Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140462 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #140 -: Януари 14, 2010, 08:42:34 pm »
По време на периода Саде Сати се разделих с "голямата любов" и с илюзиите си, т.е. когато Сатурн транзитираше през Луната ми. А наскорошната загуба бе дефинирана от периода Кантака Шани, т.е. транзитен Сатурн в четвърти дом от Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #141 -: Януари 14, 2010, 08:45:57 pm »
В тая индийска астрология нама угодия на тоя Сатурн  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Януари 14, 2010, 08:50:48 pm »
Да де, ако не е саде сати, нещо друго ще е - я кантака шани, я аштама шани, я некоя даша шашма...  :97:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #143 -: Януари 14, 2010, 08:51:31 pm »
Цитат
А наскорошната загуба бе дефинирана от периода Кантака Шани, т.е. транзитен Сатурн в четвърти дом от Луната.
Оооох ,и такъв период ли има :'(Аз тъкмо влизам в Саде Сати,после туй другото....добре,че си обичам Сатурн,може да се смили над мен,за сега е благосклонен.Има ли тема за Саде Сати?

« Отговор #144 -: Януари 14, 2010, 08:52:41 pm »
  Петчен, моите съболезнования !

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Януари 14, 2010, 08:58:14 pm »
няма угодия на тоя Сатурн  :angry:

Има, но за повечето от нас е трудно, особено за  :ariess:... Смирение е думичката. Приемане на нещата такива, каквито са, чрез смирение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Януари 14, 2010, 09:00:45 pm »
Има ли тема за Саде Сати?

Имаше такава, доколкото си спомням, нейде из архивите...
И Аштама Шани има - Сатурн в осми дом от Луната, не че в седми от нея е райска песен...  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #147 -: Януари 14, 2010, 09:02:50 pm »
Никога не съм била смирена , и затова си чукам главата в стената.И Сатъра така ми го на.......ка,че още си ближа раните. :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Януари 14, 2010, 09:03:44 pm »
Абе няма да се тръшкаме с тоя Сатурн, ще го приемем тоя дърт мизерник... Нали и раждането ни е сатурнов феномен, а и самата материя е дефинирана от него - светът такъв, какъвто го познаваме, събития и факти. Всичко това е по Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #149 -: Януари 14, 2010, 09:57:55 pm »
вярно бях позабравила ;) за раждането по сатурн..значи това предстои
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #150 -: Януари 14, 2010, 10:59:04 pm »
 нещата си ги усетила накъде духат още от края на миналата година- даже може да с екаже към ркая на ноември, но вс епка за тропикала е важно в колко градуса ти е слънцето?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #151 -: Януари 15, 2010, 07:48:12 am »
Мислите ли, че освен финансовите въпрси, тази опозиция би могла да даде и бременност..раждане на дете..? Да не говорим, че имам и луна в козирог / 5-ти дом/ и на един по-следващ етап сатурн ще направи каре и към нея....въобще май ще имам опит за споделяне в бъдеще..:)

Вероятността за дете е голяма,още повече че и транзитните лунни възли преминават през оста 5/11 дом (освен Луната в 5 дом). Но много зависи от аспектите в натала на планетите управляващи 1 и 5 домове, аспектите към Слънцето (като естествен сигнификатор на децата и упр. на 5 дом),Венера, Юпитер и Луната,която е в 5 дом.  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #152 -: Януари 15, 2010, 07:58:21 am »
И Аштама Шани има - Сатурн в осми дом от Луната, не че в седми от нея е райска песен...  :93:
Баща ми почина, точно преди Сатурн да напусне окончателно Аштана Шани, но в моя случай това е знакът на Лагна и наталният знак на Сатурн. Два месеца по-късно родих сина си. Сега съм в началото на Саде Сати. Почва нов цикъл

