Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64935 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #340 -: Април 26, 2010, 10:34:18 pm »
При мен квадрата на Мерка и отминаващата опозиция на Марс откъм 8 ми дом към Венера управител на 6-ти едва не ми докара инфарт

Мани инфар(к)тите,аз на Марсова опозиция съм в такива ужасии,сега за да е купона пълен след като ще е трета последна:едновременно Марсова опозиция и Меркуриев квадрат  :-X  

А двете кандърми в натала са ми в съвпад,мирише ми на разправии  :(

*

Синухе

• 4978
« Отговор #341 -: Април 26, 2010, 10:34:58 pm »

На ретро Меркурий обикновено съм забелязала, че се връщат и някои здравословни проблеми, за да бъдат решени. 

Така е и то поради това,че освен Шаврантаци управлява и Дева  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #342 -: Април 26, 2010, 10:36:59 pm »
Забелязвате ли колко бързо бъдещето ни настига? Вчера случайно стана въпрос за детето на Марая - днес новина за него. С Аброуд се шегуваха - днес случка за щастие без последствия.  :blink:

:-\ някои може би са по-интуитивни и усещат нещата предварително

*

Lillie

• 30532
« Отговор #343 -: Април 26, 2010, 10:53:51 pm »
А двете кандърми в натала са ми в съвпад,мирише ми на разправии  :(

Аз се изнасям, че моя Сатурн е в опозиция с тях.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #344 -: Април 26, 2010, 11:01:15 pm »
Смей са ти смей са,де да можеше само във форума да ми се проявят аспектите  :(

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #345 -: Април 27, 2010, 08:13:38 am »
При мен квадрата на Мерка и отминаващата опозиция на Марс откъм 8 ми дом към Венера управител на 6-ти едва не ми докара инфарт просто вече искам да се маха този Марс от лъв че сърцето ми няма да издържи на нервна почва е всичко..... :angry:
Колкото до операциите при мен са на корема 2 броя и двата случая са преди спукване (апендицит и киста)случват се при квадрат на транзитен Плутон към Слънцето и Венера а втория към Луна.Аз има квадрат на Луна господар на 8-ми натален към Юпитер господар на хороскопа а може би отговорна е опозицията Марс-Слънце но в различни знаци и Марс е ретро-нещо не я приемам много за опозиция...незнам но корема ми е много шарен.
Отдавна се каня да питам Скарлет за цистит и проблеми с пикочните канали кои планети знаци  и домове да гледаме?

Пикочните пътища са свързани разбира се с бъбреците, но те се управляват от Плутон
/ Скорпион, канали / и Марс, не от Венера. За здраве се гледат 1, 4, 6, 8 и 12 домове, техните управители по знак, дом и аспекти, планетите в тези домове. В хороскопа на жена е много важна и Луната. И става много за гледане.  ;D А обясненията по-горе не ми дават светлина по въпроса, защото не са споменати изобщо знаци.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #346 -: Април 27, 2010, 12:33:27 pm »

:o Е, аз като имам опозиция трябва няколко пъти да съм умирала и оцеляла, ама не :P

;D ;D ;D
нали правиш разлика м/у белег и умиране..... ;D

Тъй, де и белези по тялото никакви нямам :P
Но виж, един ден мога от катастрофа да си замина :P

Днес сутринта щях да катастрофирам със сериозни последици, след като едно камикадзе мина на тъмно червено и не спря, въпреки че ясно ме видя да летя към него с увереността, че минавам на ясно зелено :-X

Транзитен Марс от 8ми в точна опозиция на диспозитора си Венера.
Слънце /натално в 1ви/ в точен съвпад с Марс, което задейства наталната тао квадратура Луна /8ми/ - Марс - Уран.

Понякога се оказва добре, че едни транзити пролет, в случая зима, не правят :-[

а , аз ти написах ,че глупости не ми се слушат! :rolleyes:
това мисълта е страшно оръжие!
радвам се ,че си преминала през това изпитание невредима....
и се надявам обаче да е останал белега в душата ти ,за да бъдеш винаги нащрек! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #347 -: Април 27, 2010, 01:21:16 pm »
Ми то аз напоследък все си се шегувам, със себе си предимно, но виртуално не личи ;D
И да, както веднъж казах имам силна мисъл, не знам откъде и защо.

Asol, много си права за интуицията, на моменти чак е плашещо :rolleyes:

:58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #348 -: Април 27, 2010, 02:07:25 pm »
Ми то аз напоследък все си се шегувам, със себе си предимно, но виртуално не личи ;D

вероятно е да имаш твърд аспект на меркурий и сатурн! ;)
не съм ти виждала картата...,но мисля ,че имаш такъв!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #349 -: Април 27, 2010, 03:12:13 pm »
Нямам такъв.
Сатурн и Меркурий са във взаимна рецепция :P
И шегите ми са грубички ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #350 -: Април 27, 2010, 03:26:22 pm »
Нямам такъв.
Сатурн и Меркурий са във взаимна рецепция :P
И шегите ми са грубички ;D

;D ;D ;D
на това му казвам действа като съвпад!

*

Марая

• 28287
« Отговор #351 -: Април 27, 2010, 03:53:35 pm »
Я дайте инфо за тригон на транзитен марс към слънце...
марс управлява 5-ти ,12-ти и асц ,ако го приемем за втори управител на скорпиона.
в натала е във втори-екзалтиран и прави само добри аспекти. в общи линий най-добре и богато аспектираната планета...
слънцето?- ми то се намира в първи дом ,горкото само квадратури и един куинконс с луната , управлява 9-ти....
как бихте интерпретирали въпросния транзит?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #352 -: Април 27, 2010, 04:01:45 pm »
На мен тоя тригон нищо не ми донесе нито към нат. Слънце, нито към прогр. Венера.
Само покрай съвпада му с нат. Сатурн успях да се разболея, в момента карам тежка настинка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #353 -: Април 27, 2010, 04:20:15 pm »
На мен тоя тригон нищо не ми донесе нито към нат. Слънце, нито към прогр. Венера.
Само покрай съвпада му с нат. Сатурн успях да се разболея, в момента карам тежка настинка.

интересно :o ,ти имаш марс на иц....

« Отговор #354 -: Април 27, 2010, 04:25:45 pm »

Asol, много си права за интуицията, на моменти чак е плашещо :rolleyes:

:58:

Да, наистина Аброад, че звучиш грубичко, но аз ти улавям тънката мисъл. Що да не знаеш от къде и защо е - нали имаш Меркурий - изогрял, прегорял, изпечен.... :rolleyes: Предполагам, че това по-скоро при теб е че улавяш информацията в пространството, преди да е достигнала до теб....

« Отговор #355 -: Април 27, 2010, 07:39:45 pm »
Цитат
Пикочните пътища са свързани разбира се с бъбреците, но те се управляват от Плутон
/ Скорпион, канали / и Марс, не от Венера. За здраве се гледат 1, 4, 6, 8 и 12 домове, техните управители по знак, дом и аспекти, планетите в тези домове. В хороскопа на жена е много важна и Луната. И става много за гледане.  ;D А обясненията по-горе не ми дават светлина по въпроса, защото не са споменати изобщо знаци.

Цистита при мен е хроничен от малка все ми правят изследвания и историята се повтаря то не бяха изследвания то не бяха антибиотици дори и в болница ме приеха!Незнам но днес вече не мога да издържа от болка просто това е най-неприятното чувство болка ниско долу...

Докато дишаш...надявай се!

*

abroad

« Отговор #356 -: Април 27, 2010, 07:52:34 pm »
Да, наистина Аброад, че звучиш грубичко, но аз ти улавям тънката мисъл. Що да не знаеш от къде и защо е - нали имаш Меркурий - изогрял, прегорял, изпечен.... :rolleyes: Предполагам, че това по-скоро при теб е че улавяш информацията в пространството, преди да е достигнала до теб....

:blink:Благодаря за което. Рядко ми се случва, обикновено трябва да ме познаваш добре, т.е. да си прескочил дебелата (дебилната ;D) стена на Сатурн в 7ми.

Тук опитвам да се владея, представяш ли си каква съм в реалността ;D
Но не Сатурн ми е проблема, напротив. Като го опознаеш дори го харесваш и привързваш, защото на него можеш винаги да се опреш и т.н.
Проблемът ми е Марс...

*

Uran

• 6041
« Отговор #357 -: Април 27, 2010, 08:01:19 pm »
 Къде ти е Марс, какви аспекти и с кого има?
п.п.И аз имам проблем с Марс. Като вулкан мога да бъда за съжаление. :'(

*

abroad

« Отговор #358 -: Април 27, 2010, 08:12:45 pm »
Марс в телец, в 5ти, квадрат Луна, квадрат Венера, опозиция Уран, секстил със Сатурн.
Паля от 1/8 и взривявам, в крайна сметка обикновено себе си...
Муден и непредприемчив, трупащ гняв, който не знае как да канализира....май няма нужда да изброявам повече ;D

« Отговор #359 -: Април 27, 2010, 08:18:15 pm »
Марс в телец, в 5ти, квадрат Луна, квадрат Венера, опозиция Уран, секстил със Сатурн.
Муден и непредприемчив, трупащ гняв, който не знае как да канализира....май няма нужда да изброявам повече ;D

Както казва Императорът към лорд Вейдър - Patience, my friend  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.