А при мъжа часът на раждане е този, който си посочила, нали? Не е произволно избран?
При него началото на урановата опозиция си казва думата, както и квадратът на Плутон, който е задействал опозицията на Слънце/Меркурий с Уран върху оста АС/ДС.
Дори ако часът на раждане е неизвестен, като поставим Слънцето на АС (мунданен първи дом) опозицията с Уран във Везни пак си работи в тази насока.
Тук Меркурий е изгорен в огнен знак и освен това има опозиция с Уран на ДС, според мен при този човек има тенденция да не цепи басма и да реагира по начин, който би му могъл да му навреди, ако подходи прибързано и необмислено. Същия, дори по-силен ефект, би имал и един изгорен Меркурий в Стрелец в опозиция с Уран или Марс. Там важи сентенцията "Език мой - враг мой".При него силата е в концентрацията върху целта. Съвпадът на Марс и Сатурн във фиксирания Телец в опозиция с Юпитер дава и изключителна пробивност, много енергия се влага и освобождава в преследване на поставените цели. Но според мен има известна доза безцеремонност тук, дори ако му се налага да го играе дипломат (Луна във Везни).
Много точно си напипала основното в характеристиката му :blink:
Пропуснала съм да спомена, че и неговият час на раждане е неизвестен.
Мъжът е изключително пробивен и като избухне е по-добре да си далеч

- До голяма степен това, а и някои други неразумно - рискови действия подкопаха иначе бързия и силен възход, не без значение, че и подкрепен от еврейската жилка

Друго, което го отличава е бързият и надарен ум, тарикатски устроен