Цитат на: freebird в Септември 29, 2009, 12:11:14 pmМоже ли и аз да задам един въпрос, моля? Какво може да се очаква от транзитиращ Плутон в 9-ти Дом в съвпад със Сатурн и Уран? В натала Плутон е в 7-ми Дом в Скорпион, съуправител на 7-ми.контакти с чужбина,партньори от чужбина ,дела заради наследствени имоти от възрастни роднини и предци.кармични пътувания /реални и духовни/с цел освобождаване на поети от миналото "товари".философски и религиозни изменения. :)така ,го тълкувам ,но са ми интересни и аспектите ,които прави плуто? ако искаш на лични ,ако искаш тук можеш да ги споделиш!
Може ли и аз да задам един въпрос, моля? Какво може да се очаква от транзитиращ Плутон в 9-ти Дом в съвпад със Сатурн и Уран? В натала Плутон е в 7-ми Дом в Скорпион, съуправител на 7-ми.
Цитат на: toroni в Септември 29, 2009, 02:27:26 pmМоля и аз за малко информация по следния въпрос:Kак се тълкува в комбина Вертекс в съвпад с Десц. , Уран съвпад с Асц. и Юнона в съвпад с ИЦ. В същото време в комбина има съвпад на Хирон с Асц.Благодаря предварителноторони , много съм боса в това крило на астрологията комбин,композит ,хорар ,ноооо ще опитам вертекс е неизбежна среща. в съвпад с дсц според мен -това партньорство е било неизбежно. уран/асц- екстравагантна двойка или егстравагантни необичайни отношения. юно на иц -желания партньор у дома . а хирона с асц - лечители сте бе! взаймно си лекувате раните. опит за разсъждение в/у комбин!
Моля и аз за малко информация по следния въпрос:Kак се тълкува в комбина Вертекс в съвпад с Десц. , Уран съвпад с Асц. и Юнона в съвпад с ИЦ. В същото време в комбина има съвпад на Хирон с Асц.Благодаря предварително
Цитат на: Марая в Септември 30, 2009, 12:43:59 amЦитат на: freebird в Септември 29, 2009, 12:11:14 pmМоже ли и аз да задам един въпрос, моля? Какво може да се очаква от транзитиращ Плутон в 9-ти Дом в съвпад със Сатурн и Уран? В натала Плутон е в 7-ми Дом в Скорпион, съуправител на 7-ми.контакти с чужбина,партньори от чужбина ,дела заради наследствени имоти от възрастни роднини и предци.кармични пътувания /реални и духовни/с цел освобождаване на поети от миналото "товари".философски и религиозни изменения. :)така ,го тълкувам ,но са ми интересни и аспектите ,които прави плуто? ако искаш на лични ,ако искаш тук можеш да ги споделиш! Нат. Плутон е в секстил с Нептун (Козирок, 9-ти Дом) и в тригон със СЛВ (Риби, К12 Дом).Плутон е 13* на Скорпион.Благодаря ти
Тея позиции не са в моята карта, а в на приятелката ми Благодаря ти за отговорите ПС: Вече имаше едно пътуване извън страната август месец
Дано. Ще споделям Искам да питам и нещо за мен, ама предпочитам на лични
Цитат на: Марая в Октомври 05, 2009, 05:21:33 pmда ви питам нещичко , ако може .как ви се отрази тая твар черната луна през козирог?днес я видях ,че се интегрира в прегръдките на водолея....Тя по натал ми е там , на два градуса от Слънцето и МеркурийОбречената ми връзка възкръсна
да ви питам нещичко , ако може .как ви се отрази тая твар черната луна през козирог?днес я видях ,че се интегрира в прегръдките на водолея....
Ха, виж нея не я бях забелязала. Ми предполагам доста ми е предизвиквала Венерата отсреща в 8 дом, нали се сещаш какви може да ги свърши там...
Лошо няма, то тази Венера има нужда от подобни изяви, не случайно се е свързала навеки с Плутон в картата ми, де.
абе хора ,кво му става на моя асан ,толкова добър и любезен...... , дали не ми готви некакъв капан!днес много непринудено оплю зодия близнаци!изуми ме това му изказване.....хорар ли да пусна ,транзити ли да гледам .?
Хич не разбрах за какво говориш Кой е това Асан?
Цитат на: Aurora Borealis в Октомври 30, 2009, 10:46:34 pmХич не разбрах за какво говориш Кой е това Асан?за мъжа ми бе ,направо ме изуми тая риба!