Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46560 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #160 -: Януари 23, 2010, 04:31:43 pm »
стреличке, той ми взема повече отколкото ми е дал :( ,та  хич не му вярвам...
наистина ме е страх от неговите транзити.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #161 -: Януари 23, 2010, 04:38:02 pm »
Aми има за какво да те е страх. Имам хубави и недотам хубави сибития при съвпадите на Юпитер с Венера и Сатурн в овен. На мен Венерата ми не е соло, така че транзитът не е много "чист".
 Какво се случи:преместихме се от жилище 20 кв.м при родители -временно- неприятен момент. Добри постъпления от бизнеса. Катастрофа на съпруга ми- Слава Богу! без наранявания. Постъпване в болница- вирусен хепатит.

*

Марая

• 28287
« Отговор #162 -: Януари 23, 2010, 04:47:31 pm »
уран , аз винаги се връщам назад през годините и сега се опитвам да си припомня....
било е през 1998г.
сериозни финансови постъпления при тригона му с нептун ,пътуване в чужбина и то до индонезия , далечно.смяна на дом ,напуснах си мойто жилище и отидох да живея при мъжа ми ,в неговото жилище.
напрегнат период обаче беше. на бързи обороти и на макс ,но...кое е интересното ,по това време планетата уран е била гочно на к3 , а сега е в 4-ти дом..... :rolleyes: нептун е бил в/у наталната венера...въобще конфигурацията им е доста различна.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #163 -: Януари 23, 2010, 06:22:45 pm »
ти с какво го умилостивяваш, за да не ти взема, пък и твой беше в близнаци, с упр. си
мерка са във взаимна рецепция, ма той хем е ретро,хем в съвпад със ЮЛВ, и двамата са
заточеници/изгнаници по знак,каторга, пък и квадратиран от сатурн, бе не е лесна тяхната ей,а юпи - неасп.,  :-X цъка ,трупа и чака, некой детонатор да го активирааи в същото време управляват важни дела като упр. МС и съупр. Асц./Дсц, как  се справят
кажи ти, едно тълкование четох за   заточението ,че планетата там изпълнява присъда,
кофти и аз си имам венера там :'( :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #164 -: Януари 23, 2010, 06:43:28 pm »
дръж под око конкуренцията, скрита,открита, както и близкото обкръжение,
играй изпреварващо и на техен терен, ни им позволявай да те изненадат,
тази  :opo: :jup:/ :plu: :ura: може да  си на прицел, за да подкопаят имиджа ти знам ли ,  или семейството,
 при мен този опозиция е по хоризонтала Асц/Дсц и участва и Марс/упр8/
при теб е по вертикала, ще видим какво ще ни донесе, добре,че тран.Юпитер ще е бърз ,няма да ни боли много ;D

*

Nebesna

« Отговор #165 -: Януари 23, 2010, 07:05:06 pm »
нептун е бил в/у наталната венера.

Ами що се чудиш....и що обвиняваш Юпитер? Венера ти управлява Десц., нали?
С тоз Нептун върху Венерата баш си си била като дрогирана/замаяна от любов.
Уф, на мен ми предстои като влезне Нептун в Риби....Какъв ли ще го ям?

*

Nebesna

« Отговор #166 -: Януари 23, 2010, 07:10:08 pm »

Вероятно се боиш, защото ще ти засегне наталната квадратура Слънце-Сатурн? Тя ти е чувствителна очка. Върни се 12 години назад и си спомни какво ти се е случило при предния транзит на Юпитер.

