Лили, ще може ли да кажеш как е отразен тайминга на сегашната ти работа по отношение на период, управител на дом в D-10 ?
Добре, че ме пита.
Чета дискусията оттатък, много интересна ми се струва, снощи дори си чепках картата по тоя повод.
Бягат ми по тъча 2-3 минутки в ректификацията, които обаче са от значение в някои варги - в Д9 и Д10 се сменя накшатрата на АС, а в Д7 Лагна минава в друг знак и цялата интерпретация се променя. Тъкмо бях решила, че все пак картата ми работи със стария час (неректифицирания), но сега отново се усъмних и по всичко си личи, че часът наистина може да е малко по-късен.
Някак не ми се връзва Лагна в Д10 да ми е в Ардра, по-скоро ще да е Пунарвасу, т.е. малко по-късен час. Иначе пак си остава близнашка, оцветена от марсов ентусиазъм.
През 2013 чакам промяна в статуса - минавам от антардаша на Венера в антардаша на Слънцето, което е разположено в 10 дом в Д10 и в 7 дом в Д9. Това може да бъде и важна промяна на професионално поприще.
Нямам търпение да изляза от антардаша на Венера, тя просто ми разказа играта, но ще трябва да я изтърпя още една година - до следващото лято. :angry:
Новата (втората) работа, която ми се струва, че ще е доста по-перспективна от първата и с тенденция да се превърне в целодневен ангажимент, ми дойде като по часовник

- в момента, в който преминах от пратйантардаша на Юпитер в подпериод на Сатурн, т.е. от Сатурн/Венера/Юпитер към Сатурн/Венера/Сатурн. Сатурн се намира в 10 дом в Раши. А У10 в Дашамша е Юпитер, имам Слънце в Риби там.
Юпитеровата беше отвратителна, вероятно тогава си е изпуснала парата наталната ми Випарита раджа йога между Венера и Юпитер в "лошите" домове. Много потискащ и напрегнат период.
На 10.07 влязох в ПД на Сатурн, на 11 юли сутринта получих мейл от сегашния ми работодател с покана на интервю на 12 юли. Първочанално бях обзета от съмнения, пуснах хорар тук, впоследствие обаче ми направиха контрапредложение, което приех. Мейл с покана за второ интервю получих на 17.07 вечерта, на 18.07 около 13 ч в техния офис се проведе втори разговор и ми предложиха друга длъжност и гъвкаво работно време. А иначе щях да им се обадя към края на месеца и да откажа, след първото интервю се чудех как по-тактично да направя отказ. Но явно не ми е било писано да им откажа. :blink:
Започнах работа на 23 юли, макар че първоначално се бяхме разбрали за 1 август, впоследствие ни извикаха по-рано в офиса.