Лилавко, ако не сбъркаш през този период, когато Сатурн транзитира през 1 дом, ще береш плодовете, когато навлезе във 2. Така че спокойно, просто поеми дълбоко въздух и преди да действаш брой до 10... :blink:
благодаря ,Дейзи ,
за борбата и плодовете незнам,но този Сатурн ме помля ,
вярно казват за Саде-Сати,особено когато Сатурн действа като малефик в хороскопа,както е при мен .
Нещото,което знам с най-голяма сигурност е ,че Сатурн ми е мега калпав .
Мина през Луната,после 100 пъти минаваше през стелиума в 12 дом, асцендента подхвана,сега пак се върна в 12 дом-усещането е,че не си живея живота,не искам да го правя,вървя срещу себе си.Такова вътрешно самоотрицание тотално разгроми представата ми за мен,която преди ''великата депресия'' беше на човек,който си прави лудостите,..мисли,струва,..но поне живее,в движение е ,общува .
Сега се гледам и не виждам нищо общо с това Аз,само копнеж по него и осъзнаване,че не ми харесва идеята да чакам ,когато е нужно,да имам постоянна инциативност и да се боря,за надграждам моята независимост .
Досега независимостта и бунтарството са били личностни качества, добре ми е било,имало е ясно открояване и самочувствие ,радост от това,че успешно се изявявам . Сега...трябва да мисля за работа,професия,да уча,да плащам сметки,да поддържам форма и увереност в себе си,да бъда човека,който излъчвам..а аз кога съм била толкова устойчива ? Точно никога . Решителността ми е само на моменти, преобладава лекото отношение,..амбиции за собствен бизнес има ,но няма грам желание да прочета дори някоя статия ,свързана с икономика и твърди сметки.Как да го направя,как да го поддържам този бизнес . За друг не мога да работя,дори индиректно да ми се наложат,веднага отвръщам . От няколко дни установих (като проблясък ми дойде),че не искам да правя това,което исках и мислех,че ми е мечта .
И сега ми се въртят едни..какво прави човек,който е нестабилен и нередовен в желанията си,за да живее някакси

как си гони мечтите,като за да направи нещо,трябва да има желание ,да го иска . Искам да създам нещо мое,но дори незнам какво . И защото съм променлива и търсеща,сега си дърпам разни торенти и програми с идеята да развия най-новата си прищявка, да проверя дали графичния дизайн не би ми харесал . Просто искам да правя нещо,което желая и ми доставя удоволствие,..и да стигна върхове,за да може да реализирам тази вътрешна гордост и независимост,в противен случай май винаги ще бъда неудоволетворена .
И парите ми свършват,мамка му,как може ..и тъпото е,че мога и без тях,защото и без това не искам да правя нищо друго,освен това да стоя и..нищо да не правя .
Това дали е някакво временно транзитно влияние или е следствието на мечтателя,който е достатъчно меланхоличен,за да не може сам да се грижи за себе си ? И след време пропада и става един от онези бедни художници ,които рисуват няколко прощални творби и си теглят ножа ?
Та такива неща..чудя се просто . Сега,след лятото ще видя как ще се чувствам и дали ще ми дойде свежа амбиция,но ако не дойде..май така ще стане,че ще си остарея мечтател . Т.е... не искам късна реализация..ако я има,пак ще съм неудоволетворена .
Хм,значи така се проявява Марса ми,искам да направя нещо голямо,но съм достатъчно нецелеустремена,за да го оставя само в сферата на..исканията :lol: