Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140068 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #380 -: Май 01, 2010, 09:12:17 pm »
Кайли да не схваща? Не го вЕрвам това!  :86:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #381 -: Май 01, 2010, 09:14:03 pm »

Значи е станала много спокойна натура, щом все още и отговаря и се прави, че не разбира как Вижън и се подиграва.

*

tool

« Отговор #382 -: Май 01, 2010, 09:28:07 pm »
Ще я видим тая криза / на кардиналните знаци .. /  .. мъжа ми е със слънце и стелиум във везни, аз - в овен.  :rolleyes: Вече зехме да си уреждаме малки семейни сатурнови нещастия .. профилактично ..  :-[

//
Да извадя ли всичките ти постове, от които си личи как съвсем пряко и се подиграваш!  :rolleyes: А тя май изобщо не схваща това.

хело, това желание от кой аспект идва при теб, че и при мен се проявява отвреме на време, ма не мога да му идентифицирам произхода?!  :-\

*

Helo

« Отговор #383 -: Май 01, 2010, 09:30:34 pm »

Значи е станала много спокойна натура, щом все още и отговаря и се прави, че не разбира как Вижън и се подиграва.

и в интригите не те бива, както и във всичко останало.. :blink:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3735.300.html

Да се разберем сега, Кайли смуче ли енергия като вампир!  :unsure: Ама и каква  загриженост проявяваш, за никого досега не си мислила толкова много! Ах!

хрумва ми, аз десетки пъти мислех по нейния казус, естествено никой не ме насилва..скоро ще стане една година, откакто влизам тук май за никого не съм отделяла толкова време и внимание, както по въпроса на Кайли..и няма никакво развитие!!не заради мен, просто никакво..все същите думи, за мен това е хленч, направо се чувствам отчаяна като видя пак същите думи..хрумвало ми е, че това и е начина да смуче енергия, но не го вярвам..ами разтърсването едва ли ще дойде от мен, но мисля, че от това има нужда, дано поне транзитите да го направят..

Сама си е виновна!

Вижън, твоята врата не е моя врата, не съди за мен по вратата, през която ти си излязла.Да, аз през тая врата не искам да излизам, считам, че човек е роден свободен и животът му е дар от бога. Така че трябва да работи удовлетворяваща го и съзидателна работа, а не да работи с връзки за единия гол хляб.
През тая врата ако възнамеря да мина, сигурно ще мога.
Но не искам, не ме удовлетворява.
Не искам да пълзя.
Вратата, която търся, ти не си я и надушвала, затова няма как да ти обясня дори отдалеч.
Така че в собственото си затворено съзнание имаш право да ме мислиш за мързел.
И къде и кога е речено, че мързелът е порок впрочем?
ако искаше да направиш нещо да си го направила отдавна, фактите те опровергават..
виновна ти е кризата, политиците и транзитите, но не и ти самата..
ше се оправиш
;)

Ти я разбираш много добре, а тя теб не. Ти си по-умна от нея. Браво!

Мдам...
Все едно не си ти, разсъждаваш извънредно повърхностно, да се надяваме, че Меркурий ти е разбъркал мозъка.
Случайно да си чувала, че има време за всяко нещо под небето и че всяко нещо изисква време?
Даже да речеш да обереш седящия до теб в трамвая, пак ти трябват 15 секунди да му бръкнеш в джоба.

Що за логика? Ако искаше да го направиш, да си го направила досега.
Ако България искаше да въведе еврото, да го е въвела досега.
Ех, Вижън, Вижън....чети Еклесиаст и медитирай над него.
Или и медитацията е чиста форма на мързел?

мисленето ни е прекалено различно, но аз теб те разбирам, а ти мен не, което лично на мен ми говори много ;)

Ама ти продължаваш да и е връзваш. В събота явно имаш излишна енергия.  :-\

Така то...всеки си гледа от неговата камбанария и интерпретира както му иде от вътре. Ето аз те чета kaily и си мисля, че проблема ти не е в мързела, умнотата/тъпотата, дупедаването/вземането и други разни подобни, ами в това, че си търсиш нишата, където ще си доволна от себе си, със себе си и съответно с другите. Па и те ще са доволни от теб. И тъй като не знаеш коя е точно тази ниша, опитваш в различни посоки, щото не се знае от къде какво може да отскочи. Но това си е моята интерпретация де, кой знае..  ;D

Абе, Vision, тоя твоя Плутон да не е в последните 10на градуса на Дева случайно?  :P

даже дали не беше и в последният градус, че ми го няма зет-а тука..
ама аз вече няма да и се връзвам на кайли, който има излишна енергия- да се връзва.. :mellow:

*

Nebesna

« Отговор #384 -: Май 01, 2010, 09:33:15 pm »
Хелоооо, не ти ли омръзва? не си губи времето, дете!

*

Nebesna

« Отговор #385 -: Май 01, 2010, 09:39:56 pm »
Хайде, стига вече ставате вулгарни!

*

Helo

« Отговор #386 -: Май 01, 2010, 09:49:14 pm »
хеленцее, добре че ти, умната дойде, да разкриеш световния заговор..пак си преработваш плутона с близане на аналното си отверстие  :rolleyes:

Доказах как с жалките ти опити за манипулация тънко се подиграваш с Кайли. Сега в твоята безпомощност да опровергаеш написаните от теб подигравки за Кайли, единственото, което можеш да направиш е да изсереш поредното си голяямо.

Вижън в момент на напън да измъдри някоя мъдра мисъл.  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #387 -: Май 01, 2010, 09:55:55 pm »

И аз не го вервам.  ;D
А Хело е права, не викайте по нея. Вижън ходи по мен и ме кълве. А аз си свиркам. И Лили е права.
Тя Вижън не знае на какво са способни скорпионите, нека кълве.
Има вариант - навремето много я е бил тоя, де я е измъкнал от интернета, сега проявява загрижеността на майка, обучавана така от своята майка. Интересна ми е подбудата да го прави, затова трая.

Освен това изследвам действието на принципа на ненамеса. Според някои собствени наблюдения и опитности, ако човек не се изправи сам срещу бедствието, се намират други, които да го направят. Същото правя и с шумните си комшии нощем вече, когато мога да ги изтрая.
Интересно нещо е битието, винаги се намира кой да удари песник на оня, който ти е забил шамар. Стига ти да си налягаш парцалите и да имаш нерви малко да поизчакаш. Просто опитвам как работи тоя принцип във виртуала, щото тук е по-безболезнено.

*

Nebesna

« Отговор #388 -: Май 01, 2010, 10:04:10 pm »
Освен това изследвам действието на принципа на ненамеса.

Интересно нещо е битието, винаги се намира кой да удари песник на оня, който ти е забил шамар. Стига ти да си налягаш парцалите и да имаш нерви малко да поизчакаш.

;D ;D ;D  Тука всичко се усеща. Тънките подигравки също.

*

Asol

• 4140
« Отговор #389 -: Май 01, 2010, 10:07:14 pm »

Освен това изследвам действието на принципа на ненамеса. Според някои собствени наблюдения и опитности, ако човек не се изправи сам срещу бедствието, се намират други, които да го направят. Същото правя и с шумните си комшии нощем вече, когато мога да ги изтрая.
Интересно нещо е битието, винаги се намира кой да удари песник на оня, който ти е забил шамар. Стига ти да си налягаш парцалите и да имаш нерви малко да поизчакаш. Просто опитвам как работи тоя принцип във виртуала, щото тук е по-безболезнено.

... :-\ интересно мнение. Като чета въпросната "дискусия" и се сетих за онази специалната пушка от "Пътеводител на галактическия стопаджия"

*

kaily

• 5145
« Отговор #390 -: Май 01, 2010, 10:35:33 pm »
Не помня оная специална пушка, Асол?

Мнението ми е породено от следното - преди много години бях на една среща с един йога Перица. Тъкмо да почне медитацията и се изправи един льольо, който надълго и нашироко почна да обяснява нещо си, а ние седяхме и чакахме да се сети да спре, че да почне същинската част. Наблюдавах Пепси, а той седеше преспокоен, усмихнат, със затворени очи. На мен отвътре ми вреше и кипеше, Пепси се усмихваше блаженно, аз първа не издържах и с няколко премерено остри думи разкарах льольото.
Медитацията почна и в тоя момент изведнъж ме осени, че Пепси е изчакал битието да си свърши работата и е приел ролята на наблюдател. Когато си в потока, нещата стават сами, но по твоему. В случая аз изиграх ролята на битието от потока, обаче веднага ме тресна, че трябва да се науча аз да играя ролята на Пепси наблюдателя.
Оттогава, а това беше преди много години, та чак сега сколасах да осъществя малка доза от намисленото.

*

kaily

• 5145
« Отговор #391 -: Май 01, 2010, 10:39:10 pm »
А освен това подигравките изобщо не са тънки, а са си доста грубоватички.
Нищо де, навремето и аз лаех като малко пале по големите кучета.
Тъкмо установявам какъв път съм извървяла.
Не е зле.

*

Asol

• 4140
« Отговор #392 -: Май 01, 2010, 10:52:00 pm »
... която като държащия я насочи срещу отсрещния човек започва да чува от въпросния своите притеснения, страхове, желания  и всичко това което мисли и чувства ... принципа на огледалото.

*

kaily

• 5145
« Отговор #393 -: Май 01, 2010, 10:53:16 pm »
... която като държащия я насочи срещу отсрещния човек започва да чува от въпросния своите притеснения, страхове, желания  и всичко това което мисли и чувства ... принципа на огледалото.

Аха, Ошо викаше, че той е огледало, в което всеки отразява сам себе си.

*

Asol

• 4140
« Отговор #394 -: Май 02, 2010, 08:52:48 am »
Интересно нещо е битието, винаги се намира кой да удари песник на оня, който ти е забил шамар. Стига ти да си налягаш парцалите и да имаш нерви малко да поизчакаш.

Не знам доколко обаче това с "шамарите" е достоверно . Досега на практика онези които са го направили са получили ..."целувки" във времето.  :o Къде е тогава Истината  :unsure:

*

kaily

• 5145
« Отговор #395 -: Май 02, 2010, 09:52:56 am »
във времето...в кое време? От 5,10 или 20 години?
Това време време ли е?

*

Asol

• 4140
« Отговор #396 -: Май 02, 2010, 10:05:41 am »
Мда, времето - да, време е в рамките на един човешки живот. Чисто практически няма смисъл след 10 години примерно. Все пак живеем тук и сега. Дотогава ще е налице криза с вярата в доста неща, което малко или много спъва човек. Битието показва, че явно човек трябва да прецаква другите и да си служи с непочтени средства, защото явно целта оправдава средствата и може да остане спокоен, че няма да бере "плодовете" на своето действие, а даже ще ожъне нещо което изобщо не е посял, липсата на съвест е бонус и се толерира. Такива ми ти работи.

« Отговор #397 -: Май 02, 2010, 10:20:17 am »

От доста време си разсъждавам точно над тази мисъл, търсейки връзка във човешките взаимоотношения. Просто изтървах озарението когато ми просветна, при мен озаренията минават със скоростта на светлината и улавям опашката на мисълта. Започвам да разсъждавам, та да видим дали ще ми просветне отново с ваша помощ. Всеки път когато се изправим срещу някой, търсим да видим себе си. Когато този някой прилича на нас - мигновено се харесваме, но се получава и сблъсък на много финно ниво /трудно ми е да ви го обясня - представете си образа ви да се удари в огледалото и енергийно да се отдели от него/ и тук започва борбата между себе си. Всеки вижда само себе си и не може да достигне до другия. В случая са еднополюсни и се отблъскват - просто се отразяват обратно без да отработят енергиите си.
   Когато обаче се огледаме в човек, който има коренно различна индивидуалност от нашата - без значение тъмна или светла - то тогава това огледало ни поглъща...оттук нататъче разсъждавайте както ви харесва...

*

kaily

• 5145
« Отговор #398 -: Май 02, 2010, 11:03:45 am »
Дотогава ще е налице криза с вярата в доста неща

Не знам, аз мойта криза с вярата преживях, изживях и излязох читава и като къпана от водата. Така че вярата ми е чиста и светла. За каква криза на вярата говориш?

Дейзи, на изток казват, че светът е майя, обаче малко знаят защо. Защото всеки живее в своя собствена вселена на умствени спекулации. Ако се спре вътрешния диалог, ако се изчистят прилепналите постулати, човек започва да отразява реалността такава, каквато е, а не пречупена през личните си разбирания. Пример - ако някой те дразни, можеш да го подминеш спокойно, а можеш и да се вържеш и да се включиш в играта. Дали ще подминеш или ще реагираш - зависи от чистотата на вътрешното ти себеусещане. То може да се тренира.

*

Nebesna

« Отговор #399 -: Май 02, 2010, 11:36:16 am »

От доста време си разсъждавам точно над тази мисъл, търсейки връзка във човешките взаимоотношения. Просто изтървах озарението когато ми просветна, при мен озаренията минават със скоростта на светлината и улавям опашката на мисълта. Започвам да разсъждавам, та да видим дали ще ми просветне отново с ваша помощ. Всеки път когато се изправим срещу някой, търсим да видим себе си. Когато този някой прилича на нас - мигновено се харесваме, но се получава и сблъсък на много финно ниво /трудно ми е да ви го обясня - представете си образа ви да се удари в огледалото и енергийно да се отдели от него/ и тук започва борбата между себе си. Всеки вижда само себе си и не може да достигне до другия. В случая са еднополюсни и се отблъскват - просто се отразяват обратно без да отработят енергиите си.
   Когато обаче се огледаме в човек, който има коренно различна индивидуалност от нашата - без значение тъмна или светла - то тогава това огледало ни поглъща...оттук нататъче разсъждавайте както ви харесва...

Дейзи, като ти гледам хороскопа колко е фрашкан с квадратури, освен да ти се поклоня за духовната сила и човещината, която излъчваш, нищо друго не мога да направя. Възхищавам ти се за това как една лоша дума или поне една лоша енергия не протече тук откъм теб към някого, та да я уловя. Ти си много, много съзидателен човек. Сигурно в душата ти е по-различно от това, което показваш навън, но вероятно това означава да можеш да сублимираш енергиите и да ги превърнеш в творческа мисъл и философско посление към другите.

Аз също съм разсъждавала многократно по тази тема. Мисля си, че "подобното привлича подобно" както в химията. Еднаквите неща се привличат, защото са силни заедно и чувството за интегритет им дава сигурност. водата търси вода и тече по посоката на океана. С подобните на нас хора се чувстваме уютно и цялостни.

Различните ни карат да разберем, че не сме си единствени и самодостатъчни, че е налице една друга по-мощна от нас сила, която е допуснала това диалектично единство да съществува. Точно в сблъсъка на противоположностите се ражда прогреса, дори с риска да се дезинтегрираш и да изградиш себе си отново.