Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140239 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #620 -: Май 03, 2011, 03:27:35 pm »
аз пък съм с интерсептирани кардинални и само един Плутон в тях  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #621 -: Май 03, 2011, 03:29:34 pm »
Чужди Сатурни, пък били и добронамерени, в/у лични планети ама хич не са добре.
Имам наблюдение в/у чужд Сатурн мое Слънце и чужд Сатурн моя Венера.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #622 -: Май 03, 2011, 03:45:33 pm »
Няма ли някой да се похвали с нещо   :P

Ей ме де. Хваля се, щото няма от какво толкова да се оплача. А и пролетта дойде.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #623 -: Май 03, 2011, 03:54:40 pm »
Чужди Сатурни, пък били и добронамерени, в/у лични планети ама хич не са добре.
Имам наблюдение в/у чужд Сатурн мое Слънце и чужд Сатурн моя Венера.

Мене ме облива със студен душ и ентусиазмът ми се изпарява мигновено. Правя всичко по задължение, докато изчезне и най-малката радост от взаимоотношенията и когато и радостта от живота започне да изчезва, накрая скъсвам хомота (нали съм Водолей). Мога да търпя (фиксиран знак), но изведнъж предпочитам свободата пред всичко останало, а Сатурнът остава много учуден и изненадан. С бившия ми съпруг ми имаме Сатурн върху моя Луна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #624 -: Май 03, 2011, 06:00:29 pm »
Няма ли някой да се похвали с нещо   :P

Ей ме де. Хваля се, щото няма от какво толкова да се оплача. А и пролетта дойде.

Бравос Дианче, много ти се радвам - силна и умна, па сигурно си и красива   ;D
Имаш стрхотно чуство за хумор....ама като гледам времето по-прилича на Лондонско  ;)

То и аз не се оплаквам, щото няма на кого   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Diyana

• 2705
« Отговор #625 -: Май 03, 2011, 06:29:33 pm »
Бравос Дианче, много ти се радвам - силна и умна, па сигурно си и красива   ;D
Аха, а най-вече - скромна ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

holanda

« Отговор #626 -: Май 03, 2011, 07:06:30 pm »
В понятието "криза на кардиналния кръст" традиционно се влага смисъла, че понеже Сатурн е там и предизвиква наталните Слънца, които се намират в кардиналните знаци, т.нар. "Сатурнова криза". След 1-2 месеца, Сатурн обръща посоката, ще си плое на петите и ще мине в третата декада.

като се обърна назад и помисля за Сатурн ,като вече съм към края на Саде-Сати май ,се чудя к'во пъ толкова му е бил зора... 3 пъти минаваше съвпада Слънце и Марс в 12 д,после аха да мръдне в 1 дом и се обърна ретро,сега пак в 12 дом,на 2-3 градуса от Асц .

освен,че научих да работя с аерограф по финансови причини (изобщо не ми допада,но е полезно да владея),.т.е. като се видя ,че замръквам с кинтите,да седна да се боря,не да чакам...друго по-Сатурново спрямо мен не ми се получи .Е,проработих си и наталната квадратура Марс/Сатурн чрез тр.Сатурн на Марса,което се изрази в тикане и пришпорване,и много караници с бившия-вечния,научих се да си проявявам агресията  ;D
Извън тези ценни уроци -нищо особено,остава ми да се ''надявам'' на следващата Сатурнова криза (като наближа 29 г) ,за да интегрирам въпросните отговорност,амбиция и труд ,които сега нещо не можах  :-\

иначе като за в Саде-Сати,бива,добре съм  ;D

за кардиналността -7 планети + кардинални оси .
Ох,търпение нямам вече да отида при кака да ям мусака  :yahoo:

« Отговор #627 -: Май 04, 2011, 09:47:35 pm »
  Около мен доста кардинали нещо се разпадат...Вуйна ми /козирог/ миналата седмица е имала жлъчни кризи и по спешност в болница, синът й рак - вчера по спешност в хирургия, пак вчера мой близък човек - везни - пак в хирургия - жлъчка....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #628 -: Май 04, 2011, 10:16:15 pm »
  Около мен доста кардинали нещо се разпадат...Вуйна ми /козирог/ миналата седмица е имала жлъчни кризи и по спешност в болница, синът й рак - вчера по спешност в хирургия, пак вчера мой близък човек - везни - пак в хирургия - жлъчка....

Само един Сатурн е , и малко Плутон който тръгна ретро...Уран е в много млад градус , не мисля , че е много трудно...Ами , ако всички са в таото...Пак има милост за кардиналите... ;D Нас мутабелите ни друса като бясна круша.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #629 -: Май 04, 2011, 10:27:26 pm »
На мен Слънцето не ми е кардинално, но пък имам 6 други планети в кардинални знаци и определено усещам "кризата".
Надявам се, че Сатурн като  се разкара от везни, ще има подобрение.

И аз така..Баси педерунгела дърт..Хем му се иска , хем не му стиска...На всичко отгоре понеже е екзалтирал си прави такива мръсни и подли номерца , че не е за приказване..Напред -назад,напред-назад...Струва ми се , че е в старческа деменция...

