Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140410 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #640 -: Май 17, 2011, 06:54:05 pm »
Лилавке, скачай на дълбокото и не го мисли, кардиналните искат действие, ще го мислиш после  ;) при мен поне е така, но пък само АЦто ми е кардинално
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #641 -: Май 17, 2011, 09:56:25 pm »
Лилавко, ако не сбъркаш през този период, когато Сатурн транзитира през 1 дом, ще береш плодовете, когато навлезе във 2. Така че спокойно, просто поеми дълбоко въздух и преди да действаш брой до 10... :blink:

благодаря ,Дейзи ,
за борбата и плодовете незнам,но този Сатурн ме помля ,
вярно казват за Саде-Сати,особено когато Сатурн действа като малефик в хороскопа,както е при мен .
Нещото,което знам с най-голяма сигурност е ,че Сатурн ми е мега калпав .
Мина през Луната,после 100 пъти минаваше през стелиума в 12 дом, асцендента подхвана,сега пак се върна в 12 дом-усещането е,че не си живея живота,не искам да го правя,вървя срещу себе си.Такова вътрешно самоотрицание тотално разгроми представата ми за мен,която преди ''великата депресия'' беше на човек,който си прави лудостите,..мисли,струва,..но поне живее,в движение е ,общува .
Сега се гледам и не виждам нищо общо с това Аз,само копнеж по него и осъзнаване,че не ми харесва идеята да чакам ,когато е нужно,да имам постоянна инциативност и да се боря,за надграждам моята независимост .
Досега независимостта и бунтарството са били личностни качества, добре ми е било,имало е ясно открояване и самочувствие ,радост от това,че успешно се изявявам . Сега...трябва да мисля за работа,професия,да уча,да плащам сметки,да поддържам форма и увереност в себе си,да бъда човека,който излъчвам..а аз кога съм била толкова устойчива ? Точно никога . Решителността ми е само на моменти, преобладава лекото отношение,..амбиции за собствен бизнес има ,но няма грам желание да прочета дори някоя статия ,свързана с икономика и твърди сметки.Как да го направя,как да го поддържам този бизнес . За друг не мога да работя,дори индиректно да ми се наложат,веднага отвръщам . От няколко дни установих (като проблясък ми дойде),че не искам да правя това,което исках и мислех,че ми е мечта .
И сега ми се въртят едни..какво прави човек,който е нестабилен и нередовен в желанията си,за да живее някакси  :-\ как си гони мечтите,като за да направи нещо,трябва да има желание ,да го иска . Искам да създам нещо мое,но дори незнам какво . И защото съм променлива и търсеща,сега си дърпам разни торенти и програми с идеята да развия най-новата си прищявка, да проверя дали графичния дизайн не би ми харесал . Просто искам да правя нещо,което желая и ми доставя удоволствие,..и да стигна върхове,за да може да реализирам тази вътрешна гордост и независимост,в противен случай май винаги ще бъда неудоволетворена .
И парите ми свършват,мамка му,как може ..и тъпото е,че мога и без тях,защото и без това не искам да правя нищо друго,освен това да стоя и..нищо да не правя .
Това дали е някакво временно транзитно влияние или е следствието на мечтателя,който е достатъчно меланхоличен,за да не може сам да се грижи за себе си ? И след време пропада и става един от онези бедни художници ,които рисуват няколко прощални творби и си теглят ножа ?
Та такива неща..чудя се просто . Сега,след лятото ще видя как ще се чувствам и дали ще ми дойде свежа амбиция,но ако не дойде..май така ще стане,че ще си остарея мечтател . Т.е... не искам късна реализация..ако я има,пак ще съм неудоволетворена .
Хм,значи така се проявява Марса ми,искам да направя нещо голямо,но съм достатъчно нецелеустремена,за да го оставя само в сферата на..исканията  :lol:

*

holanda

« Отговор #642 -: Май 17, 2011, 10:08:16 pm »
аз само да попитам, ако опиташ какво, освен страховете си ще загубиш?

