Лили каква смяташ, че би била професията по призвание на човек, която има 10-ти дом в Лъв, а Слънцето е в 8-ми, в съвпад на Венера в 7-ми и Хирон в 8-ми, и в опозиция на Марс в 1-ви?
Щото питах двама, които се занимават с астрология каква би била моята професия по призвание, а те и двамата казват Плутонова професия и започнаха да ме питат дали не съм зъболекар, лекар, полицай, дали работя в затвор и други подобни. Какво е това нещо, свързано със Скорпион и Плутон, дето бих могла да го работя, като се има предвид, че не мога да съм лекар, защото ме прихваща хипохондрия от четенето за болести

, не ща да имам нищо общо с полицията, не мога и не искам да се занимавам и с неща, сварзани с психология. Тогава какво ще да е това нещо, дето може да се свърже с професията ми по призвание? Освен писателка на неща, сварзани с митологии, което е по Плутон и към което в момента се стремя.

Щото сега работя професията ми по задължение - 6-ти дом се управлява от Овен, а Марс е в 1-ви, в съвпад със Сатурн и опозиция на Слънцето и Венера. А преподаването е по Сатурн, нали?