Много точно...........и на мен взе да ми писва от него.  така здраво е натиснал  марса и  плутона ми, че чак не мога да дишам....а и ми е в опозиция на 5-ти дом - нито любов, нито забавления, нищо /въпреки стълкновението на планетите в овен в моя 5-ти дом/, само грижи по децата и оправяне с битовизми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #630 -: Май 04, 2011, 10:32:16 pm »
На мен Слънцето не ми е кардинално, но пък имам 6 други планети в кардинални знаци и определено усещам "кризата".
Надявам се, че Сатурн като  се разкара от везни, ще има подобрение.

И аз така..Баси педерунгела дърт..Хем му се иска , хем не му стиска...На всичко отгоре понеже е екзалтирал си прави такива мръсни и подли номерца , че не е за приказване..Напред -назад,напред-назад...Струва ми се , че е в старческа деменция...

Много точно...........и на мен взе да ми писва от него.  така здраво е натиснал  марса и  плутона ми, че чак не мога да дишам....а и ми е в опозиция на 5-ти дом - нито любов, нито забавления, нищо /въпреки стълкновението на планетите в овен в моя 5-ти дом/, само грижи по децата и оправяне с битовизми.

5-ти дом Рая ,  :wub: говорим за деца...Всичко останало минава на заден план...Сатурн не действа повече от 1г. и половина според моите наблюдения , но показва зоните в които сме несигурни и слаби..., а като навържеш и тежките и установиш приоритетите им..картинката е пълна... :blink: понякога за жалост..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #631 -: Май 04, 2011, 10:58:48 pm »
В интерес на истината за първи път се чувствам пълноценна като майка. В настоящият момент децата са най-големия ми стимул да се боря и да вървя напред, защото се оказа че съм единственият човек, на който могат да разчитат на 100%.
Но вечер като заспят рева от умора и гняв,че се налага да минем през всичко това.  вярвам че един ден и нашата улица ще изгрее слънце.

*

Uran

• 6041
« Отговор #632 -: Май 04, 2011, 11:15:19 pm »
В интерес на истината за първи път се чувствам пълноценна като майка. В настоящият момент децата са най-големия ми стимул да се боря и да вървя напред, защото се оказа че съм единственият човек, на който могат да разчитат на 100%.
Но вечер като заспят рева от умора и гняв,че се налага да минем през всичко това.  вярвам че един ден и нашата улица ще изгрее слънце.
Рая, надявам се да сглобиш отново ежедневието си и то да не изглежда закърпено, а ново и чисто. :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #633 -: Май 04, 2011, 11:28:13 pm »

Не губи кураж, Рая!
И аз като теб минах през ада ... съвсем сама /без морална и финансова помощ/ в чужда страна с две деца.

Слънцето винаги изгрява, и често това става тогава, когато най не сме очаквали. 

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #634 -: Май 04, 2011, 11:40:53 pm »
Дивна, възхищавам се на жени като теб, защото разбирам колко е трудно да се вдигнеш и да продължиш.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #635 -: Май 04, 2011, 11:45:28 pm »

Време е вече да покажа Лъвицата в мен, която беше се превърнала в кротко котенце. ;)
 Рая, надявам се да сглобиш отново ежедневието си и то да не изглежда закърпено, а ново и чисто. :wub:

*

holanda

« Отговор #636 -: Май 17, 2011, 05:37:20 am »
айде,и мен ме чукна

с тъпия Сатурн покрай асц-а ,ми дойдоха страхове за изпитите и ги отложих за след лятото, няма възвръщаемост на таксите.
Тъкмо се бях поокопитила и започнах да възвръщам килограми,сега пак ми изчезна апетита от нерви и мисли за бъдещето ,сигурно и слабея ,нищо чудно..

бяха ми тълкували картата и казаха,че при мен ще има полет нагоре след продължителна стагнация .Ако тази стагнация е неориентираността в пространството,може ли да се предвиди кога точно ще свърши,кога се предполага да поема отговорност за живота си ??

ще се радвам на мнения,в момента май наистина са ми нужни .

*

Марая

• 28287
« Отговор #637 -: Май 17, 2011, 05:39:19 am »
айде,и мен ме чукна

с тъпия Сатурн покрай асц-а ,ми дойдоха страхове за изпитите и ги отложих за след лятото, няма възвръщаемост на таксите.
Тъкмо се бях поокопитила и започнах да възвръщам килограми,сега пак ми изчезна апетита от нерви и мисли за бъдещето ,сигурно и слабея ,нищо чудно..

бяха ми тълкували картата и казаха,че при мен ще има полет нагоре след продължителна стагнация .Ако тази стагнация е неориентираността в пространството,може ли да се предвиди кога точно ще свърши,кога се предполага да поема отговорност за живота си ??

ще се радвам на мнения,в момента май наистина са ми нужни .

аБЕ СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ-БАРОМЕТЪРА РАБОТИ.... :wub: :wub:

« Отговор #638 -: Май 17, 2011, 02:29:10 pm »
Лилавко, ако не сбъркаш през този период, когато Сатурн транзитира през 1 дом, ще береш плодовете, когато навлезе във 2. Така че спокойно, просто поеми дълбоко въздух и преди да действаш брой до 10... :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #639 -: Май 17, 2011, 04:46:05 pm »

аз само да попитам, ако опиташ какво, освен страховете си ще загубиш?