Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140582 Прегледи
*

Emma

• *
  • 321
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #160 -: Януари 18, 2010, 01:03:45 am »
И мен много ме плаши нахлуването на Сатурн във Везни. Звучи зловещо.  ;D Поне за мен, но като помисля логично и леееко астрологично(колкото ми позволяват крехките знания), може да не е чак толкоз страшно.
Сатурн ще направи поредица съвпади в 8-мия ми дом, където имам едно прекрасно парадче на планетите. Вече стъпа върху Меркурия ми. Следващата жертва ще е Венерката. После са се наредили Слънцето, Сатурн и Плутон. Сега обърнах внимание, но при съвпада с Меркурий е направил секстили с Луната ми, която се намира в 7-ми дом(Лъв), Уран, който се намира в Стрелец, но се е лепнал до МЦ в Скорпион. Направил е квадрат с Нептун (11 дом, Стрелец).
Мали, защо се зазяпах в тези карти.  ;D После какво ме чака.
Тогава не си разгледах транзитите, макар да знаех, че ме очаква съвпад с Меркурий. Но сега като чета из темата, май влиянието е горе-долу 2 градуса след точния съвпад, дано не греша в написаното.
При точния съвпад не се сещам да съм изживяла нещо интересно.
Но от чисто любопитство си направих транзит за преди няколко дена, когато явно с уранова намеса(много неочаквано за всички и мен), бях склонна да приключа връзка, която ме прави щастлива(дали това кореспондира с Луната в 7-ми дом?). Но решението ми, макар и рисковано, доведе до промяна - хубава. Точно тогава Сатурн е бил в рамките на онези 2 градуса извън точния съвпад. Само квадрата с Нептун не знам каква роля е изиграл в картинката.  :lol: Това ли бе планетата, която отговаря за психичните заболявания? Единственото, което се сещам е, че в същия този ден получих добри вести за лечението на майка ми, която има проблеми от този характер - психични.
Тръпки ме побиват. При съвпада с Венера ще се активизират отново секстили - пореден към Луната, но този път и към Марс. А при преминаването през останалите ми милинки планетки от парадчето, секстили ще тормозят Марс и Нептун.

Изкуших се да позяпкам картите. Знам си, че не трябва, че отново ще ме хване страх. Не за мен, дори не е за мен, а за майка ми.

Забравих да уточня, че при навлизането на Сатурн в 8-мия ми дом, в рода ми се заговори за наследство от...земи. Логично. ;D Но само се заговори. Може би да очаквам по-сериозно действие при преминаването през Слънцето и след това Сатурн ли? Земите са по бащина линия (Слънце).

Може би най-много ме плаши съвпада с Плутон. Звучи зловещо. Че и в 8-ми дом.  :-[

п.п. Ух, че ми липсваше това занимание.

*

Nebesna

« Отговор #161 -: Януари 18, 2010, 01:14:42 am »
Сатурн е в екзалтация във Везни - добре се чувства в този знак.
По -лошо се отразява пребиваването му в Рак, където е в падение.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Януари 19, 2010, 03:08:55 am »
жалко за тази звездна двойка :(. :rolleyes:
и аз съм на същото мнение , анджелина ще преживее по-трудно кризата с тоя дсц.козирог.
вероятно транзита на СЛВ е отключил събитието. уран в 9-ти говори за промяна в договорните взаймоотношения. упр. на дсц ,обаче ще направи квадрат с дсц след близо 2г. :o. кое е провокирало събитието освен възела? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #163 -: Януари 24, 2010, 05:47:59 pm »
Как са кардиналните, някой няма ли да споделя... :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #164 -: Януари 24, 2010, 05:56:43 pm »
в изчаквателна позиция ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Януари 24, 2010, 06:13:40 pm »

Спят зимен сън... Мен не ме брой, сега "проработвам" квадратурата на прогр. Луна с Нептун.  :49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #166 -: Януари 24, 2010, 06:14:57 pm »
Ехее, отивам и аз, че и без туй днес ми е известно криво и черно.  :mellow: Наздравичката! 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #167 -: Януари 24, 2010, 06:18:40 pm »
Смея да цитирам една телевизионна звезда, като кажа, че Сатурн само ни "почесва" в момента.  ;D
Транзитния Нептун ми е в опозиция на АС-то така, че може да се каже, че аз съм още под анестезията му  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #168 -: Януари 24, 2010, 06:28:56 pm »
Здравейте,чета ви от много време, но най-после се реших да пиша и аз. Ноември месец 2009 съвпад на Плутон със Слънце в 3-ти дом, едновременно и квадратура от Сатурн, господар на 4-ти дом от 12-ти.Тази "красота" ми донесе желанието да бъда повече сама, но просто нямаше как , точно тогава всичките ми приятелки / доста по-големи от мен - Сатурн е в 11-ти/ имаха страхотна нужда от мен. След отминаването на двата аспекта - декември - проблеми, и то доста сериозни със здравето на баща ми, чесно казано ги очаквах. Слава богу всичко се оправи. лошото е че ме чака още веднъж това - август месец, но този път за да е пълна картинката и квадрат от Юпитер от 6-ти дом към Слънцето ми / то е на 2 градуса Козирог/.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Януари 24, 2010, 07:45:26 pm »

Спят зимен сън... Мен не ме брой, сега "проработвам" квадратурата на прогр. Луна с Нептун.  :49:

наздраве Варна и на тебе лили и на теб сънрейн.
и аз си сипвам малък джак и ми се иска да съм при вас...... :blink: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #170 -: Януари 24, 2010, 07:52:19 pm »
Наздраве! Днес цял ден съм на червено винце! Справям се с транзитния Марс в Лъв, че ми тао-квадратира наталните Слънце/Луна (водолей) и Нептун (скорпион). "ИСТИНАТА Е ВЪВ ВИНОТО"

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Януари 24, 2010, 07:54:32 pm »
Наздраве! Днес цял ден съм на червено винце! Справям се с транзитния Марс в Лъв, че ми тао-квадратира наталните Слънце/Луна (водолей) и Нептун (скорпион). "ИСТИНАТА Е ВЪВ ВИНОТО"

:kissd: :49:

*

missKapriz

« Отговор #172 -: Януари 24, 2010, 08:47:05 pm »
Цитат
Наздраве! Днес цял ден съм на червено винце!
И аз така.Тр.Нептун ми е опозиция на Слънцето  :clap:Скоро звездите ще ми проговорят :97:

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Януари 24, 2010, 09:48:17 pm »
Цитат
И аз така.Тр.Нептун ми е опозиция на Слънцето  :clap:Скоро звездите ще ми проговорят :97:

леж ти на тая кълка.... ;D ;D ;D ;D ;D
гледай да не идеализираш мъжете ,чееее нептун с тея розови очилца ;D

« Отговор #174 -: Януари 25, 2010, 01:07:40 pm »
 ;D ;D ;D - има да си ходиш години наред влюбенаааа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Януари 25, 2010, 01:13:34 pm »
;D ;D ;D - има да си ходиш години наред влюбенаааа.

:'( :'( :'( :'( и аз искам да се влюбя :'( :'(.
ама май вече не мога! :blink: :-\ :-\

« Отговор #176 -: Януари 25, 2010, 01:18:08 pm »
 ;D ;D ;D Стига Марая, аз досега ходих влюбена. Сега вече изплувам изпод облаците на Нептуня....Знаеш ли, че много си права, май е по-добре да си ходиш влюбен, щото много от ежедневните нещица минават и заминават покрай теб без да те засегнат и някак си съхраняваш детската си наивност и чистосърдечност....Само че аз съм изморена и искам малко да си почина от това даване, искам малко и да получа.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #177 -: Януари 25, 2010, 01:19:57 pm »
Цитат

леж ти на тая кълка.... ;D ;D ;D ;D ;D
гледай да не идеализираш мъжете ,чееее нептун с тея розови очилца ;D

В момента тр. Нептун е в тригон със моите Слънце и Венера. Много съм доволна от живота; обичам всички; склонна съм да прощавам, а вероятно и да идеализирам повече от обикновено.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Януари 25, 2010, 01:20:17 pm »
Само че аз съм изморена и искам малко да си почина от това даване, искам малко и да получа.

Наскоро ревах някъде из темите точно по тоя въпрос с тоя СЛВ в 7-ми .....

« Отговор #179 -: Януари 25, 2010, 01:23:11 pm »
   Знам, а аз с тия наранени Луна и Венера...зайби, давай пък - така ще сме по-близо до Слънцето и до Бог  :rolleyes: