Здравей Гост

Положителни и отрицателни качества на Риби ,Скорпион и Рак

• 49 Отговора
  • 11010 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Искаш да се гмурнеш на дълбоко и да видиш какво има там, а наистина готов ли си да умреш за това, :P ако не, не ти трябва да влизаш в тия дълбини.
Тук водата е много дълбока и ако не можеш да плуваш – потъваш. ;)

Много точно казано!  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Като става въпрос за рибите и винаги в съзнанието ми изплува мой близък който повтаряше  на всички при всякакви обстоятелства : Абе човече ти просто нямаш идеи  ;D
Той наистина беше пълен с идеи, но реализацията им беше нула
Тук водата не винаги е дълбока, има доста плитководни риби.

Скорпионите са ми слабост, може би защото познавам дълбините им, все пак това е изгрева ми.
 Искаш да се гмурнеш на дълбоко и да видиш какво има там, а наистина готов ли си да умреш за това, :P ако не, не ти трябва да влизаш в тия дълбини.
Тук водата е много дълбока и ако не можеш да плуваш – потъваш. ;)

А що се отнася  до раците
Тая вода е и дълбока, и бурна, и плитка, ту пресъхва, ту те залива, ту те изхвърли на брега.
Тази вода е река
Не знам защо, но като заговорим за раците винаги се сещам  и за един виц:
Студент влиза в женското общежитие. Портиерът го пита:
- При коя отивате?
- А вие коя ще ми препоръчате?

;D
Абе всичките са сладурчета

Точноооооооооооооо !!!

*

Lillie

• 30532
В тази връзка се сетих за снощния си сън, между другото.
Тия дни ми беше доста криво, а вчера направо бълвах змии и гущери.  :-[

Легнах доста късно и си спомням интересен фрагмент от съня си...

Намирам се в някаква къща, доста голяма и луксозна изглеждаше на пръв поглед.
В сутеренния етаж имаше голям басейн, но някак беше странно ситуиран - просто не мога да го опиша с думи. Все едно, че там, където е разположен басейнът, свършва познатият ми свят и започва друг - отвъдният.

Сънувам някаква жена, която усещам някак близка... Паднала е в басейна и той се е оказал много дълбок - като Марианската падина, всъщност няма дъно, всичко е един безкрай... Тя стои там и плаче, моли за помощ.
Опитвам се да й помогна, подавам ръка, искам да я издърпам на повърхността. Усещам допира на ръката й - студена и хлъзгава, нежива, сякаш идва от отвъдния свят. И вместо да ми позволи да я издърпам на повърхността тя изведнъж с все сила започва да ме дърпа надолу, към бездната... Усещам животински страх, но не искам да пускам ръката й.
Само си спомням, че в съня имаше група от няколко човека до мен. И някой от тях ме убеди да пусна ръката й, за да не бъда повлечена и аз надолу... в нищото. И така свърши сънят. Няма да казвам какви неща съм си мислила преди да заспя, сънят беше символичен.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

В тази връзка се сетих за снощния си сън, между другото.
Тия дни ми беше доста криво, а вчера направо бълвах змии и гущери.  :-[

Легнах доста късно и си спомням интересен фрагмент от съня си...

Намирам се в някаква къща, доста голяма и луксозна изглеждаше на пръв поглед.
В сутеренния етаж имаше голям басейн, но някак беше странно ситуиран - просто не мога да го опиша с думи. Все едно, че там, където е разположен басейнът, свършва познатият ми свят и започва друг - отвъдният.

Сънувам някаква жена, която усещам някак близка... Паднала е в басейна и той се е оказал много дълбок - като Марианската падина, всъщност няма дъно, всичко е един безкрай... Тя стои там и плаче, моли за помощ.
Опитвам се да й помогна, подавам ръка, искам да я издърпам на повърхността. Усещам допира на ръката й - студена и хлъзгава, нежива, сякаш идва от отвъдния свят. И вместо да ми позволи да я издърпам на повърхността тя изведнъж с все сила започва да ме дърпа надолу, към бездната... Усещам животински страх, но не искам да пускам ръката й.
Само си спомням, че в съня имаше група от няколко човека до мен. И някой от тях ме убеди да пусна ръката й, за да не бъда повлечена и аз надолу... в нищото. И така свърши сънят. Няма да казвам какви неща съм си мислила преди да заспя, сънят беше символичен.