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Януари 23, 2010, 07:43:29 pm »
стреличке , много ми е взел :'( .
при всяко преминаване през слънцето ми взема по един мъж. :'( :'(
отвратителен е.
през иц винаги ми носи промяна на дом ,но докато стигне до там ме прави дива и щастлива.....
взаймна рецепсия в натала и квадратура от 4-ти към АСЦ/ДСЦ ,слагаме края и това е.
наред с това ,винаги ме подлъгва ,защото м/у квадратите заформя и по някой друг секстил я сс луната ,я с марс. подлъгва ме....,но аз съм повече от упорита и съм като магаре на мост,,просто действам....и светлината в тунела идва в мига в който направи тригона с управителя на 4-ти ,който се намира в 12-ти.намирисва ми на сделка с чужденци м/у другото през април месец. квадратурата със собствената му позиция е труден период в партньорските отношения , но аз и не очаквам по-добри в момента.
наред след нея идва секстила с венера ,с предходящ тригон към АСЦ и секстил към ДСЦ.
това време носи свобода на действията ,мащаб на партньорите ,които стават много и винаги са чужденци... :blink:
та ,небесна ,гледам назад и му гледам наталните аспекти ,но....виждам и аспектите на другите тежкари ,които за добро или лошо са помагали при изявата му. не е имало планети в 4-ти дом ,само той е бил.... , ааа сега тук е и уранн.
настръхвам и умирам от страх... :'( :-\.

« Отговор #168 -: Януари 23, 2010, 08:05:24 pm »
стреличке , много ми е взел :'( .
при всяко преминаване през слънцето ми взема по един мъж. :'( :'(
отвратителен е.

взема ,взема ама ти дава нов, отваря ти нова вратичка ;)не се оплаквай, Господ гледа
при транз. на юпитер през 4 - дава нов член в семейството, или обновяване на дома
ремонти, удачни сделки с недвижими имоти, някакви облаги от жени, от родата

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Януари 23, 2010, 08:22:04 pm »
взема ,взема ама ти дава нов, отваря ти нова вратичка ;)не се оплаквай, Господ гледа
при транз. на юпитер през 4 - дава нов член в семейството, или обновяване на дома
ремонти, удачни сделки с недвижими имоти, някакви облаги от жени, от родата
http://vbox7.com/play:6675f605- :85: :85: :85: :85:- това въобще не го виждам! :o :o
не знам защо....,но найстина не го чакам.
имам интересни неща по дирекций-
пр/дир слънце-съвпад нат.венера
дир луна -съвпад юпитер. точно на 45години.
 а , аз ги наближавам ,без 11 месеца. дай боже и да ги навърша.....
ноо ,от жени от рода-майка ми ,но тя ,е дева ;D ;D ;D и нищо не очаквам от нея. окупирана от брат ми / ;Dсатурн в 3-ти дом нат./ , на който много ,ама много съм дала ,нищо не очаквам-вярвай ми.
все ме тегли опита ог предишните инкарнаций ЮЛВ В 1-ВИИ ДОМ И В СТРЕЛЕЦ.....
натрупан опит да се оправям сама...цял живот.
не ,че не съм можела да бъда мутреса /бях мнного красива на младини/ , ама пусто- сама ,кво значи да чакам някой си да ме храни и облича....
та такива ми ти работи......
наистина ме е страх.гледам април месец  :blink: ,гледам чак тогава нещо по-интересно ,нещо ,което говори за по-голяма сигурност и стабилитет. ама пустия му стрелец ,хем усвойл уроците на сатурн /възврат ,квадрати и опозиций/ все бърза ,бърза.....и за къде ли -всяка река има свойта делта и всяка капка стига до нея-делтата.... :'( :blink: ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Януари 23, 2010, 08:27:36 pm »
Марайче, имаш ли твои снимки на младини? Дай да те видим, заинтригува ме много.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Януари 23, 2010, 08:31:04 pm »
Марайче, имаш ли твои снимки на младини? Дай да те видим, заинтригува ме много.  :P

ще ти пратя,трябва да ги сканирам и ще бъде на скайпа.
 :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #172 -: Януари 23, 2010, 08:33:19 pm »
Дай да те видя и с новата прическа, че изгарям от любопитство, а не ми се очертава скоро път към София...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Януари 23, 2010, 08:38:55 pm »
Дай да те видя и с новата прическа, че изгарям от любопитство, а не ми се очертава скоро път към София...  :-[

до 2/3 февруари със сигурност ще идвам до Варна.
с къса коса съм ,прическата ми отива много.
синухе ме хареса ;D ;D,кадза,че ми отива.
 ;D ;D ;D сега съм повече стрелец.
лили,имам напредък-промяната почва от косатааааааааа ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #174 -: Януари 23, 2010, 08:40:43 pm »
Ще ти дърпам ушите, как можа да се офъкаш така? Мечтая си за толкова дълга коса, а ти да вземеш да я махнеш.  :angry:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Януари 23, 2010, 08:47:11 pm »
Ще ти дърпам ушите, как можа да се офъкаш така? Мечтая си за толкова дълга коса, а ти да вземеш да я махнеш.  :angry:

тежеше ми ,тежеше ми на мозъка.... :(
коса расте ,акъла,акъла не расте. ще ме харесаш-сигурна съм! :blink: :wub:

« Отговор #176 -: Януари 23, 2010, 09:32:50 pm »
Без да знам за какво става въпрос съм за промените! Когато напуснах театъра и знаех, че връщане назад няма, ми беше страшно тежко. Татко почина. Изпаднах в безумна депресия.Винаги съм била леко пълничка, но тогава надебелях ужасно!мина година-две така. Реших, че трябва да направя нещо за себе си, че никой не ще ме измъкне от батака, ако не аз самата!И започнах...от косата (това за косата - всеки ще се съгласи). Преди 2.5 години се боядисах в русо. Бях с огнено червена, дълга и къдрава коса. После започнах диета - отслабнах 30 кг.( сега пак мъничко качих, но то е заради лъжата и раздялата, която преживах) Искам да ти кажа, че само очите и ноктите са ми запазената марка! :) Всичко друго промених!
Сега се чувствам страхотно!!!! Много се харесвам! Малко по малко ще променя и другите неща в живота си!
Промените са винаги нещо положително, дори и в момента да ти се струват не до там такива.
П.П. Килограмите ги махнах, когато Сатурн направи възврат ( а Сатурн ми е на Асц по натал )

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Януари 23, 2010, 09:42:27 pm »
принципно планетата ,която носи промените  е уран.
аз лично много и се възпротивявах , но в крайна сметка след урановата опозиция разбрах ,че уран е този ,който руши ненужното ,остарялото , мръсното.
той е светлина ,прозрение ,гръм в тъмна нощ..
планетите работят на всички нива и не спират да ни изненадват с де4йствията ,които предприемаме под техните понякога доста тежки въздействия.
 ;D
театъра е в живота ,сцената на която се изразяват планетите наричам живот.
дано си изиграла ролята на плутон ,той най-лесно се отработва на сцената.
аз не успях.... :( ,баща ми бог да го прости не ми даде да уча тогава ВИТИЗ.та по тоя повод усетих шамарите на плутон на житейската сцена.....

*

missKapriz

« Отговор #178 -: Януари 23, 2010, 09:46:56 pm »
Цитат
П.П. Килограмите ги махнах, когато Сатурн направи възврат ( а Сатурн ми е на Асц по натал )

Говори ми,говори ми-предстои ми сатурн на Асц-а дано се вталя малко.Щото и други бяха споделяли,че сатурн на Асц действа като липосукция ;DПупупу

« Отговор #179 -: Януари 23, 2010, 10:01:06 pm »
И аз не учих НАТФИЗ, защото не мога да казвам хубаво "р", но учих в частна театрална студия. Ами взех си го от живота, но никога няма да се откажа от него...може да е след години, но пак ще се занимавам с театър! Нека малко се изчисти от пошлостта!

Да, лесно ги свалих килограмите( заради Сатурн на Асц ), иначе никак не е ! Много се гордея! Направо си е равносилно на героизъм! :) :) :)