Здравей Гост

Индийска астрология

• 608 Отговора
  • 97540 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Индийска астрология
« Отговор #240 -: Ноември 22, 2010, 05:40:04 pm »
« Последна редакция: Ноември 22, 2010, 11:58:51 pm от Asol »

*

Asol

• 4140
« Отговор #241 -: Ноември 23, 2010, 12:53:59 am »
Въведение в индийската астрология

*

Kaya

• 2893
« Отговор #242 -: Ноември 23, 2010, 01:53:59 am »
 :wub: момичета
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #243 -: Ноември 24, 2010, 07:34:01 pm »

*

holanda

« Отговор #245 -: Декември 21, 2010, 01:09:01 am »
въпрос : Венера/Кету антардаша наистина ли е труден период-свързан с неудачи,раздели и т.н ?
влизам в нея през 27 януари,излизам през 27 май ..?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #246 -: Декември 21, 2010, 01:16:16 am »
Не е задължително, зависи как са поставени в раши и навамша.
Наскоро гледах една карта и тази личност по време на Венера/Кету открива таланта си.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #247 -: Декември 21, 2010, 01:18:22 am »
няма универсалка :blink:
зависи какво значат венера и кету в твоята карта, как са аспектирани, къде се намират и кой ги аспектира в този момент
аз съм в кету и така ще си остана до 2016 ;D, наскоро излязох от кету/венера (в този обърнат смисъл тиси щастливка, все ще устискаш няколко месеца) - засегнати са няколко сфери, но съм цяла. най-същественото на този период е окончателното приключване на тежки, трудни, мъчителни взаимоотношения, агонизиращи години наред, получи се нещо като освобождаване, така че не бой се ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #248 -: Декември 21, 2010, 01:51:37 am »
Периодът включва броени месеци, няма за какво да се притесняваш, бързо ще отмине. Но с антардаша на Кету ти излизаш от даша на Венера, т.е. периодът е граничен, предстои смяна на даши.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #249 -: Декември 29, 2010, 05:28:28 pm »
Сатурн дашата?

*

Vision

• 3523
« Отговор #250 -: Декември 30, 2010, 02:28:07 am »
Крис, усещам че влизам в този купонджийски период на венера, дали наистина е така, или си въобразявам??  :-[
имаш ли ми данните да ми кажеш??  :blink:

моля..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #251 -: Декември 30, 2010, 03:43:25 am »
Вместо Крис. В "цикъла" си от 16 декември. Честито ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #252 -: Декември 30, 2010, 05:05:23 am »
Вместо Крис. В "цикъла" си от 16 декември. Честито ;D

сериозно ли говориш!!??..в този, венериният, купонджийският!!??????? :08: :49: :25: докога ще съм в него, Дияна..е тука едно голямо гуш  ;D

помня, че си ми казвала нещо във връзка с това, даже го пазя и сега ще го намеря, но се усеща, знаеш ли..някаква лекота, купони, неангажиращи повърхностни развлечения, покани валят отвсякъде, не си слагам нищо на сърце..а дано да е поне двайсет години..искам да стана повърхностна и вятърничава.. ;D ;D ;D

неясно защо ми изчезна снимката с гушкането  :unsure:

ето ТУК може да се види.. :blink:

а, пак се появи..пълна мъгла.. ;D ;D ;D
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 05:15:19 am от Vision »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #253 -: Декември 30, 2010, 06:13:07 am »
не е донякъде :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #254 -: Декември 30, 2010, 06:21:22 am »
Mда вече си в Раху/Венера, 2 години си в тази антрадаша.
Интересно Раху управлява странниците, извънземните и тези, които са навън - чужди хора, така, че до някъде и чужденците.
Венера ти се намира в 12, а Раху в 6 дом.  :-\
Забавления с чужденци? ;D

засега не се навъртат такива наоколо /чужденци/...ама как само две години?!!защо толкова малко.. :unsure:
надявах се да откарам така до към 60, а после да си тегля куршума.. ;D :mellow: ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #255 -: Декември 30, 2010, 06:31:27 am »
засега не се навъртат такива наоколо /чужденци/...ама как само две години?!!защо толкова малко.. :unsure:
надявах се да откарам така до към 60, а после да си тегля куршума.. ;D :mellow: ;)

да се гътнеш на 60 не е оферта,изчакай поне до 69,да ти е сигурна крайната дестинация  :rolleyes:

* надявам се приказки за смъртта не ви смущават,аз си ги дрънкам както бих обсъjдава цвета на дъвка хуба-буба лимон  ;)

за смъртта мога да си бърборкам цяла нощ, виж за живота като се заговори се изнервям, особено ако някой ме кара да кроя планове или да обещавам нещо в срокове..но смятам, че повече от 60 нема смисъл, да не ставаме лакоми.. :blink: не искам да се прегърбя и да кретам като костенурка и някой да се ангажира с мен, но не съм си избрала още точният метод де, а и мисля, че е грях, затова се убивам отсега подмолно с цигари.. ;D ;D ;D

« Отговор #256 -: Декември 30, 2010, 06:54:32 am »
Периодът включва броени месеци, няма за какво да се притесняваш, бързо ще отмине. Но с антардаша на Кету ти излизаш от даша на Венера, т.е. периодът е граничен, предстои смяна на даши.

Лили,относно тези периоди Галя ми каза ,че съм имала 20 годишен период на венера ,който все още продължава-за същите ли периоди става дума?Каза ми ,че аз съм демон ;) а мъжа ми бил полубожество-на което той много се възгордя ;D.Можеш ли да ми поясниш това с демона...

« Отговор #257 -: Декември 30, 2010, 07:38:55 am »
Aз ще ти обясня - демона е лошия, а полубожеството е добрия. ;D

МНОГО БЛАГОДАРЯ :angry:НЕ БИХ СЕ СЕТИЛА САМА :o

*

Vision

• 3523
« Отговор #258 -: Декември 30, 2010, 01:56:37 pm »

е то за 9 години костенурка няма да станеш..най-много да ти излязат 3-4 dълги косъма по брадата,не е голям кахър  ;D.
Виж,u това за цигарите не помага,един Сатyрн в 12 дом вър6и къде къде по-добра работа ,ама да не се нахъсваме отсега,че Кaily-то ще изскочи с някои черен списък да ни запише .Пък то оферта ли е да си умреш, фигуриращ в списък.. :lol:
свободата ,Санчо..ех..разспамих се  :-[

как 9 вее...изяснявай се сега- мислиш, че съм на 51, или този, купонджийският период трае толкова?? :o
обаче мен ме чака силен старт- освен че влизам в купонджийският, януари месец ще изляза и от някакъв период на кету, нали се сещаш какво ме чака, сега въртя гуми на място и после, като ми паднат спирачките- ела гледай!! от място ще развия двеста за 3 секунди с пушеци, свистене и палене на гуми..и ще оставя ярка следа по пистата.. ;D..после като си знам късмета сигурно ще вляза в някой подпериод на юпитер и мисля така да откарам до края.. :72:

*

holanda

« Отговор #259 -: Декември 30, 2010, 05:29:39 pm »
как 9 вее...изяснявай се сега- мислиш, че съм на 51, или този, купонджийският период трае толкова?? :o
обаче мен ме чака силен старт- освен че влизам в купонджийският, януари месец ще изляза и от някакъв период на кету, нали се сещаш какво ме чака, сега въртя гуми на място и после, като ми паднат спирачките- ела гледай!! от място ще развия двеста за 3 секунди с пушеци, свистене и палене на гуми..и ще оставя ярка следа по пистата.. ;D..после като си знам късмета сигурно ще вляза в някой подпериод на юпитер и мисля така да откарам до края.. :72:

pas du tout ..( дотук съм с моя френски  ;D)

ставаше въпрос,че ти искаш да скъсаш договора на 60 ,а аз ( :25:) ти давам 9 год. отсрочка ,та да станеш на 69 и оттам нататък си свободна .. :P
така като те чета,незнаеш как приджваквам нервно с бладородна завист  ;).Ти докато форсираш,аз ще гоня истини,егати заниманието.
тази нощ сънувах много необичаен за мен (като стил) сън и беше толкова спокоен и 'истинен'.Личи,че съм няк'ва нова шатра  ;D,хващам си баланса..странно е като усещане  ;D.