Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140031 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #560 -: Декември 29, 2010, 03:02:18 am »
Съболезнования Мис Каприз. :'(
Подсъзнателно смятам, че плащам така, за да не е с нещо по-скъпо-Надявам се!!!

*

missKapriz

« Отговор #561 -: Декември 29, 2010, 03:05:45 am »
Съболезнования Мис Каприз. :'(
Подсъзнателно смятам, че плащам така, за да не е с нещо по-скъпо-Надявам се!!!
Blagodarq ti,Uran

« Отговор #562 -: Декември 29, 2010, 03:12:18 am »
Съболезнования Мис Каприс  :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #563 -: Декември 29, 2010, 03:16:33 am »
Мис Каприз, много неприятно, май едно от най-неприятните...
Удобно ли е да питам какво е положението на наталния ти Сатурн? Транзитния аспектира ли нещо, като влезе в 12?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

missKapriz

« Отговор #564 -: Декември 29, 2010, 03:38:10 am »
Благодаря ,момичета
Ще кача картата в деня на смъртта-аз лично не виждам много добре събитието,сякаш месец преди това,когато си дадох ясна сметка какво става,картата е по-показателна.Но вижте сами

« Отговор #565 -: Декември 29, 2010, 03:44:57 am »
Ми за мене по тразити не е много показателна. Ако ти ке качва да видим дир+прогр+траз  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #566 -: Декември 29, 2010, 03:45:49 am »
и аз така мислех...

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

missKapriz

« Отговор #567 -: Декември 29, 2010, 03:46:58 am »
разбира се-качвам я

« Отговор #568 -: Декември 29, 2010, 04:03:12 am »
БЛагодаря, мисКаприз.

Прогресивната Луна през 8ми според мен е индикация за тежко емоционално състояние +транзит на Сатурн в 12ти.

Освен това дирекционната Луна е направила ингрес в Козирог - знака на IC. По 6ти 12-ти дом мунданната опозиция на Урн/Юпитер /по натал съвпад/ + Сатурн У4ти.

Имаш дирекция в 2*разходящ на МАрс към IC.

Има доста сламки за напрежение. :-\

Само един пример за това, как дирекцията може да работи - баща ми е активна дирекция на дир Плутон съвпад с нат Слънце - от 2 години е с доста влошено здраве. Така, че подобен аспект си тиктака....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #569 -: Декември 29, 2010, 04:03:28 am »
Уф, аз виждам, че имаш почти съвпад на тр. Сатурн с пр. Уран..., също така, ако допуснем 3гр орбиса, пр. Луна ти квадратира дирекционната, де...
оф, омазах се, така е, като не гледам

А Шопенхауер

*

missKapriz

« Отговор #570 -: Декември 29, 2010, 04:10:24 am »
БЛагодаря, мисКаприз.

Прогресивната Луна през 8ми според мен е индикация за тежко емоционално състояние +транзит на Сатурн в 12ти.

Освен това дирекционната Луна е направила ингрес в Козирог - знака на IC. По 6ти 12-ти дом мунданната опозиция на Урн/Юпитер /по натал съвпад/ + Сатурн У4ти.

Имаш дирекция в 2*разходящ на МАрс към IC.

Има доста сламки за напрежение. :-\

Само един пример за това, как дирекцията може да работи - баща ми е активна дирекция на дир Плутон съвпад с нат Слънце - от 2 години е с доста влошено здраве. Така, че подобен аспект си тиктака....
Факт!Наистина Луна в 8 беше изключително труден емоционално период за мен.+Сатурн в 12 си беше наистина критичен периода

*

Yaya

• 2265
« Отговор #571 -: Декември 29, 2010, 04:12:42 am »
да, Луна в 8 не е добре, още година ще я влача... дано сме живи и здрави

А Шопенхауер

« Отговор #572 -: Декември 29, 2010, 04:14:20 am »

Факт!Наистина Луна в 8 беше изключително труден емоционално период за мен.

Аз едвам издаржам вече на прогрисивната в Скорпион....само 6 градуса останаха  :-X броя ги с чертички на стената всеки ден  :-[

ПП

Усещането ми е все едно да си гониш опашката...

*

missKapriz

« Отговор #573 -: Декември 29, 2010, 04:17:16 am »
Гадна си е такава Луна да и се не види :-X
И моята има още година да се плацика в 8,дано вече са си взели каквото са имали   тия планети  :(

« Отговор #574 -: Декември 29, 2010, 04:25:53 am »
Като стана въпрос за транзитен Юпитер и мен ме притеснява навлизането му в Овен,защото по натал имам Т-квадратура в началните градуси на Везни,Рак и Козирог и тогава ще се образува голям кръст,който не знам как ще ми се отрази като се има предвид,че Юпитер ще бъде квадратура и с н.Юпитер,а той упр.3 дом в натала.Плутон ми е натиснал меркурий,който пък от своя страна е естествен управител на трети дом и ще участва в картинката от т-кръста.Направо не ми се мисли,с толкова силен акцент върху трети дом какво ще се случи

много сме,силни сме  ;)

разликата е само в това,че Плутон на мен ми е затиснал Уран,Сатyрн и Нептун (след някой друг месец ще налегне Сатyрн в точен съвпад)
останалото е като при теб.
Слънцето ми е в 4-ия градус на Везни,12 дом..чакам Уран и Юпитер да отидат в 4 градус на Овен,за да направят 2 Големи кръста  :blink:

Миличка,при мен и прогресивна Луна е в началните градуси на Козирог,и смятай какво ще ме гази тази зима.Направо не ми се мисли,а напрежението и проблемите вече започнаха......,но си много права трябва да бъдем силни.

*

holanda

« Отговор #575 -: Декември 29, 2010, 05:49:56 am »

Факт!Наистина Луна в 8 беше изключително труден емоционално период за мен.+Сатурн в 12 си беше наистина критичен периода

аз така се радвах,че най-накрая прогресивната Луна излезе от 8 дом,то пък по солар си попадна пак там ,опозиция Венера + Сатyрн в 12 дом  ;D
Но важна е борбътъ  ;D
« Последна редакция: Декември 29, 2010, 06:06:01 am от жълтолилава »

*

missKapriz

« Отговор #576 -: Декември 29, 2010, 03:38:38 pm »
Тя в Солара е по-кротка-горе главата!

И кво викаш-като влезе пр.Луна в 9 дом си отдъхна!
А дано,а дано-имам само година и малко до тогава ;DАко оцелеем с тия Луни и 12 домен сатурн -банкет :49:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #577 -: Декември 29, 2010, 03:52:34 pm »
само кажи къде, предпочитам целия период да го изкарам на банкет... година и два месеца още  :41: и двете излизат от домовете

А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #578 -: Декември 29, 2010, 05:23:06 pm »
Хайде стига бе!!! Повече от половината сме с прог. Луна в 8 дом. :unsure:
Може и на това да се дължи присъствието ни във форума-гоним дяволите.

*

Vision

• 3523
« Отговор #579 -: Декември 29, 2010, 05:29:35 pm »
Хайде стига бе!!! Повече от половината сме с прог. Луна в 8 дом. :unsure:
Може и на това да се дължи присъствието ни във форума-гоним дяволите.

а моята е във втори дом- извличам дивиденти от дяволите сигурно..като ги изгоните се скитат немили- недраги и са склонни към сътрудничество /моята е във везни, сътрудничеството е Важно/.. ;) ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..