В понятието "криза на кардиналния кръст" традиционно се влага смисъла, че понеже Сатурн е там и предизвиква наталните Слънца, които се намират в кардиналните знаци, т.нар. "Сатурнова криза". След 1-2 месеца, Сатурн обръща посоката, ще си плое на петите и ще мине в третата декада.
като се обърна назад и помисля за Сатурн ,като вече съм към края на Саде-Сати май ,се чудя к'во пъ толкова му е бил зора... 3 пъти минаваше съвпада Слънце и Марс в 12 д,после аха да мръдне в 1 дом и се обърна ретро,сега пак в 12 дом,на 2-3 градуса от Асц .
освен,че научих да работя с аерограф по финансови причини (изобщо не ми допада,но е полезно да владея),.т.е. като се видя ,че замръквам с кинтите,да седна да се боря,не да чакам...друго по-Сатурново спрямо мен не ми се получи .Е,проработих си и наталната квадратура Марс/Сатурн чрез тр.Сатурн на Марса,което се изрази в тикане и пришпорване,и много караници с бившия-вечния,научих се да си проявявам агресията

Извън тези ценни уроци -нищо особено,остава ми да се ''надявам'' на следващата Сатурнова криза (като наближа 29 г) ,за да интегрирам въпросните отговорност,амбиция и труд ,които сега нещо не можах

иначе като за в Саде-Сати,бива,добре съм

за кардиналността -7 планети + кардинални оси .
Ох,търпение нямам вече да отида при кака да ям мусака :yahoo: