 13* на Скорпион.

Благодаря ти :)

:) , кармични пътувания /реални и духовни/с цел освобождаване на поети от миналото "товари".философски и религиозни изменения..
всичките контакти и всичко , описано в предишния ми пост ще бъде с кармичен привкус. :) и ти ще се чувстваш освободен! :) ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #43 -: Октомври 01, 2009, 01:39:48 pm »
Тея позиции не са в моята карта, а в на приятелката ми :)

Благодаря ти за отговорите  :)

ПС: Вече имаше едно пътуване извън страната август месец ;)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Октомври 01, 2009, 01:47:42 pm »
Тея позиции не са в моята карта, а в на приятелката ми :)

Благодаря ти за отговорите  :)

ПС: Вече имаше едно пътуване извън страната август месец ;)

:)моля ,моля!пак заповядайте!
дано всичките събития са добри и положителни по пътя й! :)
споделяй от време на време ,ако има нещо по-интересантно :).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #45 -: Октомври 01, 2009, 01:52:21 pm »
Дано. Ще споделям :)
Искам да питам и нещо за мен, ама предпочитам на лични :)
The Tea Party
Jeff Martin

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Октомври 01, 2009, 01:54:13 pm »
Дано. Ще споделям :)
Искам да питам и нещо за мен, ама предпочитам на лични :)

няма проблем! ;)кажи.... :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Октомври 05, 2009, 05:21:33 pm »
да ви питам нещичко , ако може ::).
как ви се отрази тая твар черната луна през козирог?днес я видях ,че се интегрира в прегръдките на водолея....

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Октомври 05, 2009, 06:11:11 pm »
да ви питам нещичко , ако може ::).
как ви се отрази тая твар черната луна през козирог?днес я видях ,че се интегрира в прегръдките на водолея....

Тя по натал ми е там ;D, на два градуса от Слънцето и Меркурий
Обречената ми връзка възкръсна ;D
при мен мина през наталната ми венера , та ...... , сега се сещам защо мъжа ми ми звъни :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #49 -: Октомври 05, 2009, 06:16:00 pm »
Ха, виж нея не я бях забелязала. Ми предполагам доста ми е предизвиквала Венерата отсреща в 8 дом, нали се сещаш какви може да ги свърши там... :P 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Октомври 05, 2009, 06:17:12 pm »
Ха, виж нея не я бях забелязала. Ми предполагам доста ми е предизвиквала Венерата отсреща в 8 дом, нали се сещаш какви може да ги свърши там... :P 

яяя, гледай я ти гадюгата. ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #51 -: Октомври 05, 2009, 06:19:11 pm »
Лошо няма, то тази Венера има нужда от подобни изяви, не случайно се е свързала навеки с Плутон в картата ми, де.  ;D   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Октомври 06, 2009, 02:14:05 am »
Лошо няма, то тази Венера има нужда от подобни изяви, не случайно се е свързала навеки с Плутон в картата ми, де.  ;D   

хи-хи-хи , аспект венера и плутон ,вечната любов ,силна и изпепеляваща,безсмъртна.умира и възкърства , ама без нея е пусто и тъжно....

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Октомври 30, 2009, 10:45:24 pm »
абе хора ,кво му става на моя асан :o :o :o,толкова добър и любезен...... ::) ::) ::), дали не ми готви некакъв капан!
днес много непринудено оплю зодия близнаци!изуми ме това му изказване.....хорар ли да пусна ,транзити ли да гледам :o :o :o.?

« Отговор #54 -: Октомври 30, 2009, 10:46:34 pm »
Хич не разбрах за какво говориш  ??? Кой е това Асан?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #55 -: Октомври 30, 2009, 10:50:16 pm »
абе хора ,кво му става на моя асан :o :o :o,толкова добър и любезен...... ::) ::) ::), дали не ми готви некакъв капан!
днес много непринудено оплю зодия близнаци!изуми ме това му изказване.....хорар ли да пусна ,транзити ли да гледам :o :o :o.?

Вземи му гледай на руска рулетка.Той се усетил най-накрая за Близнаците. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Октомври 30, 2009, 11:00:47 pm »

за мъжа ми бе ;D,направо ме изуми тая риба! ;D

« Отговор #57 -: Октомври 30, 2009, 11:03:50 pm »
Аааа, той и астрологични заключения вади, значи  ;D

Марайка, ония маратонки не се донесоха от някъде?  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Октомври 30, 2009, 11:05:08 pm »

за мъжа ми бе ;D,направо ме изуми тая риба! ;D

Отработва триъгълника в който сам се набута (демек "тао-квадрата") на Слънцата по оста Близнаци/Риба/Стрелец.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #59 -: Октомври 30, 2009, 11:09:17 pm »
И на мен ми е мнооого интересна тази комбинация Риби-Близнаци.Сигурно е втората връзка на хиляда.Казвам го от опит.Краткотраен.:D