Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140578 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #480 -: Ноември 24, 2010, 07:12:16 am »
ako stanes Domina misla ze ste ima opasnost da ti haresa, ze i dobri pari moges da wsemas. zul sam ze wsemat mesdu 300 i 500 ewro na zas, i hodat samo bogati hora tam.

С Марс в Риби не ставам за домина, Доби  ;D, мразя насилието и принудата, болка не мога да причинявам в никаква форма.

Da Mars w ribi ne iska da se proliwa kraw, rasbiram te sega. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #481 -: Ноември 24, 2010, 07:14:48 am »
ako stanes Domina misla ze ste ima opasnost da ti haresa, ze i dobri pari moges da wsemas. zul sam ze wsemat mesdu 300 i 500 ewro na zas, i hodat samo bogati hora tam.

С Марс в Риби не ставам за домина, Доби  ;D, мразя насилието и принудата, болка не мога да причинявам в никаква форма.

Може и да стана Домина, но ще галя с перце вместо камшици. В по хард случаи (ако не ме слушка  ;D) може да му туря перото отзад, но никакво насилие!  :rolf: :25:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #482 -: Ноември 24, 2010, 07:18:20 am »

E pak kato imas nesto sa jadene si dobre, ze i na men mi se priade. :57:

;D шегувам сеееееее

да ти е сладко  ;)

я кажи, като съм с Плутон съвпад Венера в Скорпион,ще ми умира ли мъja или това са тинтири-минтири  ;D

Koto legne s teb w legloto, nama da go sabrawi zal ziwot, venera pluton sa granati w seksa, i na koi maz moze da umre s takaw seks i ako umre pri seksa, to ste nai sladkata smart. Nama takiwa raboti da umre maza ti, ne snam ot kakwi masohistizni knigi zetes takiwa istorii.  :33:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #483 -: Ноември 24, 2010, 07:22:05 am »
сега разбирам защо гласовте ти говорят.. няма да се учудя ако имаш и пророчески сънища

Имам такива сънища, да. Но не винаги успявам да ги тълкувам, напоследък в това се упражнявам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #484 -: Ноември 24, 2010, 07:22:28 am »

Може и да стана Домина, но ще галя с перце вместо камшици. В по хард случаи (ако не ме слушка  ;D) може да му туря перото отзад, но никакво насилие!  :rolf: :25:

Ti snaes ze pri domina nama nasilie, ze i snaes kak se gladat s perze po sladkite mesta. Tasi rabota e pozti kato w foruma, samo ze tuk nikoi ne plasta sa galene s perze, pak tam, WAW! :85: Na teb ne ti lipswa nisto, imas absolutno wsizki sposobnosti i si owen pri towa, nali ownite prawat kakwoto si iskat, i kato nama s nakoi da se biat, sapozwat s sebe si. Ti ot tesi li si? Ne iskam da snam, pitam samo.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #485 -: Ноември 24, 2010, 07:24:56 am »
Ааа, не, аз съм пас.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #486 -: Ноември 24, 2010, 07:26:38 am »
Доби, пробвай да ни предскажеш  кога ще сключим брак аз и Лили.   ;)

Sasto iskate da se brakuwate, j si legnete dwete sladko! :58:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #487 -: Ноември 24, 2010, 07:29:55 am »
Доби, пробвай да ни предскажеш  кога ще сключим брак аз и Лили.   ;)

Sasto iskate da se brakuwate, j si legnete dwete sladko! :58:

Аааа, знаех си, че така ще реагираш. Шегаджия!  :57:

E wie pak wsizko go wsehte na maitap, zowek mai ne moze da bade seriosen s was.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #488 -: Ноември 24, 2010, 07:35:20 am »
Ние не искаме да се бракуваме...  ;D  Подписа нищо не прави.
Ама ти защо не използваш Десцендент? Как се ориентираш по въпросите свързани с брак и партньорства ( съдружия)?  :o

iskah da bada seriosen i pak me rasmiwate s tosi aszendent. ste wi kaza kak prawa as, sa braka ima nai raslizni planeti koito goworat sa nego. Inai wasnite sa w 3 i 9 dom, kakto i PLUTONA, pri koita se dawat halkite kato snak sa obwarsanost. I ako ima nakoi aspekti kam plutona, to moze da se widi, w kakwi obstojatelstwa e gotow tosi zowek da se BRAKUWA! :leos:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #489 -: Ноември 24, 2010, 07:43:59 am »
Ние не искаме да се бракуваме...  ;D  Подписа нищо не прави.
Ама ти защо не използваш Десцендент? Как се ориентираш по въпросите свързани с брак и партньорства ( съдружия)?  :o

iskah da bada seriosen i pak me rasmiwate s tosi aszendent. ste wi kaza kak prawa as, sa braka ima nai raslizni planeti koito goworat sa nego. Inai wasnite sa w 3 i 9 dom, kakto i PLUTONA, pri koita se dawat halkite kato snak sa obwarsanost. I ako ima nakoi aspekti kam plutona, to moze da se widi, w kakwi obstojatelstwa e gotow tosi zowek da se BRAKUWA! :leos:

Интересно, да. Имам Нептун в 3ти дом. Мидпойнта Слънце/Луна ми е на 3 гр Стрелец пак в 3ти дом.  Както и мидпойнта Венера/Луна ми е също в 3ти дом.

Плутон ми е в 2 дом. В момента прогресивен АС ми е в точен съвпад с натален Плутон.
А транзитен Плутон прави точен тригон с натален Меркурий.

aiia do kolkoto snam twoja Neptun se broi w 4 dom ti imas Uran w treti dom trigon s mars. Midpoint bes planeta warhu nego ne se smata.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #490 -: Ноември 24, 2010, 07:48:00 am »
А Доби, искам да споделя и друго с теб.
Транзитен Плутон в момента ми е в 4 дом и прави тригон с натален Меркурий на 4 гр Дева ми е. И след това започва да прави сходящи тригони с наталните Слънце, Венера и Сатурн.  Мощен период, нали?  :rolleyes:

Наталните Слънце, Венера и Сатурн са ми в съвпад в Дева 12 дом.

Nai mostnite aspekti, ako goworim sa trigonite, da se osastestwat twoite planowe, koito sa swarsani s 4 dom. Semeistwo i zilistni uslowia.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #491 -: Ноември 24, 2010, 07:54:56 am »
А Доби, искам да споделя и друго с теб.
Транзитен Плутон в момента ми е в 4 дом и прави тригон с натален Меркурий на 4 гр Дева ми е. И след това започва да прави сходящи тригони с наталните Слънце, Венера и Сатурн.  Мощен период, нали?  :rolleyes:

Наталните Слънце, Венера и Сатурн са ми в съвпад в Дева 12 дом.

Nai mostnite aspekti, ako goworim sa trigonite, da se osastestwat twoite planowe, koito sa swarsani s 4 dom. Semeistwo i zilistni uslowia.

Надявам се. Имам много мащабни планове. Та се надявам наистина да се осъществят. А при транзита на Юпитер през 4ти дом се сдобих с жилище. Беше през пролетта на 2008.

Ti ako namase direkzia Luna warhu Jupiter Pluton midpoint, stah da te pitam dali s transit Jupiter ste wsemes ziliste. Edin tranzit Jupiter ne e dostazen sa ziliste, w powezeto sluzai se napalnawa pri nego. Zilisteto trabwa da go pise w direkziata ima li go tam, tranzitite kaswat w koi mesez ste stane.

*

katrin_ls

« Отговор #492 -: Ноември 24, 2010, 07:56:53 am »
Ами, Доби, не знам какво съм имала, като дирекции. Така се случи. Как да е.
Доби, хайде да те помоля да затрием този разговор между нас, защото оспамихме темата на кардиналните знаци. Благодаря ти!  :wub:

*

abroad

« Отговор #493 -: Ноември 25, 2010, 12:00:58 am »
А при мъжа часът на раждане е този, който си посочила, нали? Не е произволно избран?

При него началото на урановата опозиция си казва думата, както и квадратът на Плутон, който е задействал опозицията на Слънце/Меркурий с Уран върху оста АС/ДС.
Дори ако часът на раждане е неизвестен, като поставим Слънцето на АС (мунданен първи дом) опозицията с Уран във Везни пак си работи в тази насока.

Тук Меркурий е изгорен в огнен знак и освен това има опозиция с Уран на ДС, според мен при този човек има тенденция да не цепи басма и да реагира по начин, който би му могъл да му навреди, ако подходи прибързано и необмислено. Същия, дори по-силен ефект, би имал и един изгорен Меркурий в Стрелец в опозиция с Уран или Марс. Там важи сентенцията "Език мой - враг мой".При него силата е в концентрацията върху целта. Съвпадът на Марс и Сатурн във фиксирания Телец в опозиция с Юпитер дава и изключителна пробивност, много енергия се влага и освобождава в преследване на поставените цели. Но според мен има известна доза безцеремонност тук, дори ако му се налага да го играе дипломат (Луна във Везни).

Много точно си напипала основното в характеристиката му :blink:
Пропуснала съм да спомена, че и неговият час на раждане е неизвестен.
Мъжът е изключително пробивен и като избухне е по-добре да си далеч ;D - До голяма степен това, а и някои други неразумно - рискови действия подкопаха иначе бързия и силен възход, не без значение, че и подкрепен от еврейската жилка  ;)
Друго, което го отличава е бързият и надарен ум, тарикатски устроен ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #494 -: Ноември 25, 2010, 12:16:54 am »
Мъжът е изключително пробивен и като избухне е по-добре да си далеч ;D

Типично за Марс в Телец - пали бавно, но ако запали, да не си близо до него  ;D, а в съчетание с твърди аспекти на Юпитер и Сатурн става бомба.
Често липсата на квадрати в картата се компенсира с такива аспекти и трябва да бъдат взети под внимание, да не се подценяват (по въпроса за пробивността и борбеността). Затова трябва повече да внимаваме с астрологичните клишета, не винаги важат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #495 -: Ноември 25, 2010, 12:43:11 am »
Мъжът е изключително пробивен и като избухне е по-добре да си далеч ;D

Типично за Марс в Телец - пали бавно, но ако запали, да не си близо до него  ;D, а в съчетание с твърди аспекти на Юпитер и Сатурн става бомба.
Често липсата на квадрати в картата се компенсира с такива аспекти и трябва да бъдат взети под внимание, да не се подценяват (по въпроса за пробивността и борбеността). Затова трябва повече да внимаваме с астрологичните клишета, не винаги важат.

WAW Lillie ти направо ме учудваш с твоите тълкувания, имаш много добра предпоставка за добър астролог, но не съм сигурен дали го искаш? :08:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #496 -: Ноември 25, 2010, 12:52:24 am »
Ако искаш, мога да ти пратя данните на лични и да ми кажеш дали ставам или не.  ;D
Аз си знам, че ставам (колкото и нескромно да звучи  :blink:), но друго е да ти го кажат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #497 -: Ноември 25, 2010, 12:54:14 am »
Ако искаш, мога да ти пратя данните на лични и да ми кажеш дали ставам или не.  ;D
Аз си знам, че ставам (колкото и нескромно да звучи  :blink:), но друго е да ти го кажат.

Ok, prati mi gi! Towa e bolesta na wsizki astrolosi, ze ne e lesno da si obektiven w horoskopa si.

*

katrin_ls

« Отговор #498 -: Ноември 25, 2010, 02:05:29 am »
...

*можем да прекръстим темата на възход и падение на кардиналните знаци ;D
...
ПП Aiia пак е трила постове май  ;D ;D ;D

Aiia си затрива спама  :mellow:  Темата е прекалено сериозна, за да се оспамва. Направих чат канал, ама пак си се чати по темите.  И като казваме криза, тя в повечето случаи е съпроводена  с положителни събития, но те са на финала. Един спортист се лишава години наред от много неща, и на финала има златни медали, нали? По същия начин са и периодите на криза.  Криза криза, ама нали знаем, ''кризата'' иска да ни избоде очите, а ни изписва веждите!  :P
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 03:56:23 am от aiia »

*

Stella

• 7765
« Отговор #499 -: Ноември 25, 2010, 02:43:29 am »
Днес с две кардиналки се сдобрих, дето си бяха навирили рогата - едната Овен (сестра ми), другата Козирог (една приятелка). Днес беше ден за прошка. Кво да го прайш...то и без туй го тресе. :86:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