Здравей Гост

Индийска астрология

• 608 Отговора
  • 97724 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Индийска астрология
« Отговор #260 -: Декември 30, 2010, 05:53:00 pm »

pas du tout ..( дотук съм с моя френски  ;D)

ставаше въпрос,че ти искаш да скъсаш договора на 60 ,а аз ( :25:) ти давам 9 год. отсрочка ,та да станеш на 69 и оттам нататък си свободна .. :P
така като те чета,незнаеш как приджваквам нервно с бладородна завист  ;).Ти докато форсираш,аз ще гоня истини,егати заниманието.
тази нощ сънувах много необичаен за мен (като стил) сън и беше толкова спокоен и 'истинен'.Личи,че съм няк'ва нова шатра  ;D,хващам си баланса..странно е като усещане  ;D.

ох, успокоих се..в момент на слабост помислих, че си ме забравила /на колко съм и т.н./.. :-[
в момента в който хванеш баланса сигурно ще разбереш че вече не ти е забавно..така си мисля де..процеса на балансиране да, но след като се постигне баланс няма какво да прави везната и трябва да разбърка системата наново, за да е в образа за себе си- балансиране, но не и покой..никога в покой.. ;) така че ти давам най- много няколко месеца в тази шатра, независимо какво казват експертите.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #261 -: Март 26, 2011, 11:44:55 am »
За Ашвини Лагна кои планети са функционални бенефици/ малефици?

Венера неутрална ли е, защото срещнах различна информация? Управлява 2 и 7ми дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #262 -: Март 26, 2011, 07:57:32 pm »
За Лагна в Овен Венера е "марака" - управлява 2 и 7 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #263 -: Март 27, 2011, 05:19:16 am »
За Лагна в Овен Венера е "марака" - управлява 2 и 7 дом.
Значи се явява функционален малефик или се гледа дома и знака, в който попада, за да се определи това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #264 -: Март 27, 2011, 05:38:15 am »
Функционален малефик е планета, управляваща някой от дустхана или някой от упачайя домове.
2 и 7 дом са с друг статус и планетите, които имат връзка с тях, се водят мараки ("убиващи"), т.е. имат силата да причинят физическата ни смърт при определен тайминг. Същевременно 2 и 7 дом се свързват с комфорта и съпружеското щастие, т.е. не са еднозначни нещата. Домовете, които се свързват с материалния комфорт, от духовна гледна точка са вредоносни. Такъв, например, е 11 дом, който е по-материален дори от втори, свързва се с най-силните ни желания и тяхната реализация.
За Лагна в Овен Сатурн, Меркурий и Венера се изброяват като функционални малефици.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #265 -: Март 27, 2011, 10:53:49 am »
А има ли значение, например: Сатурн, като естествен и функционален малефик, и е разположен в 8ми дом, управляван от Марс. Дали, позицията и знака Скорпион, намаляват негативното му влияние?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #266 -: Март 27, 2011, 04:02:58 pm »
 Shreya добро утро :P точно днес сутринта си четох една книжка по темата, мисля си, че като всеки "нов" в индийската са те стреснали  многото "проклятия" по домове, злотворни планети и т.н.
начина на разсъждение е малко по - различен отколкото в западната астрология ( но ако гледаме античната не толкова ;D), защото всеки дом е производен на друг ( както 8 от 7 = 2 относно по- горното питане,); в Индия едно време, когато се роди дете 1 се смята дали ще живее, колко ще живее и затова правилата за смърт, брак, деца са  в тази последователност са вкарани в категоричност;
на въпроса : скорпион се управлява от марс, който не се води другарче на сатурн, 8 дом е дущана ( как се изписва точно не се сещам), но ако сатурн управлява трикона или кендра дом може ; ако в навамша   е варготама влиянието му се променя и т.н.;  в твоя случай той управлява 10 и 11 дом;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #267 -: Март 30, 2011, 09:26:15 am »
Да, "стряскащи са" малко. Просто докато свикнеш.
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 06:18:20 pm от Shreya »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #268 -: Април 09, 2011, 11:10:15 pm »
някой да има Парашара? м?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #269 -: Април 10, 2011, 04:47:39 am »
добро другарче моля те,  кажи как да я инсталирам и я бутни някъде да я наторентя  :25: :25: :25:
ако искаш по интимно  може и на ЛС нещо да попрехвърлиш :97:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #270 -: Април 17, 2011, 09:24:03 pm »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #271 -: Април 17, 2011, 09:28:19 pm »
Не съм я сваляла, но мисля, че е безплатна:

http://www.parashara.com/

Естествени минерали и амулети

*

abroad

• 2187
« Отговор #272 -: Април 17, 2011, 09:33:08 pm »
мдаа, в официалния им сайт можеш да си я купиш само за 299 щ.д. ;D :P

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #273 -: Април 17, 2011, 09:44:03 pm »
мдаа, в официалния им сайт можеш да си я купиш само за 299 щ.д. ;D :P

Брехххх.....да му се не види  ;D

Вижте тук :

http://torrentz.eu/925b142d8af4e8c92281c41e88c93d492d9b027f

*

abroad

• 2187
« Отговор #274 -: Април 17, 2011, 09:52:42 pm »

http://torrentz.eu/925b142d8af4e8c92281c41e88c93d492d9b027f

и тук е платена
всъщност единствените работещи торенти (безплатни) са два в рутракера
първият (надеждно проверен от самия сайт) отчита грешка след първия старт при повечето...
вторият (непроверен) изисква изключване на защитата, за да запише .exe файла, което предполага риск (особено по ретро Мерк ;D)
като цяло програмата е тежка, но действително примамливо-хубава ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #275 -: Април 17, 2011, 10:22:03 pm »
Абе не може нещо да го няма в нета с крак :

http://www.torrentreactor.net/torrents/4011764/Parashara-Light-7-Vedic-Astrology%2BCrack

*

abroad

• 2187
« Отговор #276 -: Април 17, 2011, 11:39:55 pm »
има го, нали това казвам ;D
но работещо - трудно
това, последното е вирусоносното, ако рискуваш да прескочиш антивирусната не е ясно какво ще произтече :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #277 -: Април 18, 2011, 12:13:40 am »
но работещо - трудно
това, последното е вирусоносното, ако рискуваш да прескочиш антивирусната не е ясно какво ще произтече :blink:

Доколкото знам всеки "крак" се разчита и възприема като " вирус",
ама нямам време да се занимавам сега и да тествам.
Лили е специалиста ( и още някой) , ама е именичка  днес ;D

P.S. Може би Кая вече се е справила с инсталирането.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #278 -: Април 18, 2011, 01:23:43 am »
но работещо - трудно

Доколкото знам всеки "крак" се разчита и възприема като " вирус",
ама нямам време да се занимавам сега и да тествам.
Лили е специалиста ( и още някой) , ама е именичка  днес ;D

P.S. Може би Кая вече се е справила с инсталирането.

Crack (крак) е .exe фаил, по който са правени промени с някаква цел (най-често да се премахне някаква защита на
exeto или да върви без диск) . Дали даден "крак" се отчита като вирус само заради това, че е "крак" зависи от
антивирусната.Възможно е и самият "крак" да е действително инфектиран с вирус и антивирусната с право да го спира.
Аз въпросната програма Парашара я имам инсталирана на PC-то, но съм забравил от къде съм я свалил  ;D .

*

abroad

• 2187
« Отговор #279 -: Април 18, 2011, 01:39:29 am »

Crack (крак) е .exe фаил, по който са правени промени с някаква цел (най-често да се премахне някаква защита на
exeto или да върви без диск) . Дали даден "крак" се отчита като вирус само заради това, че е "крак" зависи от
антивирусната.Възможно е и самият "крак" да е действително инфектиран с вирус и антивирусната с право да го спира.
Аз въпросната програма Парашара я имам инсталирана на PC-то, но съм забравил от къде съм я свалил  ;D .

веднъж реших да се изкажа докрай, но се спрях, че все ме обвиняват в спорове напоследък (да си призная взе да ми натежава :-X) :lol:, нищо че идеята е друга
това ми беше мисълта, но нали не съм специалистът :P, шегувам се

Alric, можеш ли ако не те затруднява да я качиш в някое от общите пространства :rolleyes:, че читаво копие трудно се намира засега

« Последна редакция: Април 18, 2011, 02:15:10 am от abroad »