Ей, девойки, да сте живи и здрави и всички много ви обичам. Воглаве с АН.
Стреличке, много точно си го описала!
за да усетиш безизходицата в пълна сила, и безсилието
Аз това го знаех впрочем, нали имам силна интуиция, че трябва да се потопя надолу в тъмното, още миналото лято го знаех, че зимата ще е надолу, само дето не предполагах, че татко ще умре. И още тогава знаех, че пролетта ще има изсветляване, и понеже пролетта дойде, а изсветляване на тоя етап само вътрешно леко, затова реших да попищя. Не да ви пия енергия, ми да извадя от съзнанието си каквото трябва чрез вас.
не е мързел,а ограничаване в реализацията, за да смениш тотално посоката,трябва да спреш на кръстопъта и да ти просветне сега накъде
А и да се пренастроя, си мисля аз. Досега един живот, занапред друг живот, трябва промеждутък от време за пренастройка. И колкото е по-голяма разликата между двата живота, толкова е по-трудна пренастройката и повече време отнема.
Небесна, мерси за прогресивната луна, от колко градуса почва да действа? И аз я бях забелязала тая луна, щото сега на всичко отгоре ми е и в 12 прогресивен, не стига останалото и само се надявах да се измъкне най-после. Сега е 4 градуса от слънцето и на два от прогресивен асцендент, чакам я като месия.
Дейзи,
че да имам сили да отгледам сина си до 18г. и след това мога да си ида.
Не е така, мила, и аз си казвах айде до 18, ама после то почва да следва, трябва да му помогнеш, сега и остават още 2 години, много ми се иска магистратура в чужбина, пари за там трябват, не стига, че нямам работа, ми ми и трябват повече пари отпреди. А и детето има нужда от майка далеч след 18, на мен баща ми почина сега и пак боли. Рано ни е още, и аз бих се омела отдавна, ама докато не си стъпи на краката съвсем, не бива...А и при мен явно Плутон подразбра какво се каня да правя и така направи, че дъщеря ми само на мен сега разчита. Съвсем доскоро можеше и на баща си, на бабите си, на дядо си, на братовчедите си...сега така се обърнаха нещата, че аз, ако си ида, детето ще е много само и самотно. Та ме държи пущината насила и нарочно.