Да добавя, че Марс в долна кулминация /в тригон с Уран/ е проработил много буквално при мен. В нашето семейство по мъжка линия преобладават инженери и техници, расла съм сред такива. Дядо ми /Бог да го прости/ беше математик, но и с изявени инженерни, конструкторски способности, много сръчен беше и ме научи на някои мъжки занаяти още като бях малка. Например да боравя с теслата и други мъжки

инструменти, да правя и сглобявам разни неща от дърво... И все сред момчета съм расла - двамата ми първи братовчеди, а с братовчедка ми бяхме във вечна война, беше много властна и ревнива от малка /Марс в Козирог в 1 дом в т-квадрат със Сатурн и Луна-Плутон/ и успяваше да върти всички на малкия си пръст /Луна във Везни в съвпад с Плутон/.

Тя пък с тоя тау-квадрат няма никакви операции и инциденти, освен операцийка на херния като малка, но пък професията й е свързана с известна степен на риск /медицина/. По лицето си има две бенки на много видно място - над горната устна и на брадичката, които приемам за марсов белег.
Що се отнася до някои типично женски занаяти, в това отношение съм с две леви ръце - шиене, плетене, бродиране и т.н., с изключение на готвенето. Едно копче не мога да зашия. Някой ако ме види как боравя с игла и конец, как хващам иглата и я гледам като полезно изкопаемо, ще има да се смеееее... :57: