При мен квадрата на Мерка и отминаващата опозиция на Марс откъм 8 ми дом към Венера управител на 6-ти едва не ми докара инфарт просто вече искам да се маха този Марс от лъв че сърцето ми няма да издържи на нервна почва е всичко..... :angry:
Колкото до операциите при мен са на корема 2 броя и двата случая са преди спукване (апендицит и киста)случват се при квадрат на транзитен Плутон към Слънцето и Венера а втория към Луна.Аз има квадрат на Луна господар на 8-ми натален към Юпитер господар на хороскопа а може би отговорна е опозицията Марс-Слънце но в различни знаци и Марс е ретро-нещо не я приемам много за опозиция...незнам но корема ми е много шарен.
Отдавна се каня да питам Скарлет за цистит и проблеми с пикочните канали кои планети знаци и домове да гледаме?
Пикочните пътища са свързани разбира се с бъбреците, но те се управляват от Плутон
/ Скорпион, канали / и Марс, не от Венера. За здраве се гледат 1, 4, 6, 8 и 12 домове, техните управители по знак, дом и аспекти, планетите в тези домове. В хороскопа на жена е много важна и Луната. И става много за гледане.

А обясненията по-горе не ми дават светлина по въпроса, защото не са споменати изобщо знаци.