Лили, и при мен изглежда същото относно варгите и часа на раждане, което започва сериозно да ме съмнява. Мислех си, че всичко трябва да работи с един час на раждане. В противен случай ми изглежда малко нагаждаческа работа. И аз ще пробвам да засека по транзити, но по западната карта, че там ще ми е по-лесно.
За статистиката - проявих интерес към индийската астрология съвсем наскоро, в даша на Кету/Кету/Венера. В раши Венера е У5 и е в 1-ви дом, Кету е в 12-ти. В D-24, с този час на раждане, Кету е в 12-ти дом, Венера е У5 и У12.
Ведическата астрология ми се струва много по-прецизна и затова по-сложна за изучаване. Отпуската свършва и не знам колко време ще ми остава за странични занимания.
В твоята D-9 положението на планетите отговаря на партньорите, на които попадаш, докато при мен не е така. Харесвам мъже по Слънце/Марс/Юпитер, но пападам на някакви хленчовци, страхливци без всякаква инициативност, използвачи, чакащи всичко наготово или използващи връзки. Това че са по-скоро студени го отдавам на съвпада Луна/Сатурн в 5-тия дом (Луната е У7 в раши). При леко мръдване в часа на раждане не се променят положенията на планетите по домове в D-9.