Значи си се освободила и си победила нещо...

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
Рак - Харесва ми спокойствието и влечението към нетрадиционното. Духовни са. Жените са добри по начало,но са много лицемерни. Ок са ми. Мъжете са лесно раними, лесно се влюбват,но са си и курвачета. Все едно ми е за тях, по-скоро са ми мазни. 

Искам да те попитам  Oceanborn как може след като са духовни като цяло и добри по начало да са много лицемерни  .Едното  твърдение изключва другото .Същото се отнася и за курварчетата -че и мазни.Ей това много ме накара да мисля щото явно немога да го проумея . ;)Може пък аз да не съм  нещо разбрала правилно .Да ме прощаваш . ;D ;D ;D   Mа много ще ми е интересно да разясниш за такива като мен по-плиткоумни. :rolleyes:

Рак - Харесва ми спокойствието и влечението към нетрадиционното. Духовни са. Жените са добри по начало,но са много лицемерни. Ок са ми. Мъжете са лесно раними, лесно се влюбват,но са си и курвачета. Все едно ми е за тях, по-скоро са ми мазни. 

Искам да те попитам  Oceanborn как може след като са духовни като цяло и добри по начало да са много лицемерни  .Едното  твърдение изключва другото .Същото се отнася и за курварчетата -че и мазни.Ей това много ме накара да мисля щото явно немога да го проумея . ;)Може пък аз да не съм  нещо разбрала правилно .Да ме прощаваш . ;D ;D ;D   Mа много ще ми е интересно да разясниш за такива като мен по-плиткоумни. :rolleyes:

Близнаците също са духовни, но и лицемерни. Едното не изключва другото. Добротата не е у всички,както и лошото не е у всички. За мазни- МАЗНИ са ми ДА - говоря за мъжете. Зад това заставам на 100%. Виж само фолк певеца Коцето и президента Първанов - мазници. За курварчета - какво да коментирам, просто им идва отвътре. Имам много близък приятел Рак - страшен курвар и той не си го крие.

БРАВО!!!!!! Сега кажи за Козирог нещо?

Добротата не е у всички,както и лошото не е у всички.
И доброто е във всички, и лошото е във всички. ;D

И двете са верни ако се замислиш!  ;D ;D ;D

Козирог -
прагматични, земни, търпеливи, сдържани. Козирога винаги избира трудния път към върха. Ако му предложиш лесната пътечка, той категорично ще я откаже. НЕ Е ТАРИКАТ! Работлив е. Много постоянен. В повечето случаи са много образовани. Максималисти са. Взискателни са много с околните. Не познавам мързелив Козирог.

Мрачни, песимистично настроени. Тесногръди са. Не умеят да се веселят, не стават за бар и кабаре - скучни са. Както вече споменах, спецове са по интригите. Лицемери също така, но те винаги имат мотив за това, цел... користна! Просто правят пари, това е. Обичат паричките.

Лоши хора ли са?

Да оборя?? Не мерси. ;D
А и какво да оборя? Тези такива онези онакива? ;D

Ти много ги обичаш тея Козирози ейййййй

Лоши хора ли са?
А кои са добрите? ;D

Това че някой мисли различно от теб, не значи,че сее субективни глупости! Научи се малко на отсяване на лично мнение от натякване. Дърдорим си с Ая и всеки си казва какво мисли. Това,че ти мислиш или имаш други наблюдения,не прави нашите мнения и изказвания глупости!

Козирог -
прагматични, земни, търпеливи, сдържани. Козирога винаги избира трудния път към върха. Ако му предложиш лесната пътечка, той категорично ще я откаже. НЕ Е ТАРИКАТ! Работлив е. Много постоянен. В повечето случаи са много образовани. Максималисти са. Взискателни са много с околните. Не познавам мързелив Козирог.

Мрачни, песимистично настроени. Тесногръди са. Не умеят да се веселят, не стават за бар и кабаре - скучни са. Както вече споменах, спецове са по интригите. Лицемери също така, но те винаги имат мотив за това, цел... користна! Просто правят пари, това е. Обичат паричките.

Лоши хора ли са?

Какви значи лоши хора? Управлява ги Сатурн. Просто са студени, може би, едва ли са точно лоши. Често пъти стават началници и за това може да са лоши, като всички шефове.  ;D

Аз съм с Асц в Козирог и отскоро изследвам тази си половинка. Верно са студени,понякога жестоки и обичат да командват. Искам да ги опозная и да разбера какво им доставя удоволствие.

Да оборя?? Не мерси. ;D
А и какво да оборя? Тези такива онези онакива? ;D

Ти много ги обичаш тея Козирози ейййййй
Боб ли хвърля? Излъгал те е да знаеш. ;D

Нееее,гледам ти аурата и хвърлям на леща.боба го сготвих  ;D ;D ;D ;D ;D Отворих ти третото око и то ми каза тази тайна!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Рибата няма равна в говоренето , а правенето , тя не се занимава с правене а с нищонеправене...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Рибата няма равна в говоренето , а правенето , тя не се занимава с правене а с нищонеправене...

Занимава се с вятърни мелници... ;D

Нееее,гледам ти аурата и хвърлям на леща.боба го сготвих  ;D ;D ;D ;D ;D Отворих ти третото око и то ми каза тази тайна!
Значи гледаш в нея и нищо не виждаш. ;D

Всичко виждам аз, че плуваш в мътни води...

Това че някой мисли различно от теб, не значи,че сее субективни глупости!
Всъщност това не е мислене различно, а необективност и предубеденост. ;D

Да,последното е просто ТВОЕТО мнение, относно МОЕТО мнение, но не означава, че аз трябва да го приема.
Всъщност, тук тръгваме към спора, кой е прави кой е крив, а този спор нищо не ми носи и ми е безинтересен.
За да е предубеден един човек относно нещо,значи го е изпитал на собствен гръб,според собствената си флора и фауна. И тъй като ти не живееш в нея, няма как да знаеш това глупости ли са или не!

Оушън, хората с АС Козирог могат да бъдат много коравосърдечни. Лични наблюдения. Нямат милост, нямат жалост. ( разбира се, зависи къде е разположен Сатурн и какви ги върши с другите планети).  Нямат нищо общо с ревливите Раци ( сълзите не вървят при Козирога) или ''со***ливите'' Риби - мрън мрън, обожават да се самосъжаляват и да се оплакват , а козирога изобщо не харесва това.

Козирога няма нищо общо с Овена, който е АЗ АЗ АЗ. Все вдига първи ръка, първи е на опашката и всичко. Казахме, че Козирога е изключително търпелив противоположно на Овена.

Козирога няма нищо общо и с Лъв. Единия пилее пари, другия ги стиска и се чуди как от 5 лв да направи 10 лв. Лъвът е слънчев, ведър, широкоскроен, а Козирог е точно обратното тесногръд, скъперник, скучен песимист.
Козирога няма нищо общо и с Близнака. Единият е строг, справедлив, мрачен, а близнака точно обратното ведър, общителен, развейпрах, авантюрист.

Според мен Козирог може да се сприятели с Телец ще си паснат добре.
Може да мели брашно с Девата перфектно!!! Ще се допълнят.
Също така може да бъде верен другар на Скорпиона!!! Ще вибрират на една честота.

Хм, Сатурна ми е в Стрелец, на мъжо в Близнак. Аз съм Стрелец с Козирог, Той Козирог с Лъв Асц.
Той е стиснат към другите, към мене не е, но прави сметка за всичко и като си купя нещо бучи, че не било достатъчно качествено и можело с малко повече пари да се вземе нещо много по-добро  ;D ;D ;D ;D
Не знам защо обаче той има непоносимост към Скорпиони жени, разбира се с Телец и много добре с Овен и Лъв?!

Да,последното е просто ТВОЕТО мнение, относно МОЕТО мнение, но не означава, че аз трябва да го приема.
Всъщност, тук тръгваме към спора, кой е прави кой е крив, а този спор нищо не ми носи и ми е безинтересен.
За да е предубеден един човек относно нещо,значи го е изпитал на собствен гръб,според собствената си флора и фауна. И тъй като ти не живееш в нея, няма как да знаеш това глупости ли са или не!
Koлкото и главни букви да използваш това не променя нещата. ;D

Щом ти видех керливите ризи и насраните гащи в мътната вода, значи боба познава  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Занимава се с вятърни мелници... ;D

Dе да беше.... ;D
Рибата се занимава само и единствено с чесане на егото си , ако някоя луда стрела е минала и е поразровила одрасквайки челцето му под буйния перчем..... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците