А наскорошната загуба бе дефинирана от периода Кантака Шани, т.е. транзитен Сатурн в четвърти дом от Луната.
няма угодия на тоя Сатурн :angry:
Има ли тема за Саде Сати?
Мислите ли, че освен финансовите въпрси, тази опозиция би могла да даде и бременност..раждане на дете..? Да не говорим, че имам и луна в козирог / 5-ти дом/ и на един по-следващ етап сатурн ще направи каре и към нея....въобще май ще имам опит за споделяне в бъдеще..
И Аштама Шани има - Сатурн в осми дом от Луната, не че в седми от нея е райска песен... :93:
искам да попитам, има ли някой, който може да сподели опит относно опозиция на тр.сатурн към нат.слънце, /което при мен е в 8 дом в съвпад със сатурн, ясно е в овен /, така че имам сериозна опозиция и към двете. В натала слънцето ми управлява 12 дом, а сатурн 5-ти. Мислите ли, че освен финансовите въпрси, тази опозиция би могла да даде и бременност..раждане на дете..? Да не говорим, че имам и луна в козирог / 5-ти дом/ и на един по-следващ етап сатурн ще направи каре и към нея....въобще май ще имам опит за споделяне в бъдеще..
само да допълня, че плутон в момента ми транзитира 4-ти дом и е в квадрат на сатурн / 3гр овен/, после ще прави квадрат и на слънцето / 12гр./. Около Коледа започнаха и проблеми със здравето на майка ми...въобще тоя транзит на плутон в 4-ти ме плаши повече и от сатурн.
И аз все се чудя на мойте Слънце, Мерк и Венера в 9-ти Дом...Нито чужди езици ми се учат, нито в университета ми беше забавно и интересно, нито ми се учи повече...В чужбина не съм излизал (не, че не искам де...). Че и АСЦ ми е Стрелец, ама пусто... Религиозните теми също не ме интересуват...Как м*ма му стара ще се проявят тея планети в 9-ти...
Мисля,че раздялата ще се отрази по-тежко за Анджелина. Тя има почти таоквадрат в кардинални знаци, докато при Брад като че ли е има чувство за освобождение и облекчение. При Анджелина има съвпад на нат. Венера със слънчевото затъмнение на 28 градуса в Рак от 22 юли 2009. Но той за нея винаги предполагам ще бъде приятел, а тя за него - сексуално привлекателна.