И аз това си мисля.
Но все пак се ужасявам от броя кандидатстващи за едно място.
Сега седя и си мисля, че навремето аз имах приличен бизнес с тия недвижими имоти. И не съм търсила работа. Това беше преди времето на т.н. възход в тоя държава, т.е. преди 4-5 години и назад.
Двама познати имах, мои набори.
Едната е призната за най-умната жена на планетата, състудентка ми е, КИ и е с 2 точки по-високо от това на Айнщайн. И тогава бяхме по-млади, срещнах я, когато беше на 42 и ми разправяше, че от две години не може да си намери работа. Защото била вече стара и не я искали с това ЕГН.
Нали се сещаш държава, която дотолкова си уважава способните хора, какво прави с тях? Даже статия бяха пуснали за нея по вестниците, чакай да я намеря...
http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news/news.php?newsid=3149Вторият е мой близък, който си търси години наред работа, за висшист не го вземат, защото си назначават свои хора, за общ работник или нещо по-ниско не го вземат, защото решават, че ще постои и ще си замине при първа възможност.
От много години минеш ли 40, тук в тая държава те имат за взел дал. Даже преди десетина години си говорихме с един, който беше с две години по-стар от мен и той се оплака, че видял в някакъв репортаж водещите нарекли човек на 45 старец.
Та Вижън изглежда не и се е налагало да си търси работа. Или знае стъпките и затова сега ще я помоля да ми каже следващите.
Нищо де, аз пък така събирам опитност. Убедена съм, че като ножът опре о кокала, Плутон ще се намеси и ще ме спаси.
Тригон Плутон към Слънце в натала дава нечовешки сили, обаче само в екстремни ситуации. И друг път съм го изпитвала, когато съм в безизходица, спирам вътрешния диалог, скачам и отдолу спасителна мрежа.
За съжаление опитвам и сега да правя същото, опитвала съм и в нормална обстановка, обаче нещо не става...