Съболезнования Мис Каприз. Подсъзнателно смятам, че плащам така, за да не е с нещо по-скъпо-Надявам се!!!
БЛагодаря, мисКаприз.Прогресивната Луна през 8ми според мен е индикация за тежко емоционално състояние +транзит на Сатурн в 12ти.Освен това дирекционната Луна е направила ингрес в Козирог - знака на IC. По 6ти 12-ти дом мунданната опозиция на Урн/Юпитер /по натал съвпад/ + Сатурн У4ти. Имаш дирекция в 2*разходящ на МАрс към IC.Има доста сламки за напрежение. Само един пример за това, как дирекцията може да работи - баща ми е активна дирекция на дир Плутон съвпад с нат Слънце - от 2 години е с доста влошено здраве. Така, че подобен аспект си тиктака....
Цитат на: Aurora Borealis в Декември 29, 2010, 04:03:12 amПрогресивната Луна през 8ми според мен е индикация за тежко емоционално състояние +транзит на Сатурн в 12ти.Факт!Наистина Луна в 8 беше изключително труден емоционално период за мен.
Прогресивната Луна през 8ми според мен е индикация за тежко емоционално състояние +транзит на Сатурн в 12ти.
Цитат на: Lina_re в Декември 27, 2010, 04:23:28 amКато стана въпрос за транзитен Юпитер и мен ме притеснява навлизането му в Овен,защото по натал имам Т-квадратура в началните градуси на Везни,Рак и Козирог и тогава ще се образува голям кръст,който не знам как ще ми се отрази като се има предвид,че Юпитер ще бъде квадратура и с н.Юпитер,а той упр.3 дом в натала.Плутон ми е натиснал меркурий,който пък от своя страна е естествен управител на трети дом и ще участва в картинката от т-кръста.Направо не ми се мисли,с толкова силен акцент върху трети дом какво ще се случимного сме,силни сме разликата е само в това,че Плутон на мен ми е затиснал Уран,Сатyрн и Нептун (след някой друг месец ще налегне Сатyрн в точен съвпад)останалото е като при теб.Слънцето ми е в 4-ия градус на Везни,12 дом..чакам Уран и Юпитер да отидат в 4 градус на Овен,за да направят 2 Големи кръста :blink:
Като стана въпрос за транзитен Юпитер и мен ме притеснява навлизането му в Овен,защото по натал имам Т-квадратура в началните градуси на Везни,Рак и Козирог и тогава ще се образува голям кръст,който не знам как ще ми се отрази като се има предвид,че Юпитер ще бъде квадратура и с н.Юпитер,а той упр.3 дом в натала.Плутон ми е натиснал меркурий,който пък от своя страна е естествен управител на трети дом и ще участва в картинката от т-кръста.Направо не ми се мисли,с толкова силен акцент върху трети дом какво ще се случи
Цитат на: Aurora Borealis в Декември 29, 2010, 04:03:12 amПрогресивната Луна през 8ми според мен е индикация за тежко емоционално състояние +транзит на Сатурн в 12ти.Факт!Наистина Луна в 8 беше изключително труден емоционално период за мен.+Сатурн в 12 си беше наистина критичен периода
Хайде стига бе!!! Повече от половината сме с прог. Луна в 8 дом. :unsure:Може и на това да се дължи присъствието ни във форума-гоним дяволите.