стреличке , много ми е взел

.
при всяко преминаване през слънцето ми взема по един мъж.

отвратителен е.
през иц винаги ми носи промяна на дом ,но докато стигне до там ме прави дива и щастлива.....
взаймна рецепсия в натала и квадратура от 4-ти към АСЦ/ДСЦ ,слагаме края и това е.
наред с това ,винаги ме подлъгва ,защото м/у квадратите заформя и по някой друг секстил я сс луната ,я с марс. подлъгва ме....,но аз съм повече от упорита и съм като магаре на мост,,просто действам....и светлината в тунела идва в мига в който направи тригона с управителя на 4-ти ,който се намира в 12-ти.
намирисва ми на сделка с чужденци м/у другото през април месец. квадратурата със собствената му позиция е труден период в партньорските отношения , но аз и не очаквам по-добри в момента.
наред след нея идва секстила с венера ,с предходящ тригон към АСЦ и секстил към ДСЦ.
това време носи свобода на действията ,мащаб на партньорите ,които стават много и винаги са чужденци... :blink:
та ,
небесна ,гледам назад и му гледам наталните аспекти ,но....виждам и аспектите на другите тежкари ,които за добро или лошо са помагали при изявата му. не е имало планети в 4-ти дом ,само той е бил.... , ааа сега тук е и уранн.
настръхвам и умирам от страх...

.