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #153 -: Януари 15, 2010, 08:07:56 am »
искам да попитам, има ли някой, който може да сподели опит относно опозиция на тр.сатурн към нат.слънце, /което при мен е в 8 дом в съвпад със  сатурн, ясно е в овен :)/, така че имам сериозна опозиция и към двете. В натала слънцето ми управлява 12 дом, а сатурн 5-ти. Мислите ли, че освен финансовите въпрси, тази опозиция би могла да даде и бременност..раждане на дете..? Да не говорим, че имам и луна в козирог / 5-ти дом/ и на един по-следващ етап сатурн ще направи каре и към нея....въобще май ще имам опит за споделяне в бъдеще..:)

В кой градус ти е Луната? Плутон е в знака на Козирога, а според някои автори този аспект се свързва със забременяване и продължение на рода.

*

Nebesna

« Отговор #154 -: Януари 15, 2010, 11:18:45 am »
само да допълня, че плутон в момента ми транзитира 4-ти дом и е в квадрат на сатурн / 3гр овен/, после ще прави квадрат и на слънцето / 12гр./. Около Коледа започнаха и проблеми със здравето на майка ми...въобще тоя транзит на плутон в 4-ти ме плаши повече и от сатурн.

Ясно, Плутон е далеч от Луната ти. И ако ще забременяваш сега, няма да е този аспект причината, но това не означава, че е невъзможно забременяване....пък при съвпада на Луната с Плутон - второто.

ПП.Не се фиксирайте върху лоши предчувствия. каквото дойде. Мислете позитивно. Колелото на живота се върти. Всеки трябва да извърви своя път.

*

Скарлет

• 2919
Re:Сатурн във Везни - криза на кардиналните знаци
« Отговор #155 -: Януари 15, 2010, 07:51:02 pm »
И аз все се чудя на мойте Слънце, Мерк и Венера в 9-ти Дом...Нито чужди езици ми се учат, нито в университета ми беше забавно и интересно, нито ми се учи повече...В чужбина не съм излизал (не, че не искам де...). Че и АСЦ ми е Стрелец, ама пусто... :D
Религиозните теми също не ме интересуват...
Как м*ма му стара ще се проявят тея планети в 9-ти... ???

Ха ха ха , това ми хареса.  ;D Ще се проявят като моите......по-късно. А и по 9 дом са още мнага неща. Къде ти пее петела? Не бързай.  :72:

*

Nebesna

« Отговор #156 -: Януари 16, 2010, 08:09:38 pm »
ЕТО ВИ ОЩЕ ЕДНА КРИЗА НА КАРДИНАЛНИТЕ ЗНАЦИ.

Брат Пит и Анджелина Джоли окончателно се раделят. http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=309312

Той има подчертан Козирог, а тя подчертан Овен в хороскопа.
Как мислите за кого от двамата ще е по-тежка кризата на кардиналните знаци?

*

Nebesna

« Отговор #157 -: Януари 16, 2010, 08:11:23 pm »
Анджелина Джоли

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #158 -: Януари 16, 2010, 09:00:21 pm »
Мисля,че раздялата ще се отрази по-тежко за Анджелина. Тя има почти таоквадрат в кардинални знаци, докато при Брад като че ли е има чувство за освобождение и облекчение. При Анджелина има съвпад на нат. Венера със слънчевото затъмнение на 28 градуса в Рак от 22 юли 2009. Но той за нея винаги предполагам ще бъде приятел, а тя за него - сексуално привлекателна.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #159 -: Януари 16, 2010, 09:25:38 pm »
Мисля,че раздялата ще се отрази по-тежко за Анджелина. Тя има почти таоквадрат в кардинални знаци, докато при Брад като че ли е има чувство за освобождение и облекчение. При Анджелина има съвпад на нат. Венера със слънчевото затъмнение на 28 градуса в Рак от 22 юли 2009. Но той за нея винаги предполагам ще бъде приятел, а тя за него - сексуално привлекателна.  ;D

И аз така мисля, той е преживял Урановата опозиция и Плутоновия квадрат към наталното му положение, докато на нея и предстоят.