знам си просто,че не съм подготвена достатъчно,не бих се справила..ако бях почти подготвена,щях да го чувствам и щях да рискувам. А и изпитите са далече,губят много време,което сега ми трябва за други неща,ще трябва да стягам багажи,да търся подаръчета и т.н.
И защото съм особена късметлийка,времето е толкова ужасно,че не ми идва желание да изляза дори на терасата .
Колкото до страховете..то не е само това,но ако се явя на изпитите и знам,че не съм достатъчно подготвена,ще е удар по гордостта ми. Ще съм като някакъв шопар,на който не му пука дали се излага или не .А на мен ми пука,пусто самоуважение .

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #643 -: Май 17, 2011, 10:11:57 pm »
Лилавке, това, което описваш явно е от транзит, щото напоследък и на мен ми се въртят подобни мисли в главата.

*

holanda

« Отговор #644 -: Май 17, 2011, 10:25:30 pm »
ЯЯ,Прия,..мерси ,момичета  :wub:
..
слабеенето не е голям проблем,и може би си самовнушавам малко,
 хапвам..,нищо че е без апетит,бъркам и протеинови шейкчета  ;D ,но в комбинация с усещането,че се губя,става една от причините да помръкна още повече .

Алрик,
 положението не е розово,момче
какво правим  :-X
« Последна редакция: Май 17, 2011, 11:22:20 pm от жълтолилава »

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #645 -: Май 17, 2011, 10:45:40 pm »

Алрик,
 положението не е розово,момче
какво правим  :-X

Никак не е розово положението.
На въпроса какво правим - чакаме Сатурн да се разкара от везни и се надяваме това да облекчи положението . . .   :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #646 -: Май 18, 2011, 12:50:17 am »
Алрик , знаеш ли ,че мисълта е велико нещо....
И много ми харесваш...като мисъл , като изказ.... ;D ;D НО....знаеш ли кое е важното....?! ;) Имаш стил...., а той е изключително важен..... ;)

Лилавка, изпитите ще ги вземеш...,но не сега...правилно си постъпила...Имаш още мъничко изпитания и си ти...
СЧУПИ ОКОВИТЕ! :wub: Следя те под лупа...щот те обичам.... :wub: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #647 -: Май 18, 2011, 01:03:44 am »
 :( не съм убедена, че в като влезе Сатурн в скорпион нещата ще са по-розови :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #648 -: Май 18, 2011, 01:15:33 am »

Взаимна рецепция....Сатурн скорпион....Плутон в козирог...МНОГО ЛИ Е ИЛИ МАЛКО?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #649 -: Май 18, 2011, 01:17:06 am »
Де да беше само един Сатурн........ На мен и Плутон ми разказва яко играта.....Надеждата ми е в Ураня май   :-[

*

holanda

« Отговор #650 -: Май 18, 2011, 01:19:23 am »
Следя те под лупа...щот те обичам.... :wub: ;D

въх леле  :P

тази тема наистина се развива,
кардинална криза,световна криза,морална криза,лъжлива криза,гати чудото  :rakeattack:

*

Марая

• 28287
« Отговор #651 -: Май 18, 2011, 01:21:22 am »
Следя те под лупа...щот те обичам.... :wub: ;D

въх леле  :P

тази тема наистина се развива,
кардинална криза,световна криза,морална криза,лъжлива криза,гати чудото  :rakeattack:

кАКВАТО И ДА Е КРИЗАТА ,ТЯ НЕ Е МРЪСНА ДУМА-ВЕРВАЙ МИ....Много сори за капса...,но аз те следя...и знам...,просто знам , че всичко ще бъде наред.... :wub: ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #652 -: Май 18, 2011, 01:28:52 am »
Колкото до страховете..то не е само това,но ако се явя на изпитите и знам,че не съм достатъчно подготвена,ще е удар по гордостта ми. Ще съм като някакъв шопар,на който не му пука дали се излага или не .А на мен ми пука,пусто самоуважение .

така си и мислех... ;D, нищо че недолюбвам израза
и противно на всички останали, считам за грешно решението
самоуважение ще добиеш, като пребориш страха, без значение какво се случва и въпреки него като краен резултат

п.п. за много малко минали неща съжалявам, но това е едно от тях :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #653 -: Май 18, 2011, 01:32:15 am »
многоооо го сме ;D
свиря си го като на индийска змия да ме унася ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

« Отговор #654 -: Май 18, 2011, 01:43:29 am »
многоооо го сме ;D

;D ;D
ужаст  ;D

Аброуд ,
за изпитите.. ще имам друг шанс,пък и интервала от време не е така дълъг,но е достатъчен да се подготвя повече и да си попроменя вътрешната настройка . Да се нахъсам . В случая преценката на нещата е трезво премислена,но има яд заради това,че се оставям на всичко да ми влияе и недобрата подготовка е резултат от тези затишия,депресии,емоции и все такивата неща,които ме тормозеха .Но имам едно усещане,че трябва да се наситя с летни емоции и усещане,че съм в центъра на живота . Това наистина би повлияло,на него разчитам .
Благодаря за мнението ти,и друг човек ми казва същите неща ,но.. :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #655 -: Май 18, 2011, 01:46:40 am »
Лилава, вземи го нахъсай тоя Марс в съвпад със Слънце да те амбицира да си вземеш изпитите от раз, после да не ти висят като воденичен камък на врата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #656 -: Май 18, 2011, 01:55:22 am »
Лилава, вземи го нахъсай тоя Марс в съвпад със Слънце да те амбицира да си вземеш изпитите от раз, после да не ти висят като воденичен камък на врата.  :blink:

вОДЕНИЧЕН КАМЪК ЛИ РЕЧЕ.... ;D ;D ;D

Да , бе да....друго ще и виси юни/юли....Паживюм увидим....
Моля простете правописа.... ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #657 -: Май 18, 2011, 01:58:10 am »
многоооо го сме ;D

;D жадните за справедливост ще се наситят
повтарям си го като мантра сутрин, вечер и при необходимост тук-там и през деня ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #658 -: Май 18, 2011, 02:04:50 am »
но има яд заради това,че се оставям на всичко да ми влияе и недобрата подготовка е резултат от тези затишия,депресии,емоции и все такивата неща,които ме тормозеха.

за същото говоря :mellow:
и продължавам да настоявам
емоциите, депресии и т.н. ще се появяват периодично, а с времето и на моменти могат да бъдат още по-силни..., а и с тоя унес утре друго ще си намериш за оправдание - все по нещичко се появява
такъв опит, на инат може да те върне обратно в релси, макар и не светкавично бързо, но усилието си струва..

*

holanda

« Отговор #659 -: Май 18, 2011, 03:04:22 am »
Да , бе да....друго ще и виси юни/юли....Паживюм увидим....
Моля простете правописа.... ;D

:P ..,Марайкътъ  :P

* мерси момичета,давате повечко,отколкото исках  :blink:

Аброуд,
точно като хората със силен Сатурнов акцент,които цял живот са покрай мен ,нахъсваш ме за нещо,за което съм преценила кардинално и категорично ,че няма как . При друг случай бих постъпила точно така,но сега си знам,че не ми е добра подготовката ,ще изчакам 3-4-5 месеца,ще довърша уроците и ще пробвам пак .Тогава дори да не се чувствам сигурна,ще съм си ги довършила и ще знам,че няма какво повече да науча,ще бъда уверена . Сега на дългия текст ще се прецакам ,гарантирам  ;) и интуиция си имам,и обективна преценка,улавям моментите,когато съм необективна ,и страховете си..ако са основателни,знам че са такива ,и не поемам риск .
Как да го кажа...това ми е последното прецакване,просто с него кръга се затваря и оттам започва само хард рок за наваксване  :blink:
« Последна редакция: Май 18, 2011, 03:09:52 am от жълтолилава »