Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64739 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #320 -: Април 26, 2010, 11:32:34 am »
Знакът Телец управлява средното ухо и тъпанчето/ципата/. Знакът Овен се свързва с костичките /костен лабиринт/в т.нар. вътрешно ухо.За функционирането на слуха отговаря Сатурн, а слуховия нерв се управлява от Уран.

още нещо се сетих , ако сатурн отговаря за функционирането на слуха то моя сатурн в риби е в скрит полуквадрат с управителя на 6-ти дом венера.
знакът овен при мен е на к5 ,неговия управител марс е във втори дом и то в секстил към сатурн....
имам широк тригон на упр.на костичките ;D ;D със слуховия нерв ;D ;D...
верно ,пуканчето ми го спукаха при удар едни араби ,когато в магазина им разпознах мои крадени вещи...,значи има намеса на марс. но аз имам най-хубавия марс :rolleyes:...от какво тогава идва всичко това? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #321 -: Април 26, 2010, 11:53:11 am »
Да добавя, че Марс в долна кулминация /в тригон с Уран/ е проработил много буквално при мен. В нашето семейство по мъжка линия преобладават инженери и техници, расла съм сред такива. Дядо ми /Бог да го прости/ беше математик, но и с изявени инженерни, конструкторски способности, много сръчен беше и ме научи на някои мъжки занаяти още като бях малка. Например да боравя с теслата и други мъжки  ;D инструменти, да правя и сглобявам разни неща от дърво... И все сред момчета съм расла - двамата ми първи братовчеди, а с братовчедка ми бяхме във вечна война, беше много властна и ревнива от малка /Марс в Козирог в 1 дом в т-квадрат със Сатурн и Луна-Плутон/ и успяваше да върти всички на малкия си пръст /Луна във Везни в съвпад с Плутон/.  ;D Тя пък с тоя тау-квадрат няма никакви операции и инциденти, освен операцийка на херния като малка, но пък професията й е свързана с известна степен на риск /медицина/. По лицето си има две бенки на много видно място - над горната устна и на брадичката, които приемам за марсов белег.
Що се отнася до някои типично женски занаяти, в това отношение съм с две леви ръце - шиене, плетене, бродиране и т.н., с изключение на готвенето. Едно копче не мога да зашия. Някой ако ме види как боравя с игла и конец, как хващам иглата и я гледам като полезно изкопаемо, ще има да се смеееее...  :57:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #322 -: Април 26, 2010, 12:32:53 pm »
Аз редовно паля пожари, а вчера пък наводних и къщата, щото съм голяма чистница.  ;D ;D ;D Незнам от кое ми е в картата честно казано.  :P
 Много се забавлявах, викам си туй ще да е от Нептун, но не ми пука, щото ми писна от неговата влага в дома и бях много доволна, че съм наводнила коридора, докато чистя банята.  :blink:   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #323 -: Април 26, 2010, 01:15:49 pm »

имам луна в точен секстил със сатурн , марс в точен тригон с уран. знакът телец при мен е на к6 и лоши аспекти с нищо не прави , а имам спукано тъпанче- защо? :rolleyes:

За слуха винаги има намесен Сатурн.При теб управител на 6ти дом е Венера,а Сатурн я диспозира и сключва негативен аспект с нея-полуквадрат  ;)

Едит:ти си го написала вече  ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #324 -: Април 26, 2010, 03:52:57 pm »
Знакът Телец управлява средното ухо и тъпанчето/ципата/. Знакът Овен се свързва с костичките /костен лабиринт/в т.нар. вътрешно ухо.За функционирането на слуха отговаря Сатурн, а слуховия нерв се управлява от Уран.

още нещо се сетих , ако сатурн отговаря за функционирането на слуха то моя сатурн в риби е в скрит полуквадрат с управителя на 6-ти дом венера.
знакът овен при мен е на к5 ,неговия управител марс е във втори дом и то в секстил към сатурн....
верно ,пуканчето ми го спукаха при удар едни араби ,когато в магазина им разпознах мои крадени вещи...,значи има намеса на марс. но аз имам най-хубавия марс :rolleyes:...от какво тогава идва всичко това? :-\

Защо мислиш,че само Марс може да има намеса? А Слънцето в 1 дом? При това е в таоквадрат с Уран, Плутон и Сатурн. Точно от удар е.

*

Марая

• 28287
« Отговор #325 -: Април 26, 2010, 03:59:15 pm »

Защо мислиш,че само Марс може да има намеса? А Слънцето в 1 дом? При това е в таоквадрат с Уран, Плутон и Сатурн. Точно от удар е.
приемаш слънцето за физическото тяло. удара от къде идва? :rolleyes:
тао квадратурата е от сатурн- управител на 2-ри ,намираш се в 3-ти. уран упр. на 3-ти намираш се в 10-ти ,и слънце ,упр. на 9-ти находящо се в 1-ви...никъде не виждам замесен 6-ти и венера като негов управител.....
а и напоследък ми правят забележки за авнтата ,която пускам по отношение на орбисите ;D ;D ;D ,та може да се окаже ,че нямам квадратура... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #326 -: Април 26, 2010, 04:07:48 pm »
Забравяш, че 1 дом е физическото ти тяло и всички планети там влияят. Юпитер е диспозитор на Слънцето и Мерка, а е в 7 дом -другите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #327 -: Април 26, 2010, 04:41:31 pm »
Скарлет ,упр. на асц е плутон и е на мц. нали асц е физическото тяло ,освен 1-ви дом. наред с това , ако приемем марс за втори упр. на скорпиона той е в 2-ри дом...
какво тук значи някакъв си юпитер? :rolleyes: ;D ,макар и интерсептиран... ;D ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #328 -: Април 26, 2010, 04:47:37 pm »
Марая,за 1ви дом Скарлет е права-няма значение дали е управител на 6ти дом -планета в 1дом ранена от Сатурн,може да даде Сатурнови заболявания,а в случая дори това е светило,което засилва ,защото светилата се свързват по принцип със здравето без значение от дома.

Пример имах наскоро-гледам в една карта опозиция на Марс/Козирог-8ми към Луна/Рак/2ри и твърдо казах,че има тенденция за операция в областта на корема.Еми познах,нищо че К6 беше във Везни.

Между другото всеки един аспект в картата в определени случаи може да доведе до здравословен проблем,поради простата причина,че това са обмен на енергии-ако не са добре изразени или прекалено изразени,това създава неравновесие,а от там се знае,че всяка една болест е излизане извън равновесие на организма;и си засягат това което управляват като сигнификатор или според знака в който попадат.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #329 -: Април 26, 2010, 04:58:27 pm »
Марая,за 1ви дом Скарлет е права-няма значение дали е управител на 6ти дом -планета в 1дом ранена от Сатурн,може да даде Сатурнови заболявания,а в случая дори това е светило,което засилва ,защото светилата се свързват по принцип със здравето без значение от дома.

Благодаря за разбирането, че в момента съм под страшна пара с една жена,че ми се обърна душата от притеснение. Марая, не мога да си представя,че ме затрудняваш с детски въпроси. А аз си мислех, че си разучила поне своя хороскоп. Не мога да мисля в момента,че съм ужасно разтревожена. Като свърши всичко, ще ти разясня някои неща. И не знам защо не приемаш квадрат с орбис 5-6 градуса,когато се касае за светилата? Ма,после ще говорим.

*

Марая

• 28287
« Отговор #330 -: Април 26, 2010, 05:03:11 pm »
добре скарлет ;D ;D ;D ;D ;D.
дано да се оправи жената....

[/quote]  Благодаря за разбирането, че в момента съм под страшна пара с една жена,че ми се обърна душата от притеснение. Марая, не мога да си представя,че ме затрудняваш с детски въпроси. А аз си мислех, че си разучила поне своя хороскоп. Не мога да мисля в момента,че съм ужасно разтревожена. Като свърши всичко, ще ти разясня някои неща. И не знам защо не приемаш квадрат с орбис 5-6 градуса,когато се касае за светилата? Ма,после ще говорим.
[/quote]

*

abroad

« Отговор #331 -: Април 26, 2010, 06:41:13 pm »

:o Е, аз като имам опозиция трябва няколко пъти да съм умирала и оцеляла, ама не :P

;D ;D ;D
нали правиш разлика м/у белег и умиране..... ;D

Тъй, де и белези по тялото никакви нямам :P
Но виж, един ден мога от катастрофа да си замина :P

Днес сутринта щях да катастрофирам със сериозни последици, след като едно камикадзе мина на тъмно червено и не спря, въпреки че ясно ме видя да летя към него с увереността, че минавам на ясно зелено :-X

Транзитен Марс от 8ми в точна опозиция на диспозитора си Венера.
Слънце /натално в 1ви/ в точен съвпад с Марс, което задейства наталната тао квадратура Луна /8ми/ - Марс - Уран.

Понякога се оказва добре, че едни транзити пролет, в случая зима, не правят :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #332 -: Април 26, 2010, 08:47:20 pm »
Слава Богу, Аброад, че си добре! Пий едно тази вечер и друг път без такива лоши мисли за всеки случай.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #333 -: Април 26, 2010, 08:51:57 pm »
 Благодари на Бога аброуд.
Някой горе Те Обича! :blink:

*

abroad

« Отговор #334 -: Април 26, 2010, 09:19:53 pm »
 :25: :88: :49:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #335 -: Април 26, 2010, 09:22:57 pm »
abroad  :unsure: :25:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #336 -: Април 26, 2010, 09:49:34 pm »
Забелязвате ли колко бързо бъдещето ни настига? Вчера случайно стана въпрос за детето на Марая - днес новина за него. С Аброуд се шегуваха - днес случка за щастие без последствия.  :blink:

Аброуд, желая ти спокойна нощ макар, че едва ли ще се успокоиш така бързо. :kissd:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #337 -: Април 26, 2010, 10:24:03 pm »
При мен квадрата на Мерка и отминаващата опозиция на Марс откъм 8 ми дом към Венера управител на 6-ти едва не ми докара инфарт просто вече искам да се маха този Марс от лъв че сърцето ми няма да издържи на нервна почва е всичко..... :angry:
Колкото до операциите при мен са на корема 2 броя и двата случая са преди спукване (апендицит и киста)случват се при квадрат на транзитен Плутон към Слънцето и Венера а втория към Луна.Аз има квадрат на Луна господар на 8-ми натален към Юпитер господар на хороскопа а може би отговорна е опозицията Марс-Слънце но в различни знаци и Марс е ретро-нещо не я приемам много за опозиция...незнам но корема ми е много шарен.
Отдавна се каня да питам Скарлет за цистит и проблеми с пикочните канали кои планети знаци  и домове да гледаме?
Докато дишаш...надявай се!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #338 -: Април 26, 2010, 10:31:50 pm »
Забелязвате ли колко бързо бъдещето ни настига?

Това му е чара на ретро Мерка,времевите потоци не текат с "нормалният" си ход и това не важи само за миналото.
Аз също забелязвам,че каквото си помисля или сетя става много бързо.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #339 -: Април 26, 2010, 10:32:58 pm »
Цистита е възпалителен процес. Виж в натала дали имаш предпоставки за такъв. А пикочните пътища са свързани с Венера /бъбреците/ и евентуално Плутон, Марс.

На ретро Меркурий обикновено съм забелязала, че се връщат и някои здравословни проблеми, за да бъдат